Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 13.489
- 7.315
- 1.298
Biraz hücum yapabilen takimlardan paso pozisyon yedin geçen sezonda neden neden neden ortasaha cikariyorsun hala.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İcardi forvet, yunusun sahada olmasının sebebi nedir. Zaha girseydi belki maç farklı olurdu.Okanın beşiktaşlılığı tuttu bu maç. Icardiyi tutup bütün ortasahayı çıkardı. Rezalet göz göre göre geldi. Gs tarihine böyle bir gece yaşatmaya hakkın yok.
Ya sanki bunları ilk defa yapıyormuş gibi yazmıyor musunuz bir de.Okanın beşiktaşlılığı tuttu bu maç. Icardiyi tutup bütün ortasahayı çıkardı. Rezalet göz göre göre geldi. Gs tarihine böyle bir gece yaşatmaya hakkın yok.
+Yunusu oyuna almasıTorreira Zaha değişikliğidir bu skorun sebebi
İyi, güzel de 5 yemenin tek sebebi transfer olamaz.Sakin olalim
Bu skor hazimsizlik yapar. Lakin oyle kolay degil. Her serde bi hayir vardir.
Bu skor yonetime yazar benim nezdimde. Aylardir, alt tarafi 2 adam ulan. Bu maca hala Kaan'la cikiyoruz. Allah'tan korkun.
Okan hocanin en buyuk gunahi bu adamlara sabretmesi. Devre arasi Kohn'u bile almiyorlardi. Prag'tan 4 yedirdi bu zihniyet. Suna net wminim ki Okan hocanin akli taraftardan bile daha fazla transferde. O kadar eminim.
Hocaya kizalim, elestirelim. Ama sakin olalim. Itin kopegin tuzagina dusmeyelim. Yangini yapalim, ama kulubeye degil ellerinde sarap kadehieriyle mac izleyenlere. Yok oyle yagma.
Yonetim istifa.
Kerem, Ziyech, Baris, Yunus ve 5. tercih Zaha. Zaha’yi 5. tercih olarak oynatti. Kafayi yemis.
Renktaş adam daha dün katıldı takıma ne anlatıyorsunuz yaDavinson Sanchez sağlıklıysa stopere ilk o yazılır. Forma adaleti sağlıyorum artistliğinden vazgeç artık.