Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Molde takımını hiç eğer malesef , bir oyuncu kötüyse ve sen hala ikinci yarı belki düzelir diye bekleyip oyuncu değiştirmiyorsan kusura bakma hocam ama bir gün çok büyük başına işler açarsın

Oyuna müdahaleler hep geç kalıyor, golü yemeyi bekliyor resmen, fizik olarak hiçbir takıma diş geçiremiyoruz bu da laubali bir antrenman metodunun sonuçları sanırım. Herkeste İcardi yok ondan böyle çekirge gibi zıplıyorsun ama şampiyonlar liginde acımazlar tır gibi geçerler üzerimizden

Gs hocasını seytan rıdvana savundurtur oldunuz anasını satayim

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray, 2000 yılında UEFA Kupasını kazandığı zaman, aynı sezon Chelsea’den 5 yedi. Gol dahi atamadı. Kimse eleştirmedi. Kimsenin ağzını bıçak açmadı. Bugün, Galatasaray 5 yesin, kötü söz söylemeyen bir tane adam olmaz Belki o hoca, sana Avrupa kazandıracak.."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu ayıpta bazılarına yeter.
O takim top oynuyordu, o Mac kaza gibi bir durumdu elma ile armutu bir birine katmış Rıdvan

Ya ne eksiği birde tutturmuş eksik var transfer yok orta saha yok falan falan

Allahını kitabını sevdiğim rakipte ki oyuncuları norveç halkı bile doğru düzgün tanımıyordur

Sen ne anlatıyorsun ezdi ya adamlar iki maçta da her türlü ezdi

Biz zamanın da tromsoya elendik ama iki maçta da tek kale top oynadık

Burda adamlar tek kale top oynuyor biz eliyoruz fark bu

Çıkar oradan icardiyi takım diye bişey yok

Her maç yeni transferin biri çıksın bizi kurtarsın maç sonu skills videosu izleyip tatmin olalım bizim olayımız buna döndü zaten

Taraftarından hocasına camiasına her şey yozlaşmış şu köy takımı bugün bizi madara etti millet daha ramosun like atmasını konuşuyor

Okan geçen yıl kazandığı bütün güveni bu molde maçların da kaybetmiştir bence sadece oyundan ötürü değil maç sonu açıklamaları falan da rezalet yarın bigün fark yenerek kaybedilen bir maç sonunda üff be rakipte amma kuvvetliymiş deyip işin içinden sıyrılmayacağının garantisi yok.İstersen 40 tane transfer yap adamın zihniyet bu malesef

Suni çim dedi toreira dedi gerçek çimde uçarız kaçarız dedi geldik daha beter madara olduk yani diyecek bir şey bulamıyorum şu trajediye üstelik tff güzellik yapıp maçını da ertelemiş bir de ertelemese nolurdu acaba
Hakikaten mac ertelenmese hepten pilimiz bitik olacakti. Birde bu karari avrupai ezbercilikle elestirmislerdi. Ligde de isimiz zor bu hafta takim uc gun kendine gelemez.

Ilk olarak hoca’yi tebrik etmek lazim gectigimiz sezon ki basarilardan sonra cl’ye girmeyi de basardi

Olumsuz anlamda diyebilecegim konu ise takimin gecen sezon baslangicinda oldugu gibi hazir olmamasi

Transferlerle takim daki uyum bozuldu bu kesin ve yönetimin isi ama takimi hazirlamak hoca’nin isi

Gecen sezon hoca takima dogru oyunu alanya macinda bulmustu ve uyumlu bir takim vardi

Bu sezon yine ona benzer bir sürec olacak gibi bu yüzden milli arayi isaret etti Okan hoca

Okan hoca’ya güveniyorum,yine iyi bir is cikaracak basarili olacak

Hem teşekkür ediyorum hem kızıyorum ama bir yere kadar anlayabiliyorum.

Anlayabildiğim şu. Takıma iyi futbolcular alındı ama hiç birisi hazır değil. Yerlerine alışmaları zaman alıyor. Bunu hepimiz beklemeliyiz. Tete ilk maçında kötü olabilir ama sonradan iyi futboluna dönebilir. Antremanda iyi olup maçta bozulabilir. Bunu çözmek hocanın işi. Yedeğe alabilir yada ısrarla forma girmesi için oynatarak beklenebilir. Bunları çözmek pek kolay değil.

Kadroyu da anlayabilirim , görmek istediği oyuncular olabilir ama kötüleri bu kadar uzun süre oyunda tutmasını anlayamıyorum.

Başarısızlık olursa yönetime yazar. Kadroyu koruyup 8 ve 10 numara almak yerine şov amaçlı transferler yaptı. Okan Buruk un işi bu sezon zor.

kesinlikle gönderilmesi filan şu an söz konusu olamaz

ama mutlaka oyun konusunda bir uyarı yapılmalı

özellikle ortasahadan neredeyse nefret eder gibi davranmasını anlamıyorum

transferlerde kendisine pek kızamam çok etkisi olduğu kanaatinde değilim

sadece demirbay hariç

onu büyük ihtimalle kendisi istedi ve baya boş bir iş açıkçası

Okan hocam bu sen değilsin.
Yok efendim biz 200 milyon euro rakip 20 milyon hadi basalım tokatlayarak geçelim değil sitemim.
Rakip bizden çok pozisyona girdi topa sahip oldu vs da değil.
Benim sitemim ters giden bişeyler olduğunu görmene rağmen müdahale etmemen.
İlla oyuncu değişikliği ile değil pozisyon kanat görev vs hiç müdahale etmeden izlemen.
Futbol bilgine güvenim sonsuz.
Benim için bir futbol prof.u sun.
Başakşehir ile cl maceranı hatırlıyorum hayran kalmıştım.
Çok değil 2 iyi orta saha ile oyunumuz düzelecektir bundan kuşkum yok tek endişem cesaretli donanımlı özgüvenli hocamın çekingen eli kolu bağlı biçare sıradan bir teknik adama dönüşmesi.

Kadroyu bozmak=tarihin en iyi topcusu raşikayı almamak sanirim. Ben bakiyorum bakiyorum baska bir bozukluk goremiyorum cunku.
Kosovalıların Maradonası 10 tane topçuya bedeldi, bunu ancak AMK gibi futbol üstadları görebiliyor ama. Şahsen benim zeka seviyem yetmiyor mesela demek ki. :D

bir de takımda mesafeler o kadar açık ki herkes kafasını önüne eğip kaderine razı olup bir yerlere doğru koşuyor

boey topu alıyor mesela ne torreira ne mertens ne tete ne icardi hiç kimse yakın değil

bjk maçında golün geleceği belliyken oyuncuyu değiştirmeyip eleştrilince tam değiştiriyorduk oyun durmadı 5 dakika gibi rezalet bir savunma yapan adam bu son iki maçta da gol yemeyi bekleyip gol yedikten sonra 2 dakika içinde oyuncu değişikliği yaptı.

Artık bjk maçında yaptığı saçma bahane de üretemeyecek yapamadığı hocalık hakkında,çünkü o maçta kullandı bu bahaneyi.

1 tane gazeteci benzeri yok karşısına gol yemeden de oyuncu değiştirebiliyorsunuz böyle bir hakkınız var diye laf edecek.

Ayrıca ana oyuncuları devre arası oyundan çıkarmaya korktuğuna %100 eminim onlardan tepki görürüm diye.

Son düzenleme:
bir de takımda mesafeler o kadar açık ki herkes kafasını önüne eğip kaderine razı olup bir yerlere doğru koşuyor

boey topu alıyor mesela ne torreira ne mertens ne tete ne icardi hiç kimse yakın değil

Dün ilk yarı mertense asiri uyuz oldum. Geridekiler pas atacak adam arıyorlarken, topla kavga ediyorlarken bizimki gidiyor kendini ceza yayının ustune atiyor orada bekliyor. Lan top oraya gelene kadar 10 kere kaybediliyor zaten orada niye bekliyorsun.

Geri
Üst Alt