@Arda Sadi özellikle seninle konuşmak sitediğim için mention attım
geçen sene okan hoca yeni takıma bir oyun kimliği kazandırmak istedi ve bunda da bence başarılı oldu
neydi bu? önde baskı yapan ve direkt oynayan bir takım
rakiplerle olan kalite farkı ve derbilerde bu oyunun işlemesi gerçekten hakedilmiş bir şampiyonluk geldi
bu arada kloppun da liverpool macerasının ilk yılı böyleydi
ancak benim gördüğüm şu ki okan hocanın artık bir set oyunu inşa etmesi gerekiyor
maalesef ben sürekli abdülkerimin veya kerem aktürkoğlunun uzun toplarını görmekten bazen çıldırıyorum
çünkü bazı takımlar sana o fırsatı vermiyor
dikkat edelim dün kopenhag ayağı çıkmayı bırakıp uzun vurduğunda bizim pres oyunu boşa düştü
hele 35. dakikada gol yiyip rakip geçiş oyununa fırsat vermeyecke şekilde geride beklemeye başladığından itibaren takım 85. dakikaya kadar tamamen boş geçirdi
hocanın bunu görmesi gerekiyor
abdülkerim nelsson veya torreira veya da kerem demirbay oyun kurmak için topu aldıklarında öndeki 4lünün tek yaptığı şey öne doğru koşmak
bir de buna beklerin sürekli açıkta beklemeleri ve oyun kurulumuna hiç katılmamaları eklendiğinde takımda mesafeler uzuyor ve paslar da sadece uzun olabiliyor
bence ısrarla angelino oynayacaksa mutlaka ortasahadan oyun kurulumuna dahil edilmesi lazım
hatta ziyech ve mertensin gelip topu alması gerekiyor
aksi takdirde rakibin kucağına düşmek dışında seçenekleri kalmıyor