Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Hoca bu rezilligin hesabini ver
Clye kaldik mutlu degiliz

şampiyonlar ligine gitmeyi garantilemişken yazalım. ilk maçtaki oyunu suni çime bağlıyordu hoca bu maçta da pek farklı olmadı. böyle giderse ş.liginde üzerler. yıldızlarla en fazla bir maç kazanırsın gerisi taktik, çalışma işi ama takım iyi sinyaller vermiyor bu konuda.

hocam yanlis anlama ama molde hocasi senin icinden gecti sana hocalik dersi verdi.200 Mn Euroluk takim verdi adam sana oynat bi zahmet.Onu alin bunu alin demesini biliyorsun sahda da oyun gorelim balik gollerle tur geldi bize

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gol yemeden oyuncu değiştirmeme takıntısından kurtulamayan taktik zeka. Ulan barış ve kaan ayhanı önceden alsan maç bitmişti

Geçen seneki kadrodan tete angelino kerem d değişikliği vardı. Transferler hazır değil muhabbeti çok geçerli değil. Bu takım daha 2 ay önce çatır çatır oynuyordu iyi çalıştıramadı takımı demek ki

Şampiyonlar ligine kaldık kalmasına da nasıl kaldık ben bile bilmiyorum. Bugünki maç umarım ders olmuştur.

Bu kadar ısrarla sistem değiştirmemesi inanılır gibi değil, rezil bir seri geçirdi, yatıp kalksın Muslera ve İcardi'ye dua etsin, şahsi fikrim derhal gönderilmeli, hiçbir oyuncu hazır değil, fiziksel olarak bitiğiz, sistem çökmüş durumda, ismini vermek dahi istemediğim oyuncuların esiri olmuş ısrarla oynatmaya devam ediyor vs vs vs.... !

kalan günlerde bizi kurtaracak bir transfer gelmezse hoca sezonu bitiremez.

gerçi bu oyunu bir adam ne kadar değiştirir ondan da emin değilim

Adını unuttuğum oyewusinin takımı bile azıcık bitirici olsa elenmiştin farkında mısın, takım top filan oynamıyor

2 tane barajdan sekip giren gol.

bence en yakın Milli Piyango bayiine gidip sayısal oynasın yada bir milli piyango bileti alsın. Kesin büyük ikramiye kendisine çıkar öyle Ballı.

Çok kötü bir oyun planı kurmuş 65. Dakikadan sonra orta sahamız komple çöktü ben izlerken şok oldum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocanın emeği var ama bu oyun kabul edilemez. Inatci kafası yüzünden ŞLde rezil olma ihtimali bi hayli yüksek

şu oyunu 5 yerliyle oynasan anlarım da 9 yabancıyla molde seviye takıma karşı bu kadar rezil kepaze olunmaz.

sağlam bi orta sahayla bu takım seviye atlar diyordum ama orada bile aklıma soru işareti düşürdü şu futbol. takımın sahaya yayılışı felaket derecesinde, hücumda da, savunmada da.

allahtan teknik direktör şansı var da kalecinin en iyisi, rakiplerinse en bitiremeyenleri denk geldi kendisine. sahada acil değişikliklere gitmezse bu sefa uzun sürmez ama geçen yıl ligi oyuncu idaresiyle kotardı, bu yıl başarı istiyosa taktik olarak da hatrısayılır müdaheleler yapmaya mahkum

Geri
Üst Alt