Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

antep maçı kırılma maçı o maçtada rezillik olursa çanlar çalmaya baslayacak

inatla dk 70i beklemek nedir bir anlat izah et hocam

Ulan herşeyi geçtim ADALETİN nerede senin

Geçen seneden beri yarım saatlik performansı olan Mertens'i 70 dakika oynatıyorsun

korkuyor musun kesmeye arkadaş

Haa ayrıca şu takımda orta sahada transfer gelene kadar torreria yanına yazılması gereken ilk isim de Kaan Ayhan'dır

Ne diyeyim ki sana

Mertens yine 11 başlarsa demek ki Okan hoca boşa duruyor gidişini hızlandırır sadece müdahale şart işte en azından dene yav adam denee

son 10 dakikadaki 3'lüye dönüş kötü değildi bu arada işin doğrusu. dün basın toplantısında söyleyince umutlanmıştım ama adam hem 3'lü başlamadı, hem de orta sahayı gene helva gibi yaptı. bu takıma en iyisinden orta saha gelemeyeceğine göre arkayı kalabalık tutacaksın, önde yapılan kaliteli transferlerin sonuç getirmesini umacaksın yapacak başka bişey yok.

2 kuruş malzemeyle barcelona topu oynamaya çalışırsan böyle ardından soluturlar adamı.

Şöyle bir şansı da var, boşta çok iyi hocalar yok. Boştaki her hocanın bir falsosu var

Nagelsmann dayak futbolu oynatıyor ve muhtemelen bizi beğenmez
Conte kadroları dağıtıyor her yerden kavgalı ayrılıyor
Graham Potter Chelsea'de yapamadı
Hütter'i Monaco kaptı

Yabancıya gideceğimizi sanmıyorum, Okan buruk giderse, Sergen iner

Evet maça mertens, Icardi, tete, kerem ile başladın eyvallah. Bir şekilde, oyun oynamadan da golü buldun. Ona da eyvallah…

Ee hocam Mertens’i falan çıkarıp orta alanı güçlendirsene 50-55’te.. Ne olsun istiyorsun, ne olsun bekliyorsun? Bize ilk molde maçında da böyle gol yedirdin. Yer yemez müdahale ettin, bu maçta da gol yedikten sonra anında müdahale ettin.

Hocam, bu goller aniden olmuyor, 5-10 dakika sinyal veriyor. Uyuma artık lütfen!

Şöyle bir şansı da var, boşta çok iyi hocalar yok. Boştaki her hocanın bir falsosu var

Nagelsmann dayak futbolu oynatıyor ve muhtemelen bizi beğenmez
Conte kadroları dağıtıyor her yerden kavgalı ayrılıyor
Graham Potter Chelsea'de yapamadı
Hütter'i Monaco kaptı
Riera hocam var.

Yerinde beklesen böyle pozisyona göremezler. Herkesten tek pres yapıyor topta kapamiyorlar.

Adamlar konsol oyunu gibi tek pas yapıyorlar lan

Molde, kendi Ligi'nde bile lider değil, bazen diyorum, bu yatırımlar boşa, Erden Timur da muhtemelen düşünmüştur, 200 milyonluk takım kuruyorsun ama 20 milyonluk takım seni rezil kepaze ediyor

Hocam bu rezalet oyun ve bence kötü skor sana yazar. Futbolun adaleti olsa bugün Molde giderdi CL'ye. Dikine ve hızlı oynadılar ve bence taktik açıdan da bizi çözmüşlerdi. Sadece fiziki üstünlük değildi mevzu.

En büyük destekçilerinden ben bile bugün sövdüm ama içimden sövdüm kimse duymadı. Kerem ve Mertens'i ezildiğini göre göre neden bu kadar bekledin hala anlamış değilim.

Cl ye kaldık, harika bir iş ama o kadar rezil oynadık ki iki maçta, sevinemiyorum !
Hoca yakın zamanda kendine gelir inşallah, yoksa bu kafayla 2 puan zor alırız gruplarda !

İnanılmaz derecede şanslı. Resmen ezile ezile şampiyonlar ligine soktu bizi. Senden bir şey olmaz hocam kusura bakma. İcardi olmasa ne şampiyon olurdu bu takım ne de şampiyonlar ligine girerdi

Geri
Üst Alt