Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Geçen sezon da şampiyonlukta katkısı olmamıştı, kazanırken çok saç baş yolduk, hatırlayın. Malesef hocalığı zayıf.

İlk defa bu kadar topyekün eleştiri var hocaya

Birkaç haftadir fragmandi ama bu denli keskin eleştiri ilk defa görüyorum yorumcular dahil

Hak ediyor mu hak ediyor gibi. 8 resmi maç oldu sonuçta. En korktugum sey de buydu acikcasi. Bundan sonra sürekli diken üstünde olacak hoca, taraftar nezdinde kredisi tükenmeye yakın. Antep maçında kesinlikle 3 puan almalıyız.

O kulübeye senin yerine korkuluk koysak hiç fark olmazdı

Moldeyi tebrik ederim çat çat oynadılar çünkü adamlar dersine iyi çalışmış peki sen naptın ertelenen maçının haftasında bu takıma ne öğrettin,ne anlattın çok merak ediyorum

Burayı haketmediğini bugün kanıtladın.

İlk defa bu kadar topyekün eleştiri var hocaya

Birkaç haftadir fragmandi ama bu denli keskin eleştiri ilk defa görüyorum yorumcular dahil

Hak ediyor mu hak ediyor gibi. 8 resmi maç oldu sonuçta. En korktugum sey de buydu acikcasi. Bundan sonra sürekli diken üstünde olacak hoca, taraftar nezdinde kredisi tükenmeye yakın. Antep maçında kesinlikle 3 puan almalıyız.
Geçen sezon da vardı. Takım oyununu oturtana kadar az acı çekmedik. En azından şu an kazanarak ilerliyoruz. Avrupa takvimiyle birlikte daha sert olacak tabi şartlar. Ama bu milli takım arasının asıl hedef olduğunu düşünüyorum. Antep maçını 3 puanla geçmek o anlamda çok değerli.

Geçen sene oyunumuzda - oturmadığı dönemde bile - panik yoktu.

2 molde maçında da sahada ve hocada panik vardı. Basit duruyor ama halledilmezse 2 ayda çok fena hallere dönüşebilecek bir vaziyet.

F4utazUXEAU_a3i

Tamam oyuncu değişikliği için 70 i bekliyorsun bari saha içinde diziliş değiştir, oyuncu yerlerini değiştir ama yok nasıl başladıysa öğle devam ediyoruz. Ekran başında herkesin gördüğü şeyleri saha kenarında gözükmüyor anlaşılan

Sanki Terim zamanı top oynuyorduk yav. Her kötü durumda hoca akla gelmemeli artık. Değiştirin şu kafayı. Eleştirelim dibine kadar ki bu hakkımız. Ötesi çocukça işler.
İsimlere takılan ben değilim. Terim'i beğenmeyebilirsin. Ben illa Terim gelsin de demiş değilim. Ama bu faciayı izlemekten sıkıldım her hafta.

Geri
Üst Alt