Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Şu arkaya atılan toplarda önlem alması gerekiyor. Göbekten uzun toplarla bu kadar açık alan ve gol fırsatı vermemiz kötü. CL'de sıkıntı çıkacak.

tamamen rakiple alakalıydı
Olsun bence bu maçtan iyi oyundan ziyade sonuç alınması önemliydi

Antep çok kötüydü gerçekten ama örneğin 10 kişiyle Kadıköy'de Fener'i daha çok zorlamışlardı

Ama evet bizim oyunumuz çok çok daha güçlü olmalı eleştirilecek çok yön var

Olsun bence bu maçtan iyi oyundan ziyade sonuç alınması önemliydi

Antep çok kötüydü gerçekten ama örneğin 10 kişiyle Kadıköy'de Fener'i daha çok zorlamışlardı

Ama evet bizim oyunumuz çok çok daha güçlü olmalı eleştirilecek çok yön var

en ufak ışık almadım gerçekten

3-0 skoruna rağmen zihnimden silmek isteyeceğim bir maç oldu

F5DWpy0WwAEX66d

Gecen sezon gibi kazandikca ve haftalar ilerledikce güclenecegiz

Bu dönem kazanmak önemliydi

Hoca’ya herzaman güvendim ve güvenmeye destek vermeye devam edecegim

Bu takim Okan hoca önderliginde yine basarili olacak

Şimdi beni yine konuşturacaksınız, böyle saçma istatistik olmaz. Avrupa'da maç yapmadan bu istatistiği yapmakla Avrupa'da oynayan takımda bunu yapmak bir mi?

Mustafa Denizli'nin ilk 41 maçından iki maçı PSV maçı, onları çıkar 39 maç ediyor

Gerets'in her ne kadar rezalet olsa da iki maçı Trömso maçı, hadi o sayılmasın tamam

Sayın İmparator hocamızın ilk maçlarında PSG eşleşmesi var

En fenası da Lucescu. Adamın ilk maçlarının içinde Milan, St. Gallen, Real, Sturm Graz, Monaco, PSG gibi eşleşmeler var

Şimdi beni yine konuşturacaksınız, böyle saçma istatistik olmaz. Avrupa'da maç yapmadan bu istatistiği yapmakla Avrupa'da oynayan takımda bunu yapmak bir mi?

Mustafa Denizli'nin ilk 41 maçından iki maçı PSV maçı, onları çıkar 39 maç ediyor

Gerets'in her ne kadar rezalet olsa da iki maçı Trömso maçı, hadi o sayılmasın tamam

Sayın İmparator hocamızın ilk maçlarında PSG eşleşmesi var

En fenası da Lucescu. Adamın ilk maçlarının içinde Milan, St. Gallen, Real, Sturm Graz, Monaco, PSG gibi eşleşmeler var

Lig maclari sayilmis avrupa degil

Bein’in verdigi istatistik tamamen lig maclari üzerinden

Çapraz şekilde defans derinliğine atılan toplar bizim stoperleri baya sıkıntıya sokuyor. Rakipler bunu çok denemeye başladı. Bekleri biraz uyandırması lazım.

İyi yardımcılara ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Yükleme falan boş laf. İki ay olmuş kampa gideli. Takımın fizik gücü iyi değil. Pas hatalarının da temel sebebi yorgunluk.

Oyun olarak hala ayni yerdeyiz, yine biryesel cabalar sayesinde kazanilan 3 puan, gecen sezonun aynisini yasiyoruz. Birileri cikip maci kopariyor. Sonra gercekten sistemli bir sekilde futbol oyniyan takim cikinca da ölüp ölüp diriliyoruz. Yönetim artik yabanci yardimci td getirmesi gerek yoksa CL de acimszlar bize.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt