Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

molde macında ezildik

o macı analiz edememiş

bu macta ezilmedik

gol yedikten sonra okan cok düşüyor oyundan

oyuncu degistirmemeside skandal

çok kolay gitti mac muslera icardi keremle yazık oldu

hocanın bir ağırlığı yok.. bu ciddi bir problem

takım disiplini yok denecek kadar az

ve nedense gol yedikten sonra koşmaya başlıyor bu futbolcular.. bu rahatlığın sebebi nedir?

kontratlar garanti olduğu için olabilir mi?

böyle çiftlik gibi düzenle başarı nasıl gelecek?

hocanın bir ağırlığı yok.. bu ciddi bir problem

takım disiplini yok denecek kadar az

ve nedense gol yedikten sonra koşmaya başlıyor bu futbolcular.. bu rahatlığın sebebi nedir?

kontratlar garanti olduğu için olabilir mi?

böyle çiftlik gibi düzenle başarı nasıl gelecek?
hocam mac dönüyor heralde

Bizim takim full press yapmadiginda hucumda cok daginik. Gitsin desem yeni gelecek teknik direktor Icardi'ye bu kadar ozgurluk verecek mi?
Mesela Kalli gibi birisi gelse sittin sene anlasamazlar.

Pozisyona girmede sıkıntı çeksek adamı suçlardım ama Icardi-Kerem-Muslera üçlüsü yedi maçı.. Hocaya birşey diyemem..

Hamleyi mamleyi geçtim bu takımın fiziksel olarak Avrupa maçlarında rakiplerle yarışacak düzeyi yok, olmayacak da belli. Durum buyken orta sahayı bir şekilde üçleyip kalabalık tutacaksın canım hocam. Bunun başka bir formülü yok maalesef. Senin 2 katın lig maçına çıkmış, çok daha diri ve eforlu oynayan bir takıma karşı ne olursa olsun orta sahayı sağlama alıp dirençli tutmalıyız. Ezbere gerek yok, beceremiyoruz işte kaç maçtır orta saha işini. Avrupa'da önceliğimiz gol yememek olacak, golü bir şekilde atarız. Yoksa şu maç ilk 15 dakikada bile bitip farka gidebilirdik ama pilimiz azaldıkça orta sahayı rakibe çok hızlı bırakıyoruz.

tete-ziyech hariç bi hatasını görmedim. tete de girdikten sonra muazzam son vuruş hariç iyi oynamadı ha o da başka bişey ama en azından fiziken ziyech'e göre daha hazırdı, onun oynaması gerekirdi.

onun dışında ilk yarıda bugün bizim burda olmamızı sağlayan adamlar girdiklerini atsa, diğeri ayağından gol ikram etmese zaten devre en az 2-0 olurdu.

canı sağolsun.

Geri
Üst Alt