Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Merak ettiğim. Acaba neden kendisinin takımında rakip kadar veya ona yakın mücadele gücü yok? Ve neden 90 dk. çıkaramayacak oyuncularla 11'de başlıyor?

Kendisi çok şanslı bir adam. CL de olmamız şans zaten. Eksiklerini görüp gidermek yerine kazandım diye aynı hataları yapmaya devam ediyor.

Rakip Bayern olsa yine ayni taktikle cikarir takimi, yeter artik ya, böyle bir kadro ile bu futbol mi.izlenir? Yat kalk boey dua et herif iki kisilik oynayip golu atinca rakip dagildi. Bazi oyuncular sapkadan tavsan cikaramayinca galibiyet gelmiyormus.

Net olarak söyleyim okan buruk bu kadroyu idare edemez, oyuncular yakinda basini yer. Cünkü onlarda basari yakalamak icin geldi buraya. Onlarda bir zaman bu chaos futboldan bikar.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hatalar yapıyor ama bir şeyi söylemeden edemeyeceğim
bu takımda stoperler hariç sahada top rakipteyken etkin olacak sadece 2 adam var
boey ve torreira
bu şekilde sağlıklı bir takım yapısı oluşmaz.
oyuncu seçiminde hata yaptık bence.

Katılıyorum artı stoper hattı da bence son derece yetersiz. Ağır çekimde oynuyor gibi ikisi de. Bizdeki haliyle Marcao olacaktı şu takımda.

Değişiklik için gol yememizi bekleme huyu beni çok uyuz ediyor. Bu huy FT hocamda da vardı.

Değiştir işte erkenden ne var yani. Gol yedikten sonra 2-3 oyuncu birden sokunca daha mı iyi oluyor.

Hocam.seni seviyor ve destekliyoruz lakin defolarin ortaya çıkıyor Avrupa'da ve 2.bir b planın olmamasi ortaya çıktı hadi Türkiye'yi geçtim ama Avrupa için acilen b planı uretmelisin hocam

İkinci yarıya değişiklik yaparak girmeliydi ama golü yemeyi bekledi resmen. Çok toy kalıyor bu seviyedeki maçlar için

şl maçına bu takım böyle hazırlanmaz hoca toparlan kendine gel

Bu zamanında oyuncu değiştirmeme olayını nezaman bırakacaksın

Hamza Hamzaoğlu Vol. 2

Galatasaray kalibresinde Hoca değil..

Geri
Üst Alt