Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

başakşehir olsa yani taraftarı olmasa kulubun mertensi 90 dakika oynatır

net ya

başakşehirde zaten futbolcular en sonunda kazan kaldırmış bu yüzden

anadolu kulubunde zaten 12-13 topçu olduğu için oralarda öyle alışmış!

burası Galatasaray!

İnter rezalet maç çıkarıyor daha 3 gün önce Milan'a 5 attılar Şampiyonlar liginde bu rezil tablo karşısında İnter taraftarı acaba ne diyordur.
7dzxegl.png
Hakan bu takimin yarısıymış diyorlardir.

Fizigimiz iyiyken 35 dakika adamları ezdik. Ondan sonra hoca dokunuşu lazım işte. Sen futbolcuların fiziksel durumunu biliyorsun. Fiziksel düşünce adamlar öne çıktı dinamizmleriyle. Golü yedikten sonra oyuncu değiştirsem nolur değiştirmesen nolur

okan hoca diyorki defanstan top çıkarırken kötüyüz dogru tespit peki neden bunu düzeltmek adına birşeyler yapılmıyor

defanstan top çıkaracak oyuncumuz kim ? biraz demirbay yaptı sonrası isen bomboş

Hocam artık şu oyuncu değişikliği konusunda da biraz daha dinamik davransan güz<el olacak. Onun dışında ŞL'ne böyle içeride yenilerek başladığımız bir çok sezon vardı. En azından tam olmasa da geri dönüşü yaptık maçta.

Umarım devamı daha iyi olur.

eleştirmeye doyamadığım adam
istemsizce eleştiresim geliyor
eleştirmeden duramıyorum ben bu adamı

bakın kazımcanın daha ham olduğunu düşünen biri olarak
çocuğu hiç oynatmamasıda kabul edilemez bir hocalık faciası bu arada

Yanlış hatırlıyormuşum, uyardılar. Hadi tamam Manciniydi ama o kadro şu kadrodan daha mı iyiydi?
yok daha iyi değildi hatta çoğu kişiye göre şimdiki kadro iyidir,set oyununda etkili olamıyoruz pek,herhalde plan şuydu hızlıca atalım 1-2 tane sonra biz geçiş yapalım ama tutmadı plan

başakşehir olsa yani taraftarı olmasa kulubun mertensi 90 dakika oynatır

net ya

başakşehirde zaten futbolcular en sonunda kazan kaldırmış bu yüzden

anadolu kulubunde zaten 12-13 topçu olduğu için oralarda öyle alışmış!

burası Galatasaray!
Mertens bu maç yarım saat en iyi mertensi sanirim ama adamın benzini belli. Oynatmaması lazım başak maçında yedekten girmeli

Mertens bu maç yarım saat en iyi mertensi sanirim ama adamın benzini belli. Oynatmaması lazım başak maçında yedekten girmeli

istediği kadar iyi olsun felsefesi yanlış
bu maç iyi olur diğer maç kötü
sen adamı 30. dakika çıkaramazsın ama zaten pili okadar!

sen mertensin rolunu 70. dakikadan sonra yazacaksın

ya bir kere dene ya bir kere onuda yapmıyor

saplantılı

Hocama tam destek, hatalarindan ders alacagina inancim tam. Sampiyonlar ligi burasi. Her mac her sonuca gebe. Her takim evinde alakasiz skorlar alabilir. Ilk yari bitecek macti, okan hoca atmayacak o golleri bi zahmet atsaydik.
hatalarindan ders alacak adam maca gore 30. dakikada da, dogrudan 2. yari basinda da degisiklik yapar. her defasinda baris alperi sahaya surup medet ummaz. özellikle angelinho ile maca baslayip durmaz. bu arada angelinho yerine dubois dursa cok daha iyiydi. eger hoca angelinho yerine yavas yavas kazimi isitmazsa birlikte giderler.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocama tam destek, hatalarindan ders alacagina inancim tam. Sampiyonlar ligi burasi. Her mac her sonuca gebe. Her takim evinde alakasiz skorlar alabilir. Ilk yari bitecek macti, okan hoca atmayacak o golleri bi zahmet atsaydik.
hatalarindan ders alacak adam maca gore 30. dakikada da, dogrudan 2. yari basinda da degisiklik yapar. her defasinda baris alperi sahaya surup medet ummaz. özellikle angelinho ile maca baslayip durmaz. bu arada angelinho yerine dubois dursa cok daha iyiydi. eger hoca angelinho yerine yavas yavas kazimi isitmazsa birlikte giderler.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu gelsin bu gelsin Guardiolo gelsin bunlar boş işler şuna eminim Guardiolo gelse bile hiçbir şey yapamaz çünkü buranın dinamikleri farklı 3-4'ncü ayda bu taraftar fişini çeker 5 maç iyi oynatsın 2 maç böyle ortalamaya düşsün hoca istifa derler.
kimler geldi geçti ben de bilmiyorum neden olmuyor ama olmuyor işte yabancı hocayla, son 23 yılda 2 kere mi ne yabancı hoca şampiyon olmuş bizim ligde,öyle istatistik vardı diye hatırlıyorum

4 Lig maçı, 6 CL elemesi, 1 CL grup maçı toplamda 11 maçta 8 galibiyet 3 beraberlik... Kötü halimiz böyleyse 1 ay sonra herkes form tutunca daha iyi oluruz Ziyech, Zaha, Tete, Icardi herkes fiziksel olarak daha iyi hale geldiği an gene uzun vadeli bir seri yakayabiliriz.
Sorun orta saha gobegi. Torreira bile bildiğim torreira değil. Devre arası olivierayi sallayıp oraya dinamizm katan 6 8 oynayan biri alinmali

kimler geldi geçti ben de bilmiyorum neden olmuyor ama olmuyor işte yabancı hocayla, son 23 yılda 2 kere mi ne yabancı hoca şampiyon olmuş bizim ligde,öyle istatistik vardı diye hatırlıyorum
Bizim ligin dinamikleri farklı kimler geldi kimler geçti Lucescu hariç pek başarılı olan yok onun oynattığı futboluda şu dönemde beğenmezler.

Sorun orta saha gobegi. Torreira bile bildiğim torreira değil. Devre arası olivierayi sallayıp oraya dinamizm katan 6 8 oynayan biri alinmali
Ah işte Breivik gibi çakı gibi bir genç alacaktık rotasyonda olacaktı ya da Ajax Molde'nin 6 numarasını almıştı bizde deneyebilirdik. Yıldızları aldık Ekim ortasına kadar sabretmekten başka çare yok şuna eminim acayip seviyelere çıkabiliriz ama o zamana kadar biraz sancılı geçecek.

Geri
Üst Alt