Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Skor taraftarligi yapildigi icin elestiriler normal

Ilk yari da bu seviye icin cok iyi bir oyun vardi,skor üreten oyuncularimiz ne yazik ki cok kacirdilar

Yeterince pozisyon ürettik ve tempo yaptik

Elestiri yapilacak konu oyuncu degisiklikleri

Oyun olarak iyi oldugumuz icin devre de büyük ihtimal degisiklik yapmadi bunu normal karsilamak lazim ama ikinci gol den önce degisiklik olmayinca elestiri olmasi normal bu konu da

Oyunculari 55’te cagirdim 58 de gol oldu dedi yani bunun da aciklamasini yapmis

Oyun olarak kesinlikle isik verdi takim ben umutluyum,beraberlikle baslamak tabiki taraftar olarak moral bozucu ama kafamizi kaldirmaliyiz

Ilk yari daki oyunu ve geri dönüsü de görmek lazim herseyi cöpe atmamak lazim

Hocama güveniyorum.Rahat 3-1 hatta 5-1 bitecek ilk yarıydı.Bu maç ilk yarıdan bitebilirdi.Başarılı Bşr teknik adam.Bizim eksik gördüğümüz herşeyi görüyor.Geçen senenin şampiyonlu bu sene takımı Cl ye gruplara taşımış.Bu sene yenilgisi yok tüm transferleri hazır olmayan oyunculardan oluşuyor gereksiz yükleniyoruz .

Man utd maçınada ligde çıktığın gibi taktikle çıkar.Rakip bize 3-4 atar sonra avrupa hocası olmadığına inanmayanlarda bize katılacaktır.Her maça aynı taktikle çıkar 2. planı yoktur.Dua ederek kazanmayı bekler bu nasıl hocalık.

Skor taraftarligi yapildigi icin elestiriler normal

Ilk yari da bu seviye icin cok iyi bir oyun vardi,skor üreten oyuncularimiz ne yazik ki cok kacirdilar

Yeterince pozisyon ürettik ve tempo yaptik

Elestiri yapilacak konu oyuncu degisiklikleri

Oyun olarak iyi oldugumuz icin devre de büyük ihtimal degisiklik yapmadi bunu normal karsilamak lazim ama ikinci gol den önce degisiklik olmayinca elestiri olmasi normal bu konu da

Oyunculari 55’te cagirdim 58 de gol oldu dedi yani bunun da aciklamasini yapmis

Oyun olarak kesinlikle isik verdi takim ben umutluyum,beraberlikle baslamak tabiki taraftar olarak moral bozucu ama kafamizi kaldirmaliyiz

Ilk yari daki oyunu ve geri dönüsü de görmek lazim herseyi cöpe atmamak lazim

Beşiktaş maçında da dedi bunu, bunun için hocaya laf etmeyeceğim ama miyminti bir iş yapiliyor, adamlar o dakika gol attı, Beşiktaş da atmıştı. Bu işle ilgilenen personel kimse işini duzgun yapmiyor

Manu deplasman, Manu içerde ya da Bayern içerde bu 3 maçtan en az 2 sinden puan almamız lazım hocam. Bir de Allah askina su Kazımcan’ı hazırla. Angelino inadın sana pahalıya patlayacak gibi. Taraftar baskısını umursamayıp gerçekten hazır oyuncuları oynatması lazım. Ziyech hazır değil 11 baslamamali.

Hocam Allah yardımcın olsun 100 kez Rashica dedin almadılar 2 ay önce alacakları orta sahayı 2 ay sonra alıyorlar bu sene şampiyon yaparsan daha da imkansız bir şampiyonluk olur yapamazsan canın sağolsun bu orta saha ile 3 kulvarda gitme ihtimalimiz %1 bile değil. Şampiyonlar ligini feda edersen de sağlık olsun derim en azından lige konsantre olalım bu sene olmadı seneye tekrar deneriz.
Daha öncesinde söyledim hocaya fatura çıkmalık bir durum yok yönetimin yıldız transfer ve hazır olmayan oyuncular almasına bugünki sonucu onlara yazarım. Bu oyuncu grubu hazır olana kadar 1 ay daha var hoca kendiside söylüyor Ekim ortası-Kasım başı diye o yüzden çok kızmıyorum. İlk maçın iç sahada Kopenhag olmasıda şanssızlıktır kötünün iyi tarafından bakarsak 0-2 yenileceğimiz maçı 2-2'ye getirip 1 puan kazandık.

Rashica ister miydim isterdim ama yapacak bir şey yok bu oyuncuları tercih ettiler doğru tercihtir fakat kısa vadede Rashica kazanç sağlardı şu maçta olsa muhtemelen 2 gol yemezdik ama uzun vadede Ziyech + Tete her türlü kazanç sağlar o yüzden bu transferde saygı duyuyorum sabretmeyi de biliyorum sabretmeyi bilmeyenlere tavsiye ederim yıldız diye tüm yaz yırtınan ben değildim ama sabretmeyi tercih ediyorum.

Daha öncesinde söyledim hocaya fatura çıkmalık bir durum yok yönetimin yıldız transfer ve hazır olmayan oyuncular almasına bugünki sonucu onlara yazarım. Bu oyuncu grubu hazır olana kadar 1 ay daha var hoca kendiside söylüyor Ekim ortası-Kasım başı diye o yüzden çok kızmıyorum. İlk maçın iç sahada Kopenhag olmasıda şanssızlıktır kötünün iyi tarafından bakarsak 0-2 yenileceğimiz maçı 2-2'ye getirip 1 puan kazandık.

Rashica ister miydim isterdim ama yapacak bir şey yok bu oyuncuları tercih ettiler doğru tercihtir fakat kısa vadede Rashica kazanç sağlardı şu maçta olsa muhtemelen 2 gol yemezdik ama uzun vadede Ziyech + Tete her türlü kazanç sağlar o yüzden bu transferde saygı duyuyorum sabretmeyi de biliyorum sabretmeyi bilmeyenlere de tavsiye ederim.
Daha hiçbir şey bitmedi. Bugün aldığımız puan belki de ileri ki maçlarda çok işimize yarayacak.

Simdi de Kosu mesafelerini mi kafaya taktiniz

Real madrid 113.9 kosmus,union berlin ise 121.8

Savunma yapan topun pesinde kosan takimin tabiki fazla olacak kosu mesafesi

Yüzde 61 topla oynadik yani böyle bir farkin olmasi normal

Anlamaniz icin real-union berlin örnegini de verdim

Umarim anlarsiniz

ya siz nasıl futbol izliyorsunuz gerçekten anlamıyorum özellikle sen arda

ilk yarı bittiğinde kuzenime mertens ziyech kerem üçlüsünden en az ikisini çıkarmazsa ikinci golu yeriz dedim çıkarmazsa baskıyı arttırırlar dedim ve ben sadece bir taraftarım!!!

harbiden bunu gördüğüne inanıp futbolcu değiştireceğine inandım burası cl dedim kesin görmüştür yapacaktır dedim
yaparsa maçın döneceğine inandım

hoca olarak para kazanan adam anca 55. dakika görmüş vayyyy beeee
ne oyun okuma bu ya
55 de görmüşte tam değiştirecekken gol yemişiz

şaka gibi resmen!!!!!!

Daha hiçbir şey bitmedi. Bugün aldığımız puan belki de ileri ki maçlarda çok işimize yarayacak.
Yok zaten 1 ay sonra çatır çatır futbol oynayınca gene buralar sessiz olur 14/14 yaparken ya da derbilerde şov yaparken 1 sayfa ilerleyen konu aksi bir durum olunca 20 sayfa ilerliyor. Bugün bende eleştiriyorum oyuncu değişikliğini 55 gibi yapabilirdi geç kaldı ama yapacak bir şey yok.

1 sene önce o kadar hakem operasyonuna rağmen Okan hoca hariç şampiyon yapamayacağını cümle alem biliyor başka hoca olsa geçen sezon kırmızı yiyip 6-7 maç takımın yanında olamazdı. 1 ay sonra tekrar buralar sessizliğe bürünür 5-6 kişi mesaj atar.

Simdi de Kosu mesafelerini mi kafaya taktiniz

Real madrid 113.9 kosmus,union berlin ise 121.8

Savunma yapan topun pesinde kosan takimin tabiki fazla olacak kosu mesafesi

Yüzde 61 topla oynadik yani böyle bir farkin olmasi normal

Anlamaniz icin real-union berlin örnegini de verdim

Umarim anlarsiniz

Sorun şu ki biz rakibi Real gibi ceza sahasına hapsetmedik. Sürekli git gel yapılan oyunda 10 kişilik rakip bizden 10 km fazla koştu. Umarım anlarsınız diyerek aklınca insanlara gerizekalı muamelesi yapıyorsun. O yüzden senin dilinden konuşayım. Umarım sen de bu ilk yazdığımı anlayabilirsin.

Yok zaten 1 ay sonra çatır çatır futbol oynayınca gene buralar sessiz olur 14/14 yaparken ya da derbilerde şov yaparken 1 sayfa ilerleyen konu aksi bir durum olunca 20 sayfa ilerliyor. Bugün bende eleştiriyorum oyuncu değişikliğini 55 gibi yapabilirdi geç kaldı ama yapacak bir şey yok.

1 sene önce o kadar hakem operasyonuna rağmen Okan hoca hariç şampiyon yapamayacağını cümle alem biliyor başka hoca olsa geçen sezon kırmızı yiyip 6-7 maç takımın yanında olamazdı. 1 ay sonra tekrar buralar sessizliğe bürünür 5-6 kişi mesaj atar.

Hocam senin çatır çatır oynuyoruz dediğin futbolu da eleştiriyordum ben burada. O yüzden şu anda da eleştirebilir miyim? İzin var mı?

Hocam senin çatır çatır oynuyoruz dediğin futbolu da eleştiriyordum ben burada. O yüzden şu anda da eleştirebilir miyim? İzin var mı?
Kusursuz futbol zaten yoktur eleştirmek normal Guardiolo'da eleştirilebilir 3 milyar euro bütçe ile 7 sene sonra Şampiyonlar ligini alabildi... Ama kalkıp Guardiolo'ya o kadar bütçe ile bunca zaman niye alamadın kötü hoca mı diyorum demiyorum.

Geri
Üst Alt