- 3 Haziran 2015
- 56.764
- 65.900
- 4.143
Ille de FatihOnun için sözleşme uzatilmamali şu an.
Diyorsun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ille de FatihOnun için sözleşme uzatilmamali şu an.
Kapanan takimlari açmak bir hüner bence. Bekleyip oynamayı çoğu hoca yaparOkan Buruk'u plansız ve taktiksiz olarak eleştirmek saçma. Özellikle büyük maçlarda hep bir planı olmuştur ve bu planları da gayet işlemiştir. Eleştirilecek tek şeyi ilk 11 tercihleri ve oyuncu değişikliği zamanları. Bu konuda ciddi eksikleri var.
Bende 2 haftalık süreç var önümüzde bu sürede takima biseyler verebilecek birini bulmalıyız diye düşünüyorum. Tabikide bu olmayacak biliyorum ama benden demesi Okan hoca ile devam etmek hedefi lig olarak koymak demektir. Acı gerçek bu maalesefDeğişim yapalım eyv ama şu aşamada yapmak intihar olur bu sezon ne şekilde bitecek ona bakmak lazım hocanın 2. senesi ve daha sezon başı diyebiliriz.
Ondan zor kurtulduk aman diyimIlle de Fatih
Diyorsun?
Torrent istiyoruzOndan zor kurtulduk aman diyim
Kapanan takimlari açmak bir hüner bence. Bekleyip oynamayı çoğu hoca yapar
Manu ve Bayern bunu yapabilecek olan takımlar. Bazı şeyleri düşünmek bile istemiyorum biraz umudum vardı ama sanırım bazen realist olmak lazım. Pek hayırlı şeyler görmüyorum inşallah yanılırım... Okan hoca bizi gt eder ama sanmıyorumligde maçtan koptuğumuz anlarda yediğimi kritik pozisyonlar bir akşam bir anda hepsi birden gol olacak, rakip o topu bir şekilde sokacak kaleye
o akşam acaba neler yazılacak burda bakalım, umarım yaşanmaz bu senaryo
Kimi getireceksin o daha büyük soru işareti , getireceğin yabancı olacak büyük ihtimal o da avrupada bişeyler yapmaya çalışacak ligi salacak sonuç mancini dönemi gibi olacak bu kadro ligi almadan devam edemez.Bende 2 haftalık süreç var önümüzde bu sürede takima biseyler verebilecek birini bulmalıyız diye düşünüyorum. Tabikide bu olmayacak biliyorum ama benden demesi Okan hoca ile devam etmek hedefi lig olarak koymak demektir. Acı gerçek bu maalesef
Kaos futbolu o bilinçli birşey oynanmiyor sahada renkttas. Bu takımın daha iyi pas yapması lazimBizim rakiplerimizin neredeyse tamamı kapanan takımlardan oluşuyor. Bunlara karşı da üstün olduğumuza göre hünerli diyebiliriz.
Sen gelsen daha iyiTorrent istiyoruz
Eee?Takım çok az izin yaptı geçen sene bitiminden sonra
Manu ve Bayern bunu yapabilecek olan takımlar. Bazı şeyleri düşünmek bile istemiyorum biraz umudum vardı ama sanırım bazen realist olmak lazım. Pek hayırlı şeyler görmüyorum inşallah yanılırım... Okan hoca bizi gt eder ama sanmıyorum
Valla hocam mancini dönemi farklıydı. Kadro iyidi ama suanki kadar opsiyon yoktu. Birde Terimden devr almıştı takımı. Oyuncu profili çok daha farklıydı. Gazla daha iyi çalışan bir ekip vardı. Suanki kadro avrupada sistemden gelmiş oyunculardan oluşuyor. Bu adamları gazla calistiramazsin. Sistemin yetersiz ise bu kadro çok yanlış olur. Bu sebeple değişim şart diyorum. Ha kimi getireceksin boşta kim var evet orası zor. Zaten olmayacakta bu dediğim. Ama Ben şahsen değişimin er yada geç olacağını düşünüyorumKimi getireceksin o daha büyük soru işareti , getireceğin yabancı olacak büyük ihtimal o da avrupada bişeyler yapmaya çalışacak ligi salacak sonuç mancini dönemi gibi olacak bu kadro ligi almadan devam edemez.
Şak diye Kerem A.‘nu kesip Zaha’yla başlayamazsın denge denen birşey var takımın en formda oyuncusu Kerem, maçtan sonra konuşmak kolay oluyor da gerçekler öyle değil.. Ziyech’in 11 başlamasını da tek bir Allah’ın kulu eleştirmedi burda maçtan önce.ilk yarı zaha-tete-oliviera ile başlasaydı zaten duman olmuşlardı.
Renktaş kopenhag kötü takım bunlari orda yeneriz ondan şüphem yok. Ama şu kadro manu ya Bayern e karşıda is yapabilecek bir kadro. Örnek vermek gerekirse geçen sene Benfica neler yaptı izledik. Hocası sayesinde oldu. Bizde de tam tersi durum var.manutd ve Bayern maçları benim için önemli değil üstad 5 gol de yesek gelip ağzımı açmam burda hocaya,
tek isteğim dünkü maçı kazanıp Kopenhag deplasmanında da en kötü beraberlik koparmaktı onu da beceremedik benim için bitti cl serüveni
Niye Kerem Allah mi?Şak diye Kerem A.‘nu kesip Zaha’yla başlayamazsın denge denen birşey var takımın en formda oyuncusu Kerem, maçtan sonra konuşmak kolay oluyor da gerçekler öyle değil.. Ziyech’in 11 başlamasını da tek bir Allah’ın kulu eleştirmedi burda maçtan önce.
Sorun bence kimin oynadığı değil. Biz bilinçli çalışılmış futbol oynamıyoruz sorun burda. Yoksa tercihlerde okadarda sıkıntı yok. Aslında insanların dediği şey buŞak diye Kerem A.‘nu kesip Zaha’yla başlayamazsın denge denen birşey var takımın en formda oyuncusu Kerem, maçtan sonra konuşmak kolay oluyor da gerçekler öyle değil.. Ziyech’in 11 başlamasını da tek bir Allah’ın kulu eleştirmedi burda maçtan önce.