Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Valla hocam mancini dönemi farklıydı. Kadro iyidi ama suanki kadar opsiyon yoktu. Birde Terimden devr almıştı takımı. Oyuncu profili çok daha farklıydı. Gazla daha iyi çalışan bir ekip vardı. Suanki kadro avrupada sistemden gelmiş oyunculardan oluşuyor. Bu adamları gazla calistiramazsin. Sistemin yetersiz ise bu kadro çok yanlış olur. Bu sebeple değişim şart diyorum. Ha kimi getireceksin boşta kim var evet orası zor. Zaten olmayacakta bu dediğim. Ama Ben şahsen değişimin er yada geç olacağını düşünüyorum
Lig bitmeden hareket olmaz hocam bu sezon öyle veya böyle biter sonrasına bakılır avrupada ne yapılmış ligde durum ne, sözleşme konusu boşuna sürüncemede değildir...

Renktaş kopenhag kötü takım bunlari orda yeneriz ondan şüphem yok. Ama şu kadro manu ya Bayern e karşıda is yapabilecek bir kadro. Örnek vermek gerekirse geçen sene Benfica neler yaptı izledik. Hocası sayesinde oldu. Bizde de tam tersi durum var.

roger schmidt gibi bi hocamız olsa ohoooo çok başka konuşurdum da hocanın çapı belli, ligi alsa öp başına koy

kopenhag deplasmanında galibiyet alamayız bence adamlar geçen sene sevilla,city,dortmund'lara maç vermemiş geçen sene

Kimse kızmasın ama Torrent ki tarihimizin en kötü hocalarından biri kaç antrenmanini izledim bireysel performansları arttırmaya yönelik biseyler yaptırıyordu. Ekibinde bireysel performansları arttıracak eğitmenler vardı. Morutsana belini dondurmeyi öğretiyorlardi en son. Keremi verimli kullanmanın yolunu bulmaya çalışıyodu. Pas ile çıkarken daha farklı opsiyonlar kullandiriyodu. Biz şuan ne izliyoruz bilmiyorum

roger schmidt gibi bi hocamız olsa ohoooo çok başka konuşurdum da hocanın çapı belli, ligi alsa öp başına koy

kopenhag deplasmanında galibiyet alamayız bence adamlar geçen sene sevilla,city,dortmund'lara maç vermemiş geçen sene
Olamaz demiyorum ama dün izlediğim kopenhag leş bir takımdı ve puan kaybettik. Diyecek söz yok...

Olamaz demiyorum ama dün izlediğim kopenhag leş bir takımdı ve puan kaybettik. Diyecek söz yok...

valla ben beğendim adamları ya ne yalan söyleyeyim, kendi çaplarına göre gayet iyi hazırlanmışlar üstad bence

evet çok pozisyona girdik ama onun da önlemini aldılar uzun bi süre şut çekemedik adamlara

Lig bitmeden hareket olmaz hocam bu sezon öyle veya böyle biter sonrasına bakılır avrupada ne yapılmış ligde durum ne, sözleşme konusu boşuna sürüncemede değildir...
İşte hatada burda olur çünkü seçim var ayrıca. Bu yönetimin gitmemesi lazım. Umarım hoca yüzünden elestirilip dar ağacına asilmazlar. Asıl korktuğum bu. Birdaha da Erden Timurun ciktigi seviyeyi zor görürüz zaten.

İşte hatada burda olur çünkü seçim var ayrıca. Bu yönetimin gitmemesi lazım. Umarım hoca yüzünden elestirilip dar ağacına asilmazlar. Asıl korktuğum bu. Birdaha da Erden Timurun ciktigi seviyeyi zor görürüz zaten.
Yönetimin devamından yana şüphem yok onlar üzerine düşeni fazlasıyla yaptı okanla devam etmeyip napacaklardı adam şampiyon yaptı avrupaya götürdü ondan sonrası farklı bi değerlendirme gerektirir

valla ben beğendim adamları ya ne yalan söyleyeyim, kendi çaplarına göre gayet iyi hazırlanmışlar üstad bence

evet çok pozisyona girdik ama onun da önlemini aldılar uzun bi süre şut çekemedik adamlara
Sebebi bizim ne oynadigimizin belli olmaması. Kopenhag savunması ciddi kötü. Bireysel hatalarda var çok kacirdik ama atak baslangiclarimiz hep ön alan presiydi. Asıl sorunda burda zaten. Bu maçlık olsa anlarım rakibin zayif yönünü bulmuşlar derim ama başka şekilde atagimiz olmuyo bizim. Ya on alan presi yada defansa çekilip kanser olup kontradan gol bulmak. Tam Anadolu takimlarinin yaptığı şey bu aslında neyse daha fazla kötülemek istemiyorum ama sanki Anadolu kulüplerinin bir tık daha kaliteli halini oynuyor gibiyiz

Anladığım kadarıyla sözleşme uzatma hususunda biraz yüksekten uçuyordu. Şimdi biraz indirim yapar.

Sebebi bizim ne oynadigimizin belli olmaması. Kopenhag savunması ciddi kötü. Bireysel hatalarda var çok kacirdik ama atak baslangiclarimiz hep ön alan presiydi. Asıl sorunda burda zaten. Bu maçlık olsa anlarım rakibin zayif yönünü bulmuşlar derim ama başka şekilde atagimiz olmuyo bizim. Ya on alan presi yada defansa çekilip kanser olup kontradan gol bulmak. Tam Anadolu takimlarinin yaptığı şey bu aslında neyse daha fazla kötülemek istemiyorum ama sanki Anadolu kulüplerinin bir tık daha kaliteli halini oynuyor gibiyiz
valla ben artık kör olduğuma inanıyorum çünkü net şekilde her kötü maçtan sonra bir bahane veya savunacak bir şeyler buluyor forumdaşlar,
kötü bir şey de demiyoruz yani takım kötüydü, okan hoca kalsın 50 sene yeter ki bu arkadaşlarımız mutlu olsun okansaray olsun kulübün ismi, babasının çiftliği gibi takılsın sorun yok

ama kötü yani oynanan oyun, GS daha iyi olmalı, neden bunu diyince aşırı tepki gösteriyorlar bilemedim

Türk hocaların kesinlikle kaliteli yabancı hocalarla 2,3 yılını geçirmesi gerekiyor
Ligde yabancılar zombileştiği gibi ,metot konusunda da yerliler plansız kalıyor.

İkisi bir arada nasıl olucak ben çözemedim,beğenmediğimiz torrent gibi yabancı yardımcılara çok ihtiyaç var ,egosuz türk tdsi yanına ,ki bu problem ülkede futbol adına en büyük problem

valla ben artık kör olduğuma inanıyorum çünkü net şekilde her kötü maçtan sonra bir bahane veya savunacak bir şeyler buluyor forumdaşlar,
kötü bir şey de demiyoruz yani takım kötüydü, okan hoca kalsın 50 sene yeter ki bu arkadaşlarımız mutlu olsun okansaray olsun kulübün ismi, babasının çiftliği gibi takılsın sorun yok

ama kötü yani oynanan oyun, GS daha iyi olmalı, neden bunu diyince aşırı tepki gösteriyorlar bilemedim
Herkesin fikrine saygım var ama Torrenti bile guardiola ilan edenler vardı. Tete gibi oyuncuyu geçen hafta bu takımda oynayamaz olarak ilan etmişlerdi mesela. O yüzden forumun bir kısmı cidden ezbere yorum yapıyor. Ama gören goruyo işte tehlikeyi. Yeri burası değil söylemekte istemiyorum ama dün bir kaç pozisyon var bakın Abdülkerim naapiyo. Neyse ya valla işte her gördüğünü yazmamak lazım sonra insanlar yanlış anliyo

Sadece şunu sorcam Galatasaray in defans arkasına bilinçli top atıp dün yediğimiz ikinci goldeki gibi golünü en son ne zaman izlediniz. Yada dün manunun bayerin dar alanlarda paslasarak attıkları golleri en son ne zaman izlediniz Galatasarayda? Kalite diyorsanız bunu en alasindan yapacak oyuncularımız var onu diyim... Daha çok soru sorabilirim ama şu iki gol türünü en son ne zaman yaptık? Hatırlayan varsa lütfen hatırlatsın. Denk gelmiştir bir tane onu demiyorum bilinçli olarak yaptigimiz kaç tane var? Hocalarda Fatih Terim ve Okan Burak... Bisey demeye gerek yok. Çağdaş futbol vs eski futbol... Bunu yapanlar futbol dehası değil. Sistem içerisinde çalışıp maçta yapıyorlar hepsi bu.. Kaliteli kadron varsa sende yaparsın bu kadar basit. Yaptırmayı bilen varsa tabi. Yoksa öylece icardinin keremin ayağına bakar izleriz maçları

Son düzenleme:
La masia da 2015 yılları sanırım totalde 300 öğrenci için 26 civarı eğitmen vardı ,bir programda denk gelmiştim ,şu an nedir bilmiyorum ,hakeza villareal de 10 küsür hoca vardı.

30 milyon ayırıyor barca aşa yukarı.
Biz neden farklı görevleri olan hocalara yönelmiyoruz bu konuda hala anlamış değilim.

Okan bunu kabul etmeyecek egoda olduğunu sanmıyorum ,Erden bey bu işe el atsa çok iyi olucak
Barış ne konuda gelişti mesela iki senedir ?
Kerem yetenekleri ile buraya kadar geldi ama nereye gidecek? Herkes biliyor !

Yunus neden kaçtı yada diğerleri ,anlamsız bir oluşum var zevk vermez oldu böyle futbol

vala tırıvırı yapıyor taraftar ama lig uzun aşama aşama form tutsa takım daha hos oluyor sezon sonu için.
Formluk degilki durum. Fiziksel. Yarım saat ezdik herifleri sonra fiziksel düştük. Hocamız 2. Golü yemeyi bekledi ne yazikki oyuncu değişikliği için. Kaç maçtır gol yedikten sonra değişiklik yapiyor

Geri
Üst Alt