Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Okan hocamız her zaman ki gibi formunda devam ediyor bundan daha iyi bir istatistik olacağını pek sanmıyorum. Başakşehir'in xG'si 0.35 gözüküyor bazı oyuncuların maç temposu eksik ve rotasyon yapmış olsak bile güçlü bir oyun vardı genelde de hoca değiştirmiş takımlar ilk maçlar daha motive olur.

10 maç 8 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet(Ortalama puan: 2.50, Atılan gol: 22 Yenilen gol: 6)
1- Trabzonspor 0-0 Galatasaray
2- Galatasaray 2-1 Beşiktaş
3- Başakşehir 0-7 Galatasaray
4- Fenerbahçe 0-3 Galatasaray
5- Galatasaray 2-1 Trabzonspor
6- Beşiktaş 3-1 Galatasaray
7- Galatasaray 1-0 Başakşehir
8- Galatasaray 3-0 Fenerbahçe
9- Galatasaray 2-0 Trabzonspor
10- Başakşehir 1-2 Galatasaray

Uzun zaman sonra belki de ilk kez, su saat itibariyle hatirlayamiyorum, ilk yari sonu itibariyle devre arasi degisiklik yapmistir hatta 2 oyuncu birden degisiklik yapmistir.

Samsunspor maci 45’te Tete/Ziyech

Ljubjana maci 45’te Kerem/Zaha ve Mertens/Bakambu

Zalgris maci 45’te Halil/Yunus

Gectigimiz sezon dan devam edebilirim

Trabzon maci Torreira/Berkan ve Baris/Yunus (yunus’un penalti kazandirdigi mac)

20230924_131516.webp

hocanın bir ağırlığı yok.. bu ciddi bir problem

takım disiplini yok denecek kadar az

ve nedense gol yedikten sonra koşmaya başlıyor bu futbolcular.. bu rahatlığın sebebi nedir?

kontratlar garanti olduğu için olabilir mi?

böyle çiftlik gibi düzenle başarı nasıl gelecek?
Geçen sezon başında da aynı bahsetmiş olduğun muhabbetler donmuyormuydu?Yoksa ben mi yanılıyorum.Toplama bir takımla şampiyonlar Ligi'nde ilk seneden başarı beklemekte bence abeste iştigal.Ocakta yada yılsonu spesifik 1-2 takviye ile seneye birtik daha kaliteli olmak adına adımlar atılıyor.Litfen bu gözlükle bakalım olaya.

96-2000 jenerasyonu bile 2000 de kupa aldi. Daha bismillah, hemen o gitsin bu gelsinler. Gelenin gidenden iyi olacaginin garantisi yokken bu sekilde bir beklentiyi tam anlayamiyorum. 39 mac 30 galibiliyet almis bir TD bahsediyoruz.

Elestirelim, buna 100% katiliyorum. Eksikleri var, evet. Ama hemen gitsin demek cok mantikli gelmiyor.

Bu sene de yil sonunu gormeli ve neler basarip basarmadigini gormemiz gerekir.

Geçen sezon başında da aynı bahsetmiş olduğun muhabbetler donmuyormuydu?Yoksa ben mi yanılıyorum.Toplama bir takımla şampiyonlar Ligi'nde ilk seneden başarı beklemekte bence abeste iştigal.Ocakta yada yılsonu spesifik 1-2 takviye ile seneye birtik daha kaliteli olmak adına adımlar atılıyor.Litfen bu gözlükle bakalım olaya.
Final beklemiyoruz ama Kopenhag'ı kendi evinde yensin bir zahmet.

bu kahpelerin döndürdüğü şike ağını görünce

seni de anlıyorum hocam, rakiplere kart çıkmıyor, fauller es geçiliyor, ilk fırsatta oyuncularımız cezalandırılıyor, VAR zaten bize asla çalışmıyor

neyse

anasını seveyim böyle ligin

Geri
Üst Alt