Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şans eseriGalatasaray'ın başında çıktığı 55 maçta sadece 5 defa mağlubiyet aldı.
Bu istatistiği yabancı hoca yakalasa heykelini dikip taştaşlarını gargara yapmak için kuyruklar oluşurdu. Kıymetini bilelim artıkGalatasaray'ın başında çıktığı 55 maçta sadece 5 defa mağlubiyet aldı.
Benim deneyimime göre usturuplu eleştiri hoş görülüyor.Aman Ali bey dikkat edin, bu tür cümleler yüzünden bu foruma kayıt olunduktan sonra Galatasaraylı olduğunuza dair bir kanıt sunmak zorunda olduğunuz halde Galatasaraylılığınıza dil uzatıp Antuya sevk işlemlerinizi başlatanlar olabilir.
Eyvah enselendim.Senin antu üyeliğin vardı değil mi
Her maç birilerini boklamaya son verin de şu fikstürde Kopenhag dışında kayıpsız gelmeyi kutlayın biraz.
ndombele daha fazla oynayabilirdi,keremi dinlendir
aksine cok iyi basladı 2.yarıya yaCikmadan onceski son 5-10dk dustu oyundan maalesef, Sergen. Henuz erken ki hocada benzer seyleri soylemis. Dogru bir gozlem.
aksine cok iyi basladı 2.yarıya ya![]()
Abdülkerim ve Torreira mactan sonra kendilerini hemen yere biraktilar. ikisi de epey hirpalandi.1 haftada Ankaragücü, Manchester deplasmanı, Antalyaspor deplasmanı şu 3 maçta Galatasaray tarihinde şuradan 3/3 çıkacak hoca sayısı 1 elin parmağını geçmez. Hocamızı ve takımı sonuna kadar tebrik ediyorum çok çok zor bir virajı geride bıraktık.
Bugün 65'den sonra takım fiziksel olarak düştü bunu normal karşılıyorum sürekli müdahale yaptı ama imkan olsa 5 değişiklik yerine sınırsız olsa eminim +2-3 değişiklik daha yapardı. Milli aradan sonra fiziksel olarak baya toparlarız.