Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Bügün cok iyi degildik ama önemli olan 3 puandi simdi umarim cok fazla tatil vermez futbolculara, bu takimin en büyük sorunlarindan biri kondisyon, üst üste maclari kaldiramiyoruz. Türk futbolun genel sorunu, acaba artik yeni bir kondisyoner mi getirsek? Bügün sansimiz da vardi ,rakip son 15-20 dakika kala net bir iki gol kacirdi. Bunu yeseydik yorgun olan oyuncular bu maci cevirirmiydi acaba?

hocaya bazen ailece saydırıyoruz ama Halil ile Tete nin halini görünce hoca ne etsin diyorum. ya sabır..

1 haftada Ankaragücü, Manchester deplasmanı, Antalyaspor deplasmanı şu 3 maçta Galatasaray tarihinde şuradan 3/3 çıkacak hoca sayısı 1 elin parmağını geçmez. Hocamızı ve takımı sonuna kadar tebrik ediyorum çok çok zor bir virajı geride bıraktık.

Bugün 65'den sonra takım fiziksel olarak düştü bunu normal karşılıyorum sürekli müdahale yaptı ama imkan olsa 5 değişiklik yerine sınırsız olsa eminim +2-3 değişiklik daha yapardı. Milli aradan sonra fiziksel olarak baya toparlarız.

ndombele daha fazla oynayabilirdi,keremi dinlendir

Aman Ali bey dikkat edin, bu tür cümleler yüzünden bu foruma kayıt olunduktan sonra Galatasaraylı olduğunuza dair bir kanıt sunmak zorunda olduğunuz halde Galatasaraylılığınıza dil uzatıp Antuya sevk işlemlerinizi başlatanlar olabilir.
Benim deneyimime göre usturuplu eleştiri hoş görülüyor.

Ha şöyle bir durum var ki bizim eleştirimize haha atanlar, dalga geçenler aynı eleştirileri Keramettin Tanrıverdi yapınca layk atıyor futbol konuşmaya başlıyor.

Senin antu üyeliğin vardı değil mi
Eyvah enselendim.

Eleştirilere açık, hatalarını kabul eden ve bunları gidermek için çalışan bir hocadır kendisi. Yaptığı değişiklikler önceden 70 civarındayken, şimdi 60'lara hatta devre arasına kadar indi.

Ben yaptım oldu demiyor, başarılı olmayı hak ediyor. Bize de alkışlamak ve desteklemek düşüyor.

Her maç birilerini boklamaya son verin de şu fikstürde Kopenhag dışında kayıpsız gelmeyi kutlayın biraz.

Macin geneline bakinca, o macta da kayip diyemiyorum acikcasi, sonucta yenilmedik ve cok onemli bir hale gelebilir o 1 puan Manchester galibiyeti sonrasi. Tabi, yenmis olsaydik, Bayern maclarina gruptan cikma maclari olacak bakacaktir, orasida ayri.

1 haftada Ankaragücü, Manchester deplasmanı, Antalyaspor deplasmanı şu 3 maçta Galatasaray tarihinde şuradan 3/3 çıkacak hoca sayısı 1 elin parmağını geçmez. Hocamızı ve takımı sonuna kadar tebrik ediyorum çok çok zor bir virajı geride bıraktık.

Bugün 65'den sonra takım fiziksel olarak düştü bunu normal karşılıyorum sürekli müdahale yaptı ama imkan olsa 5 değişiklik yerine sınırsız olsa eminim +2-3 değişiklik daha yapardı. Milli aradan sonra fiziksel olarak baya toparlarız.
Abdülkerim ve Torreira mactan sonra kendilerini hemen yere biraktilar. ikisi de epey hirpalandi.

Geri
Üst Alt