Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Bu takim, Kasim sonu gibi form tam tutar. Aralik ayinda geleneksel Fener seanslarini yapariz, sonra da yeni yil ile birlikte, Fener kaos biz de yapistirip gideriz.

Hele ki ara transfer doneminde Sergio'dan cikip, bir de iyi bir 8 bulursak ki bu Avrupa'da devam edip etmeyecegimize bagli, sonra otur seyret.

Okan hoca yaptigi seylerde dogru yanlislarina gore oldukca fazla. Biraz sabir ve bence destek gerekiyor.

iyi futbol olmaması normal biraz da

çünkü takım aslında geçen seneye göre baya değişikliğe uğradı

oturmuş bir 11 ile oynamak her zaman başkadır

ve maalesef biz hala 1.5 orta saha ile oynuyoruz

8 numaralarımızın hiçbiri tam oynayamıyor

iyi futbol olmaması normal biraz da

çünkü takım aslında geçen seneye göre baya değişikliğe uğradı

oturmuş bir 11 ile oynamak her zaman başkadır

ve maalesef biz hala 1.5 orta saha ile oynuyoruz

8 numaralarımızın hiçbiri tam oynayamıyor
Ndombele form tutarsa 2.5 orta saha ile oynarız.

Kerem de illaki form tutar, boş oyuncu değil. Kaan opsiyonu da doğdu.

Bu arada Antalya anadolunun en güçlü takımı ve sahası çok kötüydü.

Okan Hoca 'm tarih yazıyor resmen!
*Elinde olsa devre arasında Yunus, Berkan, Zaniolo ve DeBoue'yi hemen geri çağırın der! Yönetimin yerine aldıkları oyuncular inanın çok çok kötüler, hocanın elini kolunu bağlıyor.Öyle ki yokluktan Kaan Ayhan 'i orta saha, Abdülkerim 'i sol bek, Barış Alper 'i kanat yapmak zorunda kalıyor.Daha önceki maçlardan biliyor ki ne Angelino ne Demirbay ne de Tete takıma katkı verecek.
*Atletik siyahi oyuncu sayısını artırmak lazım.Defansta Boey+Shancez ileri de de Zaha fiziksel olarak fark yaratıyor.Ezildigimiz sol bekte de bakılacak oyuncu profili net siyahi atletik bir oyuncu olmalı.Hatta orta sahaya Ndonbele ''nin hazır olmama ihtimali nedeniyle extar bir siyahi daha bulmak lazım.
*Hoca artık kadronun suyunu çıkarmak suretiyle maksimun verimi alıyor, transferi de hocaya yaptırın bir zahmet!

1. FT dönemini geçeceğini sanmıyorum ama bu sene de champ yaparsa 2. FT dönemini geçer toplam performansıyla

F73mhXgWIAAVODa

Zorlu fikstürde bizi bu işten ayıklayan hocama saygılarımı sunarım.

1. FT dönemini geçeceğini sanmıyorum ama bu sene de champ yaparsa 2. FT dönemini geçer toplam performansıyla

F73mhXgWIAAVODa

Şimdi linç yiyeceğim biliyorum ama bu kıyaslar bana mantıksız geliyor, yav İsmail Kartal bile maç kaybetmiyor, Şenol Güneş 2.30 ortalama ile gitti. Bu hocalar en azından lig bazinda çok rahatlar, terim Denizli veya başka hocaların çalıştığı zamanda lig daha zordu, Okan hocanın bence asıl ovulmesi gereken tarafı avrupa

Geri
Üst Alt