Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

dgko

1697663358918.webp

İyi ki doğdun, iyi ki bizimlesin Hocam <3

Akşam partiye katılsaydım yanına yaklaşıp usulca kulağına ''Ndombele ve Ziyech hazır mı'' diye fısıldamak isterdim.

Dogum gununde en güzel hediyeyi zaha vermıstır ulkesınden dönmeyerek

Hocamizin dogum günü kutlu olsun. Nice mutlu, saglikli ve uzun senelere.

Konuya girmisken yazayim Bayern macindan fazla bir beklentim yok acikcasi. O vicdansiz domuzlara karsi (agir) maglubiyet almak cok da olagandisi ve anormal bir sey degil, insafsiz herifler Barcelona deplasmaninda falan bile 8 tane atiyorlar. Demek istedigim su eger yenilirsek bu dünyanin sonu degil, burayi ve bizim taraftari tanidigim icin simdiden uyarmak isterim olur da yenilirsek salak salak sacma sapan elestirilerde bulunmaya lüzum yok Bayern'e karsi niye yenildik diye.

Ama olur da bu maci bir türlü kazanmayi basarirsak Okan hocanin ulasacagi mertebenin siniri olmaz. Tüm dünyada yankilanir bu galibiyet. Sokuktas macini kazasiz belasiz ve kayipsiz gecelim de moralli cikalim Bayern macina.

Nice senelere ve başarılara Okan hocam

Bu arada yaşlandık ya la

Neredeyse aynı yaştayız Okanla :(

Bu adil olmayan düzende her tarafı düşman ve tetikçilerle sarılı ve saldırı altında olan kulübümüzde çabalayan hocayı, bazı tercihlerini beğenmesemde artık eleştirmemeye karar verdiğimi başta üstat
Deniz Zorlu (Namıdiğer Tamam. bey) ve ahaliye taahhüt ederim .Tek isteğim bu sene sonu da şampiyon olarak bu düzenin dişlilerin artık dönemeyecek duruma gelmesini sağlaması.

Aslolan Galatasaraydır.

Geri
Üst Alt