Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Razıyız. Pozisyonları bozuk para gibi harcayan avareller utansın.

abi okana kizdigim tek bisey var su degisiklik isini bi coz be. yoruldu yedi yine. hep ayni. hep ayni gol geliyorum diyor. birak isinmasin oyuncu sok gitsin. lanet olsun boyle mac verilmez.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

futbolu bilip takip etmeden konuşuyorsunuz

söyle bana kimi alırdın da fark yaratırdı
Tete'yi aldın Kopenhag'da fark yarattı. Barış Alper'i aldın Manchester maçında keza. Mertens yerine Tete-Barış Alper değişikliği yapardın. Nelsson, Kazımcan ile de değişiklik yapardın Apo'yu sola alırdın.

55"de bunu yapsan maçı kurtarırdın. İkinci golü değişiklik için beklersen böyle olur. Kerem'i neden çıkardı anlam verebiliyor musun?

Daha kendi takımınızdan haberiniz yok.

Oyincu degistirmeyi zamaninda yapsan cok farkli seyler konusurduk

Hep ayni hatayi yapiyorsun hep ayni

Bayern'e ne kadar iyi oynayabileceksek o kadar iyi oynattın takımı. Bu günkü performanstan razıyım. Kazanmak hayalimiz dedin gerçekten kazanmak için oynattı kaçırdığımız pozisyonlar gol olsa belki başaracaktın da olmadı canın sağ olsun.

Hocamizin dogum günü kutlu olsun. Nice mutlu, saglikli ve uzun senelere.

Konuya girmisken yazayim Bayern macindan fazla bir beklentim yok acikcasi. O vicdansiz domuzlara karsi (agir) maglubiyet almak cok da olagandisi ve anormal bir sey degil, insafsiz herifler Barcelona deplasmaninda falan bile 8 tane atiyorlar. Demek istedigim su eger yenilirsek bu dünyanin sonu degil, burayi ve bizim taraftari tanidigim icin simdiden uyarmak isterim olur da yenilirsek salak salak sacma sapan elestirilerde bulunmaya lüzum yok Bayern'e karsi niye yenildik diye.

Ama olur da bu maci bir türlü kazanmayi basarirsak Okan hocanin ulasacagi mertebenin siniri olmaz. Tüm dünyada yankilanir bu galibiyet. Sokuktas macini kazasiz belasiz ve kayipsiz gecelim de moralli cikalim Bayern macina.

Evet geçen de dediğim gibi sakin olmakta fayda var. Şeyini çıkarmayın.

Tete'yi aldın Kopenhag'da fark yarattı. Barış Alper'i aldın Manchester maçında keza. Mertens yerine Tete-Barış Alper değişikliği yapardın. Nelsson, Kazımcan ile de değişiklik yapardın Apo'yu sola alırdın.

55"de bunu yapsan maçı kurtarırdın. İkinci golü değişiklik için beklersen böyle olur. Kerem'i neden çıkardı anlam verebiliyor musun?

Daha kendi takımınızdan haberiniz yok.

eee işte yine yeni transfer kimseyi diyemedin bak

yine barış

ben ne demiştim

Takıntılı taraftarı çıkartmış gene ortaya ilk yarı bayern gibi bir takımı top oynatmayıp sahadan silmiş bir takımın önünde ki en büyük engelmiş oyuncuların emeklerine yazik etmiş. Vay arkadaş bayern bile olsa kendi oyunundan vazgeçmeyen ve bunu bayern'e kabul ettiren hoca okan buruk değil de başkası herhalde. Sanki yedeklerde oynatacak adam varmış gibi değişiklikler üzerinden eleştiriliyor gördük girenleri de ne seviyede olduklarını.

Harika top oynatti. Kerem yine pozisyonlari harcadi. Icardide kacirdi 2-3 tane..
Yazik oldu

Takıntılı taraftarı çıkartmış gene ortaya ilk yarı bayern gibi bir takımı top oynatmayıp sahadan silmiş bir takımın önünde ki en büyük engelmiş oyuncuların emeklerine yazik etmiş. Vay arkadaş bayern bile olsa kendi oyunundan vazgeçmeyen ve bunu bayern'e kabul ettiren hoca okan buruk değil de başkası herhalde. Sanki yedeklerde oynatacak adam varmış gibi değişiklikler üzerinden eleştiriliyor gördük girenleri de ne seviyede olduklarını.
Torrent Tudor fazla bu takıma. Hakketmiyoruz Okan i

Bayern'e karşı Kazımcan'ı oynatan hoca olarak tarihe geçti

abi okana kizdigim tek bisey var su degisiklik isini bi coz be. yoruldu yedi yine. hep ayni. hep ayni gol geliyorum diyor. birak isinmasin oyuncu sok gitsin. lanet olsun boyle mac verilmez.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hepsi orda yarım saat ısınıyor bu bi türlü değiştirmiyor. Hep aynı haltı yiyiyor

Geri
Üst Alt