Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Tırı vırı yapmaya gerek yok kaybettik fakat çok şey kazandık geleceğe yönelik
Yenilirken gurur veren takım işindenden banada gına geldi artık fakat bugün 2. Golü yiyene kadar uzun senelerdir görmediğimiz özlediğimiz gs vardı ve geleceğin ışığını gösterdi hepimize üstelik dünyanın en tehlikeli takımına karşı.
Bir tek daha evvel deneyip başarılı olduğumız barış hamlesini yapmalıydı mertens yerine bana göre orada verdik maçı
Okanı geçmişinden dolayı gram sevmem fakat 1 yıldır yaptıklarını yapabilen çok az kişi oldu. Herşeye rağmen tebrik ve teşekkürler. Şuna inanıyorum camia kendi kendini yemez birbirine düşmezse gelecek sadece bizim. Bu hafta ligde taklaya gelebiliriz panik yapmamak gerek

Son düzenleme:
Hayal ettigin icin tesekkürler hocam

Bu Bayern Münih maçı için oynattığı futboldan dolayı teşekkür ederim dayıoğlu.Tek eksiğin şu Kerem'i en azından 20 Dk önceden çıkarmandı.Kopenhag maçından sonra bu maç artık ders olmuştur inşallah çünkü daha Manchester Unitedla iç sahada 1 maçımız daha var..

Helal olsun, yalnız hocam bir daha bitik hazır olmayan transfer isteme, isteklerinde net ol, Erden Timur önüne bitik adamları atmış haberin olsun
Kenardan sokacak bir tane hazır topçu yok. İlk onbirde de Kaan Kazım var gerçekten çok yazık hocaya da mevcut futbolculara da çok üzgünüm

ben oyunu beğendim, bugün zaha ve tete biraz daha iyi olsa belki herşey farklı olacaktı

Eyvallah 70 dakika güzel oynadık ama bu oyuncu değiştirme işin bizi baltaliyor n'olacak boyle

75dakika bayerni sahadan sildigin için teşekkürler hocam şansızdık atamadik , onlar geldiğinde attı bu kadar

1245 defadır aynı sey. Oyuncu değiştir artık oyuncu. Zaha ile Kerem neden çıkıyor abi vallaha bıktım artık. Biz bunu görüyoruz hoca gormuyor anlamıyorum ya.

60 dakika adamların ağzına sıçtık, tebrik ediyorum hocayı

yok golden sonra değişiklik falan oralara girmeyeceğim, oyuncuların iq yerlere düştü bir anda suçlu hoca değil

Aklı selim taraftarımıza söylüyorum maç bitmeden guardiola,klopp,ancelottiler damlamış başlığa.bunlara laf atmaya çalışıp canınızı daha da sıkmayın.hocamızı bu iflah olmaz gurüha yedirmeyiz.

Yahu bir maçlık eleştirmiyoruz. Her maç aynı şeyleri yaşıyoruz. Bitiricilik sorunumuz var. 60'dan sonra oyundan düşüyoruz. Beşiktaş maçını bile veriyorduk. Hocanın görevi buna çözüm bulmak değil mi?

Ellerine sağlık hocam. Yıllardır 60 dakika şöyle baskılı bir futbol izlememiştik. İlk yarıda özellikle öyle bir alan tuttuk ki Bayern ne yapacağını şaşırdı. Şunları görmeyen insanlar da işi sadece futbolcu kalitesine bağlıyor, kusura bakmasınlar ama öyle bir dünya yok.

Hocanın da bir şekilde şu değişiklik işini artık daha iyi yapması gerekiyor. Takım düşmeye başladığında çok fazla bekliyor değişiklik için, taze kanı ne kadar erken alırsan takım o virajı çok daha rahat alır diye düşünüyorum.

Mevcut ligimizde ne ManU ne de Bayern karşısına 3 puan için çıkacak Okan hoca dışında bir kişi daha olacağını sanmıyorum. Burası Galatasaray, Galatasaray'ın bu arenada oynaması gereken futbolu her yönüyle oynattı hoca. İlk yarıda o yoğun baskıdan en az 2 gol daha çıkartabilmeliydik, devreye 3-1 girdiğimiz senaryoda şu an bu başlıkta bambaşka şeyler konuşulacaktı. Bu takımın yolu çok güzel yerlere çıkacak, ben inanıyorum.

Bence mağlubiyetin en büyük sorumlusu hocadır. Bu sezon maç bile oynamamış Kazimcani bayerne karşı ilk 11 çıkarmak nasıl bir kafadır ya.. Nelson davinson yap çek abdulu sola al defansını garantiye oyna gitsin ne fanteziye giriyorsun..

Geri
Üst Alt