Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

60 dakika boyunca dunya bizim ezici pres gucumuzu izledi. Bunu alkislamak lazim.

Hocanin da ders cikaracak seyleri var. Bir defa Bayern 10 dakika top oynasa seni yenebiliyor, cunku kaliteli oyunculari bizden fazla. Bu yuzden fazla cesur olmaktan ziyade biraz kompakt oyunu, dinlenme modunu da acmak lazim ki 60'tan sonra oyundan dusmeyelim. Yinede yenilmenin uzuntusu agir basiyor olabilir ama gurur duydum takimdan.

topu kaleye sokamadıktan sonra yapacak çok bişey yok da manu'ya içerde böyle oynayabilirsek ebelerini belleriz gibi

Bazı arkadaşlardaki öz güvene özendim. Beyler rakip Bayern Münihti Pendikspor değil. Mükemmel oynadık ama kalitemiz ve de şansımız yetmedi olay bu kadar basit. Oyuncu değişikliği konusunda hemfikiriz ama şu maçtan sonra da hoca boklanmaz abi.
bu hep ayni olacak bazi arkadas bayern her zaman bayern evet ama sende biseyler yapabilirsin. nitekim ilk yari cok iyiydik atamasakta kacirsakta. yenildigimize degil oyunu okuyamamaya uzuluyorum skor esit degistir sok defans doldur yenmeye ugrasma, denk gelirse atarsin yada yersin ama belli kazim aksiyor koy nelsonu cek sola abdulu. ndombele girsin barisi sok ful defans yap kontra bekle. ama adam isiniyor bekliyor 2 dakika daha 5 dakika daha yeter da.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baktin olmuyor takim yoruldu defansa nelsson alacakti , daha defansa cekilip bir puan bir puandir diyecektin. Belki kontra ile gol bile bulurdun ama ikinci gol gelene dek ne oyun formasyonu degistirdin nede oyuncu girdirdin.

Bence bu cok büyük sorun, her maci kazanamassin hele CL bayernden 1 puan koparmak ikincilik icin iyi bir firsat olacakti ama israrla ayni futbola devam edip takim cökmüskene hic bir hamle yapmaman maci vermistir.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

45’te yapacağı iş Kerem-Ndombele, Tete-Barış değişiklikleriydi.

Değişiklik yap diyenler siz olsanız kimi sokardiniz oyuna ?
Yav böyle şeyler yazıyorsunuz, baştan sona saçmalık

Sahadakilerin hali kalmamış, koşamayan adam mı kalsın

Bu kadar yüksek tempoda 90 dk kaldıramayacağın belli

Oyuncu değiştirilmeliydi çok net bir doğruyu söylemek hoca eleştirisi değil, her oyuncu değişikliği öncesi gol yiyor olmak herhalde tesadüf olamaz

Yan plana skor 1-1ken geçebilsen belki şansın olurdu, şu an daha mı iyi oldu

Hocada tecrübe kazanacak bu iş adım adım olur uzun vadeli olur o yüzden yönetim-hoca-takım herkese sonuna kadar güveniyorum hata yapan oyuncularında canı sağolsun.

70 dakika bu takım oturtarak maç izletmedi hop ayağa kalktık bunu Bayern'e karşı yaptığımız için tekrardan kendi adıma teşekkür ediyorum.

Bayern gibi bir takıma karşı bütün maç yüksek pres yaparak oynayamazsın. Senin orta sahada yedekte bu oyunu devam ettirebilecek orta saha oyuncuların olmalı. Orta sahayı kaybettikten sonra istediğin kadar kanat oyuncuları, bek oyuncuları değiştir sen yine maça ortak olamazsın. Son 15 dakika takımın yürüyecek hali kalmadı.

Kopenhag'a yaptığımız hataları yine yaptık. Kerem ne kadar iyi niyetli oynarsa oynasın asla ve asla büyük maçlarda soğukkanlı kalamıyor.

Zaha maalesef istediğimiz gibi değil, Tete yine bir şeyler deniyor ama fazla top kaybı yaptı. Ziyech oyuna girmesi yanlış (adam 2 ay geriden geliyor). Kazım madem oynayacak niye hazır gelmesi için sürekli oynatmıyorsun?

Bu maçtan gereken dersleri çıkarmanı diliyorum. Umarım artık çok daha erken oyuncu değişikleri yaparsın.

Yok oyle yapacakti yok bunu alacakti sacma sapan konusmayin taş gibi oynadi takim girenler bi bok yapti sanki

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yine çok geç kaldı yine elimizdeki puandan olduk önündeki koridorda kazımcan maç başından beri sıçtı kerem yoruldu sıçtı gol yemeden yapsana değişiklik be adem ya

Yav böyle şeyler yazıyorsunuz, baştan sona saçmalık

Sahadakilerin hali kalmamış, koşamayan adam mı kalsın

Bu kadar yüksek tempoda 90 dk kaldıramayacağın belli

Oyuncu değiştirilmeliydi çok net bir doğruyu söylemek hoca eleştirisi değil, her oyuncu değişikliği öncesi gol yiyor olmak herhalde tesadüf olamaz

Yan plana skor 1-1ken geçebilsen belki şansın olurdu, şu an daha mı iyi oldu
Ben girenler daha erken girseydi birşeyin değişeceğini zannetmiyorum , Ndombele yanlış transfer oldu kanımca yonetim orta saha işinde yanlış yapti bence.

Ama zaha daha önce çıkabilirdi

Helal olsun hoca. Tek eleştirim gol geliyorum dediği halde önlem alamadık ve bu ilk değil. Bu konuyu çözersek yenemeyeceğimiz takım olmadığını göstermiş oldun. Makas açıldı deyip bahane bulabilirdin halbuki.

Adam iyi adam. Ziyech Ndombele Bakambu gibi isimler ışık verse zaten sakat Icardiyle başlamaz diğerlerini kadroya monte ederdi. Zaha potansiyelli ama ne verdi? Ben oynanan futboldan razıyım. Hırslanırsa takım bize yarar

SM-G990E cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt