Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

oyuncu değişikliği bize bu maçta bi şey kazandırmazdı. zaten elde oynayabilecek tüm adamlar ilk 11'de sahadaydı. yapılabilecek olan yukarda yazıldığı gibi nelsson'u alıp 3 stoperle sistem değiştirmek ve 1 puana yatmak olabilirdi ama 4 hücumcuyla manu deplasmanına, bayern maçına çıkan adam da ona ikna olur mu çabucak emin değilim. en azıdan şimdilik tercih etmiyor.

Ben girenler daha erken girseydi birşeyin değişeceğini zannetmiyorum , Ndombele yanlış transfer oldu kanımca yonetim orta saha işinde yanlış yapti bence.
Gollerde adamların geri koşamadı, Kazımcan golden 5 dk önce ayakta duramıyordu.

Burada mevzu x, y, z değil.

İnanılmaz hazırlamış çok iyi oynadık ne diyelim helal olsun. Yalnız her değişikliği 10 dakika geç yapıyor oluşu her daim destekçisi olan bana bile gına getirdi artık. Ayrıca bu tip maçlarda takım yorulunca 3'lü orta sahayı düşünmeli. 10 numara şart değil. Bugün Ndombele erken girse Tete yerine en azından beraberlik kesindi. Beraberlik de çok özenli sonuç bu maçlarda.

Değişiklik daha erken olsa bile sonuç değişmezdi. Çünkü asıl düşen orta saha ama bizim oraya alabileceğimiz oyunu tutacak bir 6-8 oynayan oyuncu yoktu. Ancak Nelsson'u stoperi atıp defansı 5'leyip tamamen kapanmayı düşünebilirdik ama o da bizim oyunumuza ters.

Bayern'e karşı 3.08 xG yakalıyoruz biraz bitirici bir takım olsak mesela Bayern bitiriciliği bizde olsaydı bu maçın çok net 6-3 filan biterdi. Uzun vadede Okan hocanın başarabileceklerini ucu açık doğru oyuncularla daha büyük başarılar kazanabiliriz.

fjddnb2.png

Hocam Kopenhag deplasmanından alır puanını evimizde manchesterı boğar atar üst gruba bizi ama lig daha önemli unutmayalım

Tebrikler hocam. İlk yarı oynadığımız oyun ile takımımla gurur duydum. İkinci yarı için çıkarılacak dersler var. Sana güveniyoruz.

Bu geç oyuncu değiştirme huyun oynattığın müthiş futbolu anlamsız kılıyor. Yeter yeter yeter akıllan artık vazgeç artık bu saçmalıktan

İkinci yarıyı izlemediniz mi saçma sapan yorumlar görüyorum. İlk yarı 15 şut, 2 xg ikinci yarı 4 şut kaleyi bulan şut yok 0.39 xg. Maçı izleyen herkes ikinci yarı bu senaryoyu bekliyor ve sen kenardan izliyorsan buna ne yorum yapacağız? Kaderini beklemek yerine bişeyler dene en azından göz göre göre şu maçı verdik..

Oyuncu değiştirmezsek golü yiyeceğiz, bağıra bağıra gol geliyor ve yedik senaryosunu kendisinin yönetiminde 58.defa falan yaşadık o açıdan tebrik ediyorum tarihe geçmiş olabilir, bu konuda yanına yaklaşabilen biri olduğunu sanmıyorum. Baştan toplu yedirse golleri keşke en azından millet çıldırmaz.

Nelsonu alıp defansı 5 leyip yenilseydik.İlk ben atardım taşı.
Gol yiyeceğin belliyse önlem alırsın, hiçbir şey yapmadan gol yemeyi beklemezsin. Senenin başından beri hep ayni şey oluyor.
Ayrica maça 4 2 3 1 sistemiyle başladın diye ayni sistemle bitirmek zorunda degilsin, her zaman tek bir oyun planın olmamalı.

fatih terim gibi beraberlik yok kafasında hocanın özellikle şampiyonlar liginde bana göre sıkıntılı bir durum ama hocanın üstünde devamlı kendini ispatlama baskısından dolayı fazla da eleştirmek istemiyorum. oyunculara fazla izin vermesi de sıkıntı ama tr'ye yıldız oyuncuyu başka türlü ikna edemezsin. takım m.united deplasmanında da düştü bu maçta da düştü 60'dan sonra, gol yiyene kadar beklemekten ziyade hocanın b planı yok gibi skoru korumak adına. yeni transferler beklenen formu hala bulamadı bu da ayrı bir sorun. ama uefa seviyesinde kupa alabilecek bir hoca bana göre.

Takım yıllardır bu arenada değil, bu sene ön elemelerden buraya geldik (bu konuda Okan hoca ilk)
Tarihte ilk kez İngiliz takımına deplasmanda mağlubiyet tattırmış, dünyanın en iyi 5 kulübünü say desen real,city, bayern sayacak adamlar gelmiş burda maçı kaybettik diye hocaya sitem ediyor.

Her ne olursa olsun karşıda çok ciddi bir fizik kalite ve yetenek var.

Adamlar tek başına pozisyon üretip gol buluyor arada yine bariz seviye farkı var.
Misal kereme denk gelen pozisyonlar sane veya komana denk gelse maç ilk yarıdan 5-0 olurdu.

Eleştirilecek bir şey yok bu maç özelinde. Hakkım helaldir, 65 dk Bayern'e baskı kurup galibiyeti düşünürten hocamı ve takımı tebrik ediyorum.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gol yiyeceğin belliyse önlem alırsın, hiçbir şey yapmadan gol yemeyi beklemezsin. Senenin başından beri hep ayni şey oluyor.
Yaptığı değişikliğinde önemi var ya o maksatla yazdım.20 dakika 3 stoperle oynayarak Bayern’den puan alamazsın istersen 11 oyuncuyu defansa diz.Kaldı ki 5 li defans yapıp gol yeseydi birçok kişi benle aynı fikirde olup eleştirecekti.Şimdi oldupu gibi

Geri
Üst Alt