Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gol yiyeceğin belliyse kotu degisiklik bile hiçbir şey yapmamaktan iyidir. Takimin pilinin 65'de bittigini, çok yüksek ihtimalle gol yiyeceğimizi görmesi lazım.Yaptığı değişikliğinde önemi var ya o maksatla yazdım.20 dakika 3 stoperle oynayarak Bayern’den puan alamazsın istersen 11 oyuncuyu defansa diz.Kaldı ki 5 li defans yapıp gol yeseydi birçok kişi benle aynı fikirde olup eleştirecekti.Şimdi oldupu gibi
Saygı duyuyorum ama katılmıyorum kötü değişiklik sonucu takım daha kötüye girebilirGol yiyeceğin belliyse kotu degisiklik bile hiçbir şey yapmamaktan iyidir. Takimin pilinin 65'de bittigini, çok yüksek ihtimalle gol yiyeceğimizi görmesi lazım.
Vecino bile gelse hoca eminim ki daha üstünü yaparmış ama daha iyisini almamız gerekirken hiç hazır olmayan Ndombele almamız daha büyük skandal... Ama ben senden razıyım hocam yapabileceğinin en fazlasını yapıyorsun.Hocam biz seni hak etmiyoruz harbiden diyecek bir şeyim yok başarılı olmuş rekorları alt üst etmiş hocamızın isteklerini bile yerine getiremiyoruz.
Yunus gitmesin dedi, gitti.
Rashica gelsin dedi, gelmedi.
Berkan gitmesin dedi, gitti.
Orta sahaya iyi bir adam istedi, Vecino geldi.
hem zamanında hem iyi değişiklik yapsın o zaman. Okadar zor iş değil yedekte yığınla adam varSaygı duyuyorum ama katılmıyorum kötü değişiklik sonucu takım daha kötüye girebilir
Tamam iletirimhem zamanında hem iyi değişiklik yapsın o zaman. Okadar zor iş değil yedekte yığınla adam var
Bukadar büyük emeği böyle basit bir takıntıyla sürekli mahvetmesinin büyük iş olduğunu da iletTamam iletirim
Ayıp olur o kadarını iletemem hatrın için ilkini iletirimBukadar büyük emeği böyle basit bir takıntıyla sürekli mahvetmesinin büyük iş olduğunu da ilet