Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Hala anlamamak icin 40 takla atanlar var

Bayern’i avrupa da ilk 3’e yazarsin,bugun Okan hocanin oynattigi oyunu ise avrupa da ilk 10 seviyesi

60. Dakika’ya kadar üstünlük bizdeydi,53’te mertens’i aldi hucum anlaminda güclenmek icin

65-70 arasi takim geriye cekildi aktif dinlenme olarak ve bu bölüm de pozisyon da vermedik

Hoca 70’te oyunculari cagirdi degisiklik icin 3 dakika sonra gol geldi

Ya herseyi gectim biraz sans olsa ilk yari 5-1 biterdi

Ikinci yari bile icardi’nin topuk denedigi net pozisyon var yan da mertens bombos

Bugun oynanan oyunu bayern’e karsi real madrid oynasa normal karsilanir

Ama bu kadar bütce ve kadro farki olmasina ragmen Okan hoca resmen üstünlük kurdu

Bunun keyfini cikarmak ve daha büyük hedefler icin hayal kurmak varken siz bok atmayi tercih ediyorsunuz

Ayip
bayern ilk 3 real ilk 3 su soyle bu boyle. yenilmezsen su takimlara ust uste bikac mac sende kendinin potansiyelini gorursun o takim bu takim demeden oyanamaya baslarsin yenemiyorsan yenilmemeye oyna. bu kafayla bi halt olmaz bizden.kitle oyunu 11 kisi defans yap 60dakika oynadin bitiyorsun degistir oyunu yenilmemeye oyna kimse galatasaray bayerni yenemedi demez ama kafa kafaya oynamak seni guclu kilar.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hala anlamamak icin 40 takla atanlar var

Bayern’i avrupa da ilk 3’e yazarsin,bugun Okan hocanin oynattigi oyunu ise avrupa da ilk 10 seviyesi

60. Dakika’ya kadar üstünlük bizdeydi,53’te mertens’i aldi hucum anlaminda güclenmek icin

65-70 arasi takim geriye cekildi aktif dinlenme olarak ve bu bölüm de pozisyon da vermedik

Hoca 70’te oyunculari cagirdi degisiklik icin 3 dakika sonra gol geldi

Ya herseyi gectim biraz sans olsa ilk yari 5-1 biterdi

Ikinci yari bile icardi’nin topuk denedigi net pozisyon var yan da mertens bombos

Bugun oynanan oyunu bayern’e karsi real madrid oynasa normal karsilanir

Ama bu kadar bütce ve kadro farki olmasina ragmen Okan hoca resmen üstünlük kurdu

Bunun keyfini cikarmak ve daha büyük hedefler icin hayal kurmak varken siz bok atmayi tercih ediyorsunuz

Ayip
Futbol 90 dakikalık bir oyun, bilmiyorsanız öğrenin.
65. dakikada oyuncu degisikligi yapması gerekiyordu, bunu söylemek bok atmak degil.
Kendi sahamızda 3 1 yenildik, ben memnun falan degilim, siz olabilirsiniz.

kerem sola geçince rakip bek daha kolay geldi yalnız

2. golde asıl hata keremde dikkat et

baya takip etmedi adamını yürüdü

yorulmuştu
2. Gol kerem ve toreiranın yorgunluklarından kaynaklı rakiplerine yakın oynayamamaları sebebiyle oldu.Hatta kazımın bile yorgunluğu var tekrar tekrar izledim .3 ü de yorgun kalmış.Ama kerem kaleye de geçse rakip gelecekti zaten yorgun olmayan adam kalmamıştı takımda

Ezilmedik ezdik hemde Bayerne karşı, Manchestere Old Trafforda 3 attık ve yendik.

Teşekkürler Sokan hocam

bu arada hoca temmuzda da teşhisi doğru koymuş

torreira bugün preste enfesti

hoca 6 numara alarak onu böyl rahat prese yollayacağı sistemi kurgulamış ama alamadık o orta sahayı maalesef

Belki bunu daha önce defalarca yazdim

Yaz boyunca ikinci bir torreira istedi,herzaman buna isaret etti

65’ten sonra yorgunluktan ve destek gelmemesinden Kazımcan öldü. Biz statta gömdük kendisini, Okan 75’te fark etti durumu.

Başka yorumun yok bu maç için

Geri
Üst Alt