Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

3 xgden 1 gol attık, Manu ve Kopenhag maçında da dünyalar kaçtı, ne diyelim grubun kalanında bari gördüklerimiz atalım.

Son zamanlarda bu kadar üzüldüğüm az maç olmuştur. Takım heyecan verici, özverili ve agresif bir ilk yarı geçirdi ve güzel. Lakin herkes biliyordu ki bu kadar tempo ve toplu/topsuz efor 60-70'i zor görecekti. Hoca genelde oyuncu değişikliklerinde çok bekliyor. Ama abi burada bu kadar da beklenmez. Hemen orada bir devre kesici planın olmalı. İlk yarı dövdün dövdün biraz beceriksizlik, biraz şanssızlık olmadı. Daha Bayern'e ne yapabilirsin abi.. Bazen masadan kalkmayı bilmek lazım. Bunu yapamadık. Ona çok üzüldüm ki, bu 1 puan bizi grupta çok daha iddialı hale getirebilirdi. Hala daha bitmiş bir şey yok tabi. Gün mükemmel başladı, hüzünle bittiğini düşünebiliriz. Lakin şu da var ki takımın potansiyelini aşması ve görmesi açısından umutlu bir gün olduğunu düşünüyorum.

Süper bir planla çıkmış maça ve helal olsun ne yürek var be dedirtti

Organize set hücumu hiçbir zaman olmayacak ben buna okeyim artık

Farklı bir galibiyet yolu seçmiş kendine hoca. Bu kadar kaçırmasak belki de sonunu getirecektik. Ha daha erken değişiklik yapıp kapanabilirdi ama adamın kitabında geri vites yok işte

Bir kac sene önce koskoca Barcayi ters yatirip seven Bayerni terlettik. Sirf bundan dolayı hocayi tebrik ederim. Guzide performans.

3 senedir Real Madrid'e yaptığımız 1 dakikalık baskının editlerini görüyorduk Galatasaray böyle oynar diye hocaya şunu niye yapmadın diyecek kadar futbol birikimim yok bugün gördüklerimiz mutlu etti devamını bekleriz.

Okan hocayı bazen çok eleştirdik yine hatalar yapsada destek olmak lazım. Farklı şeyler hayal ettiriyor. Cesaretine de hayranım. Kimse Manchester Bayern e karşı bu kadar açık ön alan baskısıyla oynama cesaretine girmez.

Ister inanin ister inanmayin

Bu takim Okan hoca önderliginde büyük basarilar hayal ettiriyor

Gruplarin kura cekiminde sonra yapilan yorumlar ortada

Gurur duyulacak bir performans sergiliyor

5-10 dakikalik bir üstünlük kurmadi macin büyük bir bölümünde üstünlük kurduk

Belki bu macta atamadik ama atacagimiz maclar olacak ve büyük basarilar elde edecegiz Okan hoca önderliginde

Büyüksün hocam

Anlayamadığım neye inanarak futbolcuların 55, 60 dakikadan sonra aynı kondisyondan devam edeceklerini düşünüp değişiklik yapmıyor.

Öncelikle hocamın performansına şapka çıkarıyorum.

Açıkçası Kazımcan'ın bittiği çok belliydi özellikle Abdülkerim'e verdiği bir geri pas vardı orada net belli etti. Oralara gelmeden değişiklik gerekiyordu. Kaan da sarı sonrası etkisini kaybetti ve yoruldu. Ama Angelino güven vermiyor, orta saha alternatifleri kerem-ndombele ve sergio da kötü durumda. O yüzden çok bir şey diyemiyorum.

Tempoyu yaparken bulduğumuz pozisyonları atamayınca aslında maçı kaybettik. Zaha ve Tete etkili olamamışken dakikalarca bayerni kendi sahasından çıkartmadık. Özellikle de 7. dakikada geriye düştüğümüz bir maç için acayip performans. 20 senedir bayerne ilk yarıda hiçbir takım bu kadar çok şut çekmemiş. Ama olmadı yapacak bir şey yok.

Belli ki hangi takımla nerede oynarsak oynayalım kaleciye kadar basacağız. Arka taraftaki oyuncularımızı bire birlere bırakacağımız manasına geliyor bu. Arada saçma skorlar da alabiliriz ama uzun vadede ciddi başarı vadediyor Okan hoca ve elbette Erden Timur.

Yenilmiş olabiliriz ama bazı futbollar vardır uzun yıllar unutulmaz o yüzden hocam bu akşamki müthiş oyunu bize seyrettirdiğin için çok teşekkür ediyorum 70 dakika boyunca hop otur hop kalk aşırı heyecanlıydı ve bunu başardığımız takım Anadolu takımı değil dünyanın en iyi 3 takımdan biri(Real, City, Bayern) karşı yaptığın için ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.

Yenildiğimiz için üzgünüm ama hayal kırıklığı olmadı aksine takımımla çok ama çok gurur duydum. Belki sonuca yansımadı ama uzun vadede daha büyük işler başarabileceğimizi gösterdin.

Galatasaray(3.08xG)1-3 Bayern Münih

Bu sezon Bayern'in maçlarındaki rakiplerin xG istatistiklerini çıkardım.

Mainz(1.13 xG) 1-3 Bayern Münih
Kopenhag(0.87 xG) 1-2 Bayern Münih
Leipzig(0.73 xG) 2-2 Bayern Münih
Werder Bremen(0.55xG) 0-4 Bayern Münih
M.Gladbach(0.35xG) 1-2 Bayern Münih

Bayern Münih 2-2 Leverkusen(2.08xG)
Bayern Münih 4-3 Manchester United(1.67 xG)
Bayern Münih 3-1 Augsburg(0.66xG)
Bayern Münih 7-0 Bochum(0.14xG)
Bayern Münih 3-0 Freiburg(0.05xG)

eskiden xg falan yoktu o yüzden kimse fatih hocaya sallayamıyordu. şimdi xg muhabbeti ile hocaya yükleniyorlar yapmayın allah aşkına yapmayınn.

resmen fatih terim futbolu izletti bizlere.

Öncelikle hocamın performansına şapka çıkarıyorum.

Açıkçası Kazımcan'ın bittiği çok belliydi özellikle Abdülkerim'e verdiği bir geri pas vardı orada net belli etti. Oralara gelmeden değişiklik gerekiyordu. Kaan da sarı sonrası etkisini kaybetti ve yoruldu. Ama Angelino güven vermiyor, orta saha alternatifleri kerem-ndombele ve sergio da kötü durumda. O yüzden çok bir şey diyemiyorum.

Tempoyu yaparken bulduğumuz pozisyonları atamayınca aslında maçı kaybettik. Zaha ve Tete etkili olamamışken dakikalarca bayerni kendi sahasından çıkartmadık. Özellikle de 7. dakikada geriye düştüğümüz bir maç için acayip performans. 20 senedir bayerne ilk yarıda hiçbir takım bu kadar çok şut çekmemiş. Ama olmadı yapacak bir şey yok.

Belli ki hangi takımla nerede oynarsak oynayalım kaleciye kadar basacağız. Arka taraftaki oyuncularımızı bire birlere bırakacağımız manasına geliyor bu. Arada saçma skorlar da alabiliriz ama uzun vadede ciddi başarı vadediyor Okan hoca ve elbette Erden Timur.

Saygılar üstad

Geri
Üst Alt