- 15 Aralık 2011
- 18.564
- 7.323
- 1.513
Ekim bitmeden 20 maç oldu hiç kolay bir iş yapmıyor.Tebrikler devam hocam…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir yandan da şöyle düşününce Zaha, Ziyech, Tete bunlar %100 değiller bu hallerinden iyi dönemlerine geçiş yaptıklarında ligin kritik haftaları olacak üstlerine koydukça daha fazla ritim yakalarız şu an bu oyuncularda dipte olmamıza rağmen müthiş geldik bir noktada bunları kazandığımızda zaten karşımızda durabilen olmaz.Hala eski kadroyla ilerlemeye calisiyoruz
Yeniler sanchez hariç 0 katkı.
Katılıyorum, istikrar = büyük başarılar...Ligde 2. olsak bile devam etmemiz gereken 1 isim
Katılıyorum, istikrar = büyük başarılar...
Geçen senede 2'nci olsak bile devam edilmeliydi uzun vadeli Fatih hocamızın yapamadığını yapıp kalabildiği kadar kalmalı
Gomis olayını daha iyi idare edebilirdi ama yapacak bir şey yok orada birazda Gomis hocaya karşı gelmesi hataydı o gün Barış Alper'in girmesi daha doğruymuş sonrasında da zaten Gomis'e pek şans vermedi.Yalmiz iki seyden vazgecmeli yada gelistirmeli diyelim..
1- Ilk problemde olayi disari vurmasi (gecen sezon Gomis olayi, Icardi problemi, bu sezon ki birkac aciklamasi (oynayamayan oyuncular hakkinda) )
2- Degisikliklerin zamanlamasi
* 3- Istedigi bazi isimlerin takinti sebebiyle alinmis olmasi (simdilik boyle dusunuyorum). O nedenle basina * koydum ki henuz netlesmis bir durum yok
Gomis olayını daha iyi idare edebilirdi ama yapacak bir şey yok orada birazda Gomis hocaya karşı gelmesi hataydı o gün Barış Alper'in girmesi daha doğruymuş sonrasında da zaten Gomis'e pek şans vermedi.
Değişiklik konusu geçen seneden beri 2'ye ayrılıyor bazı maçları kazandırdı bazılarını kaybettirdi. Konyaspor ve Beşiktaş bu 2 maçı kaybettirdi ama genel anlamda çok eleştirmem kendi bildiğini okuyup dik olan bir hoca değil doğru neyse onu yapmayı seviyor.
Biraz değişikliklerde saha içindeki liderlerde takımın düştüğünü hissederse aktif dinlenme yapmalı bazı oyuncular 30-40 saniye yere yatıp zaman geçirebilir.
Bizim takımı öyle bir oyuna alıştırdı ki futbol oynamayı seven 1 saniye yatma fikri olmadan rakip kim olursa olsun mücadele etmeye çalışıyor. Beşiktaş maçı, Bayern maçı, Molde maçı bunlarda da oyuncu değişikliklerinde kendisininde hatası var ama oyundan düşmüşken hiçbir şekilde zaman geçirmiyoruz tam tersi oyunu halen hızlı oynamaya çalışıyoruz halen hücum bölgesine geçmeye çalışıyoruz.Ilk konu hadi tamam ama ikinci konuda gecen seneden kalan bir sorun Umut. Munferit 1-2 kez isi kotarmis olmasi gec degisiklik yaptigini degistirmiyor.. Ya cok agresifce oluyor bu ya da cok gec ama baya gec yani.. Oyuncular (toplu olarak genelde) girdiginde is, isten gecmis oluyor, maalesef. Pro-aktif olmasini beklemek haksizlik degil. Bir de simdi aklima geldi, bazi oyunculari zamansiz sahaya atiyor. Bazende atmiyor.
Bizim takımı öyle bir oyuna alıştırdı ki futbol oynamayı seven 1 saniye yatma fikri olmadan rakip kim olursa olsun mücadele etmeye çalışıyor. Beşiktaş maçı, Bayern maçı, Molde maçı bunlarda da oyuncu değişikliklerinde kendisininde hatası var ama oyundan düşmüşken hiçbir şekilde zaman geçirmiyoruz tam tersi oyunu halen hızlı oynamaya çalışıyoruz.
Beşiktaş maçında gol geliyorum diyordu o sıra oyuncu değişikliği hazırlığı varken sahadakilerinde yavaşlatması lazımdı kendisinin takıma buna alıştırması lazım. Rakip 3-4 gol kaçırdı o an biri hop yorgunluk gibi kendini yere bıraksa 1 dakika geçirse zaten o değişiklik için hem süre yaratacak hem de maçın temposu düşecek. Diğer maçlar içinde bu geçerli biz oynamayı seven bir takım olunca sahadakiler onu unutabiliyor.
Demek istediğim bu işleri biraz daha zamana bırakmak lazım hataları illa ki olacaktır hatasız kimse olmaz Avrupa, lig bunlarda tecrübe edindikçe zaten dahada yukarı seviyeye çıkar.Ben daha cok pro-aktif olup olmamakla yanisi tecrubeyle acikliyorum bunu Umut. Anladim demek istedigini ama bu seviyede bu sekilde aciklamak cok profesyonel degil gibi.
Demek istediğim bu işleri biraz daha zamana bırakmak lazım hataları illa ki olacaktır hatasız kimse olmaz Avrupa, lig bunlarda tecrübe edindikçe zaten dahada yukarı seviyeye çıkar.
Hatta şöyle iddaa ediyorum 2 maç kaybettirdiyse 10 maç kazanmıştır. Hep kötüler örnek gösteriliyor ama Kasımpaşa maçını Zaniolo'yu alarak kazandı, Ümraniyespor maçını Dubois alarak 3-2 kazandı, Kadıköy'de Icardi, Midtsjö attı 5 dakika içinde gol geldi fark açıldı, Trabzonspor maçında Kaan'ı soktu oyunu tuttu, Sivasspor maçında Barış'ı aldı maçı kazandırdı, Antalyaspor deplasmanında Gomis'i aldı 4-4-2'ye döndü Gomis golü attı, Ümraniyespor maçında Gomis'i aldı yine golü attı.
Ama hata yaptığı maçlarıda zaten hocamız çekinmeden söylüyor o yüzden bu hatalarını basından, taraftardan duyup daha dikkat edeceğini düşünüyorum.
Dubois konusunda belki abartı olmasın transfer nöbetinde 100 kez dedim kalması lazımdı diye ama onun talihsizliği bizimde şansımıza Sanchez geldi Dubois gitti... Sanchez gelmese daha büyük sıkıntı olurdu en olumlu böyle bakabiliyorum.Umarim boyle olur Umut. Bu arada keske Midtsjo ya da Dubois en azindan biri kalmis olsaydi.
Birde, ben lig icin hocanin takimi yeteri kadar motive edemedigini de dusunuyorum bu sezon. Ne bejeke maci ne bu mac ne de aradaki birkac mac beklenilen seviyede oynayamadik...
ismi düzeltelim sokan buruk
Ağlatacaksin beniLigde 2. olsak bile devam etmemiz gereken 1 isim