Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Hocanin os alternatifleri kaan, sergio, dombele. Kaanı da kendi devsirdi idare etmeye çalışıyor. Os transferi yüzünden pek sallamıyordum ama şu pisi pisine giden maçlar yüzünden insan üzülüyor

Şu iki maçtan puan alamamak sinir bozucu. O bu şu bilmiyorum artık gerçekten bu kadar iyi oyuna, amatörce/şanssızlık/becerisizlik ne derseniz deyin sinirlerim bozuluyor. UCL'den soğudum.

Yaw sadece Abdulkerim degil, Sanchez'i de bozuyor. Normalde sagda olsa öyle gereksiz faul yapmazdi

Bu maçtan sonra nelsonu siler herhalde.

Stoper tandemini değiştirmeyecektin.

Maçı veren hatan buydu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abdülkerim sol bek fantazisinden vazgeç artık ne zaman sol beke geçse takımın dengesi şaşıyor.

Adamın oyun okuyacak kapasitesi yok,takıma futbol oynatacak teknik kapasitesi hiç yok. Bir şey ezberlemiş başka da birşey bilmiyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Keremi 90 dakka sahada birakip, tete'yi yedek birakan kisi kendine teknik direktör demesin bi zahmet

Ligde Abdülkerim’ün sol bek olması çok büyük sıkıntı değil ama CL’de Bayern gibi takıma karşı çok saçma bir tercih.

Hayır Abdülkerim’i sol beke çektin onu bozdun, Sanchez’i sol stopere çektin onu da bozdun.

Bile bile lades diyorsun Okan.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

….. cocugu portekizli diye saydirdi durdu ikinci yari

kendisi miydi bilmiyorum tabii

Bayern Münih'e deplasmanda 2-1 yenildiğimiz için Hoca olmadığının farkına vardık bugün de elhamdülillah. Yazık vallahi yazık,elimizde Megane var Porsch'la yarışıyoruz ama kafalar pırıl pırıl.

Geri
Üst Alt