Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Değişiklikleri 1 puan almabilmek için yapmadı 3 puan için yaptı. Cesur yüreğinden dolayı sağol hocam ama şu maçta 1 puanla dönsek daha güzel olmazmıydı??

Okan hoca verdi maçı malesef, Kerem i oyunda tuttu, defans tandemini bozdu Apo yu sola aldı. Olmuyor arkadaş işte ben de acaba demiştim ama olmuyor deneme artık

STK-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne yalan söyleyim başakşehir 2. Sezonu olduğu gibi düşüşe geçer sene sonunu göremez diyordum ama yanılttı, aksine geçen seneden daha çok maç var ve cl de ciddi rakiplere karşı büyük oynuyoruz rakipler terim devri bitti diye sevinirken şimdi nerden çıktı bu Okan buruk diyordur, ben inanıyorum bu gruptan çıkarız sonuncu olsak bile uzun vadede okan buruk 2. Avrupa kupası getirir

Hocam emeğine sağlık.
Bir de şu defans çizgisini bozmadan süper olacak. Gerekiyorsa Kazımcan’ı al.

adam 3 stoper tuttu oyunu duran toptan tek santrafordan gol yedik. hadi ilk maç neyse ilkin günahı da olmaz da bunun neresi hocaya yazacak. ki hakem şerefsizlik yapmasa yarı tempoda 10 kişiye karşı değişiklik bile yapmadan da giderdik. hakeme rağmen bayern'i osurtmuş adama da eleştiri yazılmaz şu maçtan sonraç.

Valla mağlubiyeti tebrik eden arkadaşlar görüyorum. Galatasaray'ın tarihi zaten büyük takimlarla başa baş oynayıp kaybettiği tonla maçla dolu.

Bana galibiyeti getiren bir hamle yaparsa o zaman tebrik ederim.

Zaten ilk yarı Muslera gününde olmasa 3-0 falan bitecekti. İlk yarının son 4 dakikası iyi oynadık. 2.yari ne oynadık zaten belli değil.

Herhalde oyunu beğenenler fark yemedik diye seviniyor.

Ben takımın sette bir tane düzgün paslastigini görmedim, kontrada zaten Kerem'e gelen top kalemize geliyor. Ben bu takımın ileride basmak dışında bir hücum planı oldugunu göremiyorum.

Yapılabilecek ne varsa yaptı. Manchester'ı içerde yenip son maça olayı taşıyalım hocam.

Geri
Üst Alt