Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Kimse mağlubiyeti tebrik etmiyor, takımın mücadelesini tebrik ediyor.

40 maçtır yenilmeyen rakibe karşı iki maçta da başabaş mücadele ettik. İlk maçta bulduğumuz sayısızca şansları atabilseydik 40 maçlık serilerini bitiriyorduk.

Tottenham 7, Barcelona 8 falan yiyor bu adamlardan. Adamlar tek bir oyuncuya 100 Milyon € ödüyor düşünmeden sen 10 Milyon bile veremiyorsun.

Asıl sizler keşke bazı şeylerin değerini bilseniz, bazı şeylerden memnuniyet duymasını öğrenseniz. Şu akşam hocaya laf atan kişileri ciddiye almak bile hata aslında ama neyse.

Köşede oturup herkese sövün şimdi.
Bu adamlara Kopenhag da kök söktürdü, bizim yendiğimiz Manu bile deplasmanda neredeyse puan alacaktı.

Ne yapalim yani 100 milyonluk topculari varsa, oynadiklari oyun ortada. Yenilmesi imkansiz bir takım değil.

En azından iki maçta 1 puan bekledik yani çokta birşey değil. Sen evinde Kopenhag'i yenseydin bugün ağzımı acmazdim ama evinde o maçı kaybediyorsan şu iki maçta 1 puan al bari iddiali olmak istiyorsan.

Biz 3 yabancıyla Avrupa devlerine kafa tutuyorduk zamanında, bu vasatligin nesinden memnun olayım.

Hiç sorun yok hocam. Eskiden 20. dk maçı kapatır gider uyurduk . Şimdi maç analiz filan yapıyoruz. Bayern deplasmanındaki maçı izlerken elimi yardım. Hırslandık. İnandık .

Proje diye birlikte beraber geldiler yönetimle. İlk senesinde rekorlarla ligi aldık. Bu sene çıkamayız dediğimiz grupta umutluyuz. Olmadı Avrupa Ligi'ne gideceğiz ve bu oyun umut vaadediyor.

İnanıyorum. Teşekkürler hocam .

Sadece şu değişiklik yaparak fantazi aramaktan vazgeç . Muhteşem şeyler göreceğiz.

Bu arada son dakikada söylediği kelimeleri 45 milyon hep bir ağızdan söyledik. Ağzına sağlık hocam .

Arada sergio ya da saydırmış oldu geçtiğimiz maçların acısını çıkardı hocam

Nelsson girecekse 4lü yerine 5liye dönelim Akerim solda olmuyor

Onun dışında hamlelerde bir yanlış yok

Golü zaten duran toptan yedik, bayağı şanssızdık yapacak bir şey yok

Karşı koyulabilecek bir rakip de yok karşıda yani, 200dknın 150sinde sen iyi olsan da 50 dk yetiyor adamlara

Şu maç için ne hoca ne de oyuncu eleştirmem

Bu adamlara Kopenhag da kök söktürdü, bizim yendiğimiz Manu bile deplasmanda neredeyse puan alacaktı.

Ne yapalim yani 100 milyonluk topculari varsa, oynadiklari oyun ortada. Yenilmesi imkansiz bir takım değil.

En azından iki maçta 1 puan bekledik yani çokta birşey değil. Sen evinde Kopenhag'i yenseydin bugün ağzımı acmazdim ama evinde o maçı kaybediyorsan şu iki maçta 1 puan al bari iddiali olmak istiyorsan.

Biz 3 yabancıyla Avrupa devlerine kafa tutuyorduk zamanında, bu vasatligin nesinden memnun olayım.

İşin sonunda kimse puan alamadı ama. Bayern Münih böyle işte, istersen kök söktür, yenip geçiyorlar.

Bayern'i zorlamak her yiğidin harcı değil. Dünyanın en kaliteli kadrolarını bile çaresizce Bayern'e boyun eğerken gördük yıllarca. Eksiklerle dolu takımımızın bu oyununu izlerken bir Galatasaray taraftarı olarak gurur duydum. Okan hocam gerçekten kaliteli, futbolu bilen, üst düzey bi hoca. Kendisini geliştirebileceği yönleri var elbet ve eminim ki geliştirecektir. Güvenim tam.

Ayrıca hakem konusunda hislere tercüman olarak şahsımı keyiflendirmiştir. :asd:

aynen devam - bayerne iki maçtada baskı yapmaya çalışarak oynamak kolay değil. belli başlı şeyler haricindede mis gibi oluyor.

Ofans biraz daha hareketli olsa (bayerninki öyle misal - 3 metre kesende durmuyor kimse) çok farklı seviyeye çıkabileceğiz.

aynen devam. kendi dilindeki küfürden ceza alır mı uefadan ? sanmıyorum ama baya net duyuldu hepimizin tercümanı oalrak
Neuer ile Kimmich'e Okan Hoca'nın Portekiz'liye sövdüğü gibi sövdüm abartısız. Heriflerin ayakları o kadar iyi ki tek bir hata yapmadılar. Neuer rastgele topu dikiyor, Kane'nin kafaya tam isabet olup atağa falan dönüşüyor.

Bunlardan birisi olmasa bugün farklı bir maç izlerdik.

Nelson ve Oliveira hamlen yanlıştı. 21 dk oyunda kalmış Oliveira. Bu adam 1 dakikada bile gol yedirecek meziyette iken Bayern deplasmanında 21 dakika oynamasının mantıklı izahı yoktur.

Bayernle aramizdaki kalite farki, dilan polatla sezen aksunun arasindaki fark gibidir. Buna ragmen kötü skorla ayrilmadik. Kendisi Avrupada gayet iyi ilerliyor.

nerede kafa tutuyordun yav bari insanların zekasıyla oynamayın

o 4 senede gruplarda 1 sene kafa tutabildin orda da elendin

4. senede o takım avrupa ile boy ölçüştü

hoca daha 1.5 senedir burada ve bayern gibi sahasında önün geleni tarumar etmiş takımla oynadık

Neuer ile Kimmich'e Okan Hoca'nın Portekiz'liye sövdüğü gibi sövdüm abartısız. Heriflerin ayakları o kadar iyi ki tek bir hata yapmadılar. Neuer rastgele topu dikiyor, Kane'nin kafaya tam isabet olup atağa falan dönüşüyor.

Bunlardan birisi olmasa bugün farklı bir maç izlerdik.
adamlar o yüzden Bayern işte abi - Kane'de haybeye indirmiyor - cuk diye merkez adama bırakıyor şerefsiz.

kimmich keza uzun topları öyle.

Sol bekleri davies yani topla hertakıma karşı 2 kişi geçip öyle top atabilen adam. saçma sapan hızlı topla.

bi Sane çok çok kötü top kullandı bugün.

o kadar para harcayınca bu kadro kuruluyor işte - ters örnekleride var Chelsea - united gibi o kadar paraya cacık futbol.

Nerede beraberlik bekliyorsun yav 40 maçta sadece 1 kere berabere kalmış adamlar gelen gideni tokatlıyor.

Gruplar çekildiğinde fark yemeyelim yeter diyorduk, iki maçta da adamlara kafa tuttuk.

Sanırım hiç Avrupa futbolu takip etmiyorsun, yoksa böyle yorum yapmak akıl karı değil.

E o zaman oynanan oyunun nesinden memnunuz ? 4. Torbadan gelen takım da aynı oyunu oynadı bunlara karşı ?

Bayerne yenilmeye itirazım yok zaten de neyi övüyoruz onu anlamiyorum.

Ben memnunum, skor dediğin şey anliktir, ama oyun seni uzun süreler götürür

Geri
Üst Alt