Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Daha yeni Dortmunda evinde 4 tane attılar yav. Korkunc bir takım, bugün de aslında bitirici değillerdi, 3 xg ile oynamışlar
Bayern'i izlemeyip bilmeyip saçma sapan konuşuyorlar inanılır gibi değil.

Bu azmanlara karşı oynanabilecek en iyi oyunu oynadık iki maçta da.

Pozisyonları nasıl daha iyi değerlendiririz bu işi çözmeliyiz.

:)Bu adamlara Kopenhag da kök söktürdü, bizim yendiğimiz Manu bile deplasmanda neredeyse puan alacaktı.

Ne yapalim yani 100 milyonluk topculari varsa, oynadiklari oyun ortada. Yenilmesi imkansiz bir takım değil.

En azından iki maçta 1 puan bekledik yani çokta birşey değil. Sen evinde Kopenhag'i yenseydin bugün ağzımı acmazdim ama evinde o maçı kaybediyorsan şu iki maçta 1 puan al bari iddiali olmak istiyorsan.

Biz 3 yabancıyla Avrupa devlerine kafa tutuyorduk zamanında, bu vasatligin nesinden memnun olayım.
Madem yenilmesi imkansız bir takım degil niye 38 mactır kaybetmiyor ?

Bayern'i izlemeyip bilmeyip saçma sapan konuşuyorlar inanılır gibi değil.

Bu azmanlara karşı oynanabilecek en iyi oyunu oynadık iki maçta da.

Dünya üzerinde Kane sane coman ve musiala ileri hattından daha iyi bir hat yok bence. Belki City

caniniz sagolsun basa bas oynadik saglik olsun hakem agir orevladi bu arada.. senin takiminda ziyech kötü zaha sıkıntılı icardi sakat ise arti stoper tandemini bozuyorsan sol bekin yok diye 2 1 yenildiğin icin üzülmeyeceksin .. gurur duyuyorum takimimla

ilk maçta davies ile kazımcanı değiştir

şu maçta da kimmich ile kaanı değiştir mesela net olarak iki maçta da tucheli perişan etmişti

diğerlerini saymıyorum bile

tuchel avrupanın en iyi 10-15 hocasından biri bu arada

Stoperleri bozma artık denge bozuluyor.
Sol bekte angelinyo çıkarsa kazım girer.
Cl maçlarında 60 tan sonra 4-3-3 donmeliyiz takım çok yoruluyor.
Baris Alper Sol tarafta oynamaz.
Oliviera daha çok süre almalı.
Kerem akturkoglu biraz dinlendirilmeli.

bu kur farkıyla, gelirlerle avrupanın baş takımlarını söylemeye gerek yok , baş altı takımlarıyla bile mücadele etmek imkansız. adamlar güle oynaya 8-10 milyon euroya transfer yapabilirken biz tarihimizin en pahalı oyuncularını o paralara alabiliyoruz nerdeyse. hocamızdan da takımımızdan da razıyım ben. maç sonu ettiğin küfürler hepimizin ettiği küfürlerdi hocam ağzına sağlık :D

Bayern deplasmanında kaleci ve stoperlerin ağzına maç boyu pres yaptık bunu yapabilecek takım sayısı dünyada 3-4'dür daha fazla değil.

Cesaretli oynuyoruz bu yönümüzü çok seviyorum her zaman derim kaybedeceksende böyle kaybedeceksin bugünki takımla yine gurur duydum.

nerede kafa tutuyordun yav bari insanların zekasıyla oynamayın

o 4 senede gruplarda 1 sene kafa tutabildin orda da elendin

4. senede o takım avrupa ile boy ölçüştü

hoca daha 1.5 senedir burada ve bayern gibi sahasında önün geleni tarumar etmiş takımla oynadık
Laf anlatmaya çalışmayın şunlara yav. Bu kafanın zaten herhangi bir şeyden memnun olabilmesi namümkün. 2006 Dünya Kupası sonrası bugüne dek totalde 17 sene düzenli takip ettim Bayern'i Schweinsteiger hayranlığımdan dolayı. Bu maçı geçtim geçen maç yaşadıkları acziyete bir kere dahi şahit olmadım. Paspas ettik herifleri. Şu performansa laf atmak hele ki vasat demek falan utanmazlık.

Geri
Üst Alt