Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Elinde dogru düzgün orta saha da yok adamın bu arada yine o aldıgımız adamlardan iyi verim alıyor alınabilecek kadar valla zaha dahil davinson dısında istikrarlı iyi tutan herif yok. 6-7 e yakın adam alındı

Bayernin istediği o zaten. Önde bastık diye fazla gelemediler. Hiçbir şey olmasa Nelson yedirir zaten 3lüde.
3-4-3'te de basardık önde ziyech kesilirdi. nelsson hep kazma zaten, arada milli takımda da oynamasını sağlayan 3'lü sistem. hep önde oynamak isteyen ama bu seviyede özellikle kolay top kaybeden takım için 3 stoper kötü değil bence. bunun kadar iyi oynayamazdık belki önden kalite eksileceği için ama daha farklı kaybedeceğimizi de sanmam

Madem yenilmesi imkansız bir takım degil niye 38 mactır kaybetmiyor ?
Valla maç 80'e kadar gelmiş 0-0 neden puan almayalim ?

Ruhsuz Sergio ve Nelsonu, Tete'yi soktu takımın tüm dengesi bozuldu. Sergio Manu maçını da verecekti az daha ne çabuk unuttunuz. Kerem 90 dk oyundaydi birde maçın en düşük ratingli oyuncusu olarak. Al en azından Demirbayi orta sahayi 3'le.. Bizim geri 4'lude sorunumuz mu vardı da oynuyorsun defansla ?

Madem maça cikmayalim 38 maç yenilmediyse ne uğraşıyoruz ki ? En azından oyuncular yorulmaz, hem lig daha önemli.

Valla maç 80'e kadar gelmiş 0-0 neden puan almayalim ?

Ruhsuz Sergio ve Nelsonu, Tete'yi soktu takımın tüm dengesi bozuldu. Sergio Manu maçını da verecekti az daha ne çabuk unuttunuz. Kerem 90 dk oyundaydi birde maçın en düşük ratingli oyuncusu olarak. Al en azından Demirbayi orta sahayi 3'le.. Bizim geri 4'lude sorunumuz mu vardı da oynuyorsun defansla ?

Madem maça cikmayalim 38 maç yenilmediyse ne uğraşıyoruz ki ? En azından oyuncular yorulmaz, hem lig daha önemli.
Ben öyle bir şey dedigimi hatirlamıyorum sergio ile demirbayinda farki ne tam olarak o alınsaydi diyorsun anlamadım biri 6 ise digeri de 6.1 nelsonuda angelino sakatlandigı icin aldı kazim ilk macta yedirmedi mi?

İyi bir orta saha alalım alalım da üç yerli kim olcak

Kaan'dan devam ederiz gibi bence. Sınır bu sezon sonunda muhakkak kalkmalı

Hoca maçına göre gerekirse 4-5 Türkle çıkmaya devam edecektir

İyi bir orta saha alalım alalım da üç yerli kim olcak

Kaan'dan devam ederiz gibi bence. Sınır bu sezon sonunda muhakkak kalkmalı

Hoca maçına göre gerekirse 4-5 Türkle çıkmaya devam edecektir

İnsanlar vecino diyor ama vecino alınsaydı da Kaan oynayacaktı her halükarda, evet Avrupa'da sınır yok ama ligde oynatmadigin adama şak diye Bayern maçında süre veremezsin.

Real madrid den ilk 20 dk da 2 yiyip dağılan psg maçında fazla atmayın beyler diyen kağnı futbol oynayan takımdan her maç pozisyon rekoru kıran, rekorlara doymayan münih in hakemle vakit geçirerek zar zor kazanan futbola okan hocayı eleştirenlerin niyeti belli
Bravo hocam.

Konu ne ara sınıra geldi bilmiyorum ama eger gercekten iyi bir 10 numara alinacaksa 3 yerli Kazim, Abdul, Kaan olmali. Tabi gidip Salih'i filan alirsak bilemem

Icardi ve Angelino sakatlanmasa muhtemelen Barış değişikliğiyle bitirecekti maçı.

Geri
Üst Alt