- 26 Ocak 2021
- 41.105
- 40.372
- 3.078
Elinde dogru düzgün orta saha da yok adamın bu arada yine o aldıgımız adamlardan iyi verim alıyor alınabilecek kadar valla zaha dahil davinson dısında istikrarlı iyi tutan herif yok. 6-7 e yakın adam alındı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bayernin istediği o zaten. Önde bastık diye fazla gelemediler. Hiçbir şey olmasa Nelson yedirir zaten 3lüde.
3-4-3'te de basardık önde ziyech kesilirdi. nelsson hep kazma zaten, arada milli takımda da oynamasını sağlayan 3'lü sistem. hep önde oynamak isteyen ama bu seviyede özellikle kolay top kaybeden takım için 3 stoper kötü değil bence. bunun kadar iyi oynayamazdık belki önden kalite eksileceği için ama daha farklı kaybedeceğimizi de sanmamBayernin istediği o zaten. Önde bastık diye fazla gelemediler. Hiçbir şey olmasa Nelson yedirir zaten 3lüde.
3lü oynasaydık diye yazmadım zaten, 3lü oynamadigimizi yazdım. Son 15 dakika 3lü dönsek nasıl olurdu bilmiyorum ama zaten golu duran toptan yedik, pek birsey değişmeyecekti yani.3lü oynasak şu anki aldığımız skorlardan daha farklı yenilirdik
Valla maç 80'e kadar gelmiş 0-0 neden puan almayalim ?Madem yenilmesi imkansız bir takım degil niye 38 mactır kaybetmiyor ?
Ben öyle bir şey dedigimi hatirlamıyorum sergio ile demirbayinda farki ne tam olarak o alınsaydi diyorsun anlamadım biri 6 ise digeri de 6.1 nelsonuda angelino sakatlandigı icin aldı kazim ilk macta yedirmedi mi?Valla maç 80'e kadar gelmiş 0-0 neden puan almayalim ?
Ruhsuz Sergio ve Nelsonu, Tete'yi soktu takımın tüm dengesi bozuldu. Sergio Manu maçını da verecekti az daha ne çabuk unuttunuz. Kerem 90 dk oyundaydi birde maçın en düşük ratingli oyuncusu olarak. Al en azından Demirbayi orta sahayi 3'le.. Bizim geri 4'lude sorunumuz mu vardı da oynuyorsun defansla ?
Madem maça cikmayalim 38 maç yenilmediyse ne uğraşıyoruz ki ? En azından oyuncular yorulmaz, hem lig daha önemli.
İyi bir orta saha alalım alalım da üç yerli kim olcak
Kaan'dan devam ederiz gibi bence. Sınır bu sezon sonunda muhakkak kalkmalı
Hoca maçına göre gerekirse 4-5 Türkle çıkmaya devam edecektir
İyi bir orta saha alalım alalım da üç yerli kim olcak
Kaan'dan devam ederiz gibi bence. Sınır bu sezon sonunda muhakkak kalkmalı
Hoca maçına göre gerekirse 4-5 Türkle çıkmaya devam edecektir
Yok maalesef
Bravo hocam.Real madrid den ilk 20 dk da 2 yiyip dağılan psg maçında fazla atmayın beyler diyen kağnı futbol oynayan takımdan her maç pozisyon rekoru kıran, rekorlara doymayan münih in hakemle vakit geçirerek zar zor kazanan futbola okan hocayı eleştirenlerin niyeti belli