- 10 Mart 2013
- 121.536
- 158.234
- 5.068
2 tane adam girerdi yine en azIcardi ve Angelino sakatlanmasa muhtemelen Barış değişikliğiyle bitirecekti maçı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 tane adam girerdi yine en azIcardi ve Angelino sakatlanmasa muhtemelen Barış değişikliğiyle bitirecekti maçı.
Bu kadar erken girmeyecekti ama.2 tane adam girerdi yine en az
Saçma sapan değişikliklerden asla vazgeçmiyorsun. Oliveira denen herif sana zarardan başka bişey değil.
Abdülkerim sol bek değil. Daha ne zaman öğreneceksin acaba
Nelsson değişikliğinin negatif sonuçlanacağını öngöremezdik. Başka çaresi de yoktu. Kazım’a güvenemedi. Belki gereksiz bir hamle oldu. Belki Kazım girse o da yedirecekti. Bilemeyiz. Bence O. Buruk bu maçı iyi yönetti. Hatay maçını alsın. Orada skor taraftarıyız. Hatay’a puan kaybı falan olmasın.
İşte artısını eksisini hesaplıyor. İhtimalleri tartıp bir karar veriyor. Stoper tandemini son 15 dakikada bozmak bir risk elbette. Kendisi de bunu değerlendirecektir. Ama skor 0-0 giderken Kazım’ı oyuna alıp maçı verme riskini daha yüksek görmüş anlaşılan.Anlamsiz bire guvensizlik bu. Sanki Nelsson super uber tecrubeli ustelik o da forma yuzu gormuyor bayadir. Cok net hatali bir duzen cunku oturmu bir sistemle oynuyorsun anlamsiz bir sekilde. Daha kotusu, skor da iyiydi. Yapman gerekenler belliydi.
İşte artısını eksisini hesaplıyor. İhtimalleri tartıp bir karar veriyor. Stoper tandemini son 15 dakikada bozmak bir risk elbette. Kendisi de bunu değerlendirecektir. Ama skor 0-0 giderken Kazım’ı oyuna alıp maçı verme riskini daha yüksek görmüş anlaşılan.
Nelsson’un tecrübesi konusunda sana katılmıyorum. Nelsson ile Kazım’ın arasında çok tecrübe farkı var.
Okan hocanın ne için hiç üçlü orta saha denemediğini anlamadım bu sezon. Nerede ise hiç üçlü orta saha oynamadık. Sistem olarak istikrarı diretmesini anlıyorum, saygı duyuyorum ama bir üçlü görmek isterdim; misal- Kaan-Lucas-Sergio minvali.Olay bittikten sonra geriye dönük senaryo yazmak çok kolay. Hoca yine çok iyi iş çıkardı. Angelino sakatlanıp çıkınca, olası iki seçenekten bence de daha mantıklı olanı tercih etti. Maç istediğimiz skorda giderken, kalan kısa sürede toy bir solbek yerine tecrübeli stoperi aldı oyuna. Nelsson' un göğüs pası denemesi de fahiş bir hata değil bu arada; ona tahammül edemezsek her futbolcunun tonla beter hatası oldu maç içinde...
Sadece Tete girmese de Kaan devam edip merkezi bir fazla adamla mı tutsaydı acaba, diye düşündüm nacizane, Kaan' ın sakatlık durumu da yokmuş madem. Önceki bir mesajda belirtildiği gibi, Tete Kaan değil de Kerem' in yerine de girebilirdi. O dakikadan sonra bari 4-3-3 e dönülebilirdi; göbekte eksik yakalanmaya başlamıştık zira...
Victor değil Kazımcan girse yine bir bireysel hata olabilirdi. Maç konusuna da yazmış idim, en zayıf halkan kadar güçlüsün diye. Maalesef bir noktada zayıf kaldık, ki Bayern'e karşı çok normal.
Katılıyorum, risk aldı ki alınan risk maalesef skora etki etti. Rakip Bayern, hata olunca maalesef golü yapıyorlar. Victor aşırı formsuz olmasa belki oyunu tutmakta iyi etki yapabilirdi ama olmadı. Bence artık Davinson-Abdülkerim tandemini bozmamak gerekir mecbur olunmadıkça.Olabilir Ata, yine hata yapabilirdik ancak su var, isleyen bir duzeni bozuyorsun bile isteye. Ustelik, Abdul yorulmus. Yani cok net 2 tane veri var elinde. Ayrica, Kazimcan'i almasi da sart degildi.
Kendisi değerlendirecek artık. Bunu yapan bir teknik adam. Adam oyuncuları idmanda değerlendiriyordur. Ekibi istatistikleri falan ölçüyor. Oyuncuların kapasitelerini haritaya çıkarıyorlar.Son cumlene net katilmiyorum.
1- Nelsson stopere geciyor ve kendinden cok net daha iki isimi etkiliyor ustelik elindeki solbek yerine oraya hem yorulmus hemde karisinda cok hareketli oyuncularin oynayacagi isim olarak Abdul'u koyuyorsun.
2- Macin son anlari, rakip de yorulmus senin alacagin motive bir genc en kotu bu skoru yapar sana bak en kotu diyorum ki sanmiyorumda. Ayrica, illa Kazimcan'i da almak zorunda degilsin farkli opsiyonlarinda vardi.