Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

maçı seyredemedim ama yorumları okuyunca yine iyi oynamışız yine iyi oynatmış hoca anladığım kadarıyla. sağlık olsun fark yememekte önemliydi demoralize olup lige kötü yansıyabilirdi. 2 maçta puan çıkartamamak talihsizlik. umarım en azından bir takımı altımıza alırız. benim gönlüm halen uefa'ya devam etmekten yana ama hocanın s. ligi gruplarından sadece 5 kere çıktığımızı söylemesi üzerine de artık gruplardan çıkmak prestij meselesi oldu bir nevi.

günaydınlar bayerni elinden portekizli çocuğunun aldığı hocam

yeni imparatorumuz

Fizik olarak ölü adamlarla orta sahası stoperden bozma adamla Bayern'le 80 dk kafa kafaya oynuyoruz. Yine de beğendiremiyor kendini.

Terim'le Real ve Psg'de 5'er 6'şar yiyorduk. Boş yapıyorsunuz net
Beni Okan'a kayıtsız şartsız sallayan adamlarla bir tutma. İlk maçta 60-70 dk üstün, şimdi de 80 dk kafa kafaya oynadığımız için bu tarz nokta ölümcül hataları yapmaması gerektiğini belirtiyorum.

Sadece stoper tandemini bozması sonucunda sonuca etki ettiğini belirttim.

Terim'i övdüğüm de yok Terim'den bahsediyorsun."boş yapıyorsunuz" falan diyip genel algıya sokma beni , senin gibi adama yakışmıyor bu tarz söylemler.

Okan Hoca rüştünü zaten belli etmişti. Takıma, rakip kim olursa olsun büyük takım futbolu oynamayı öğretti. Saygıyla eğiliyorum.

Beni Okan'a kayıtsız şartsız sallayan adamlarla bir tutma. İlk maçta 60-70 dk üstün, şimdi de 80 dk kafa kafaya oynadığımız için bu tarz nokta ölümcül hataları yapmaması gerektiğini belirtiyorum.

Sadece stoper tandemini bozması sonucunda sonuca etki ettiğini belirttim.

Terim'i övdüğüm de yok Terim'den bahsediyorsun."boş yapıyorsunuz" falan diyip genel algıya sokma beni , senin gibi adama yakışmıyor bu tarz söylemler.
Sol beke Kazım da girse o golü yiyecektik ki ilk maçta 2 tane yedirdi zaten. Terim'i de bizde başarılı olan hocadan örnek için verdim. Okan'ı beğenmeyen adama hiçbir hocayı beğendiremeyiz. İlk maça bir nebze katılırım ama bu maç için hiç suçu yok hocanın. 70 80 dk kafa kafaya oynamamız bile büyük iş.

Sol beke Kazım da girse o golü yiyecektik ki ilk maçta 2 tane yedirdi zaten. Terim'i de bizde başarılı olan hocadan örnek için verdim. Okan'ı beğenmeyen adama hiçbir hocayı beğendiremeyiz. İlk maça bir nebze katılırım ama bu maç için hiç suçu yok hocanın. 70 80 dk kafa kafaya oynamamız bile büyük iş.
Büyük iş yaptığı OK. Buna kimse laf edemez, etmemeli. Ben Kazımcan girmeli falan da demiyorum. Sadece o tandemi bozmadan baktı olmuyor başka bir çözüm bulmalıydı diyorum.

Beni genel algının içine dahil etme onu diyorum :red:

Büyük iş yaptığı OK. Buna kimse laf edemez, etmemeli. Ben Kazımcan girmeli falan da demiyorum. Sadece o tandemi bozmadan baktı olmuyor başka bir çözüm bulmalıydı diyorum.

Beni genel algının içine dahil etme onu diyorum :red:
Valla ilk başta emoji ile cevap vermesen seni bir yere dahil ettiğim falan yoktu

Valla ilk başta emoji ile cevap vermesen seni bir yere dahil ettiğim falan yoktu
O mesajında emoji verdiğim kısım sadece aşağıda altını çizdiğim kısım.

"Kral hoca. Değişikliklerinde de bugün bir suçu yok. Angel manu ve bjk maçında yedirdi. Kazım bayernde 2 tane yedirdi. Hepsi yediriyor zaten"

O mesajında emoji verdiğim kısım sadece aşağıda altını çizdiğim kısım.

"Kral hoca. Değişikliklerinde de bugün bir suçu yok. Angel manu ve bjk maçında yedirdi. Kazım bayernde 2 tane yedirdi. Hepsi yediriyor zaten"
İlk maçta senin dediğin tandem ve sol beki de denedik. Yine yedik. Ben de o yüzden fark etmeyecekti diyorum.

Angelino sakatlandıktan sonra Kazımcan girseydi ve o kafa golünü yeseydik bu sefer de neden Nelsonn'u alıp uzun top oynanan dakikalarda ortayı güçlendirmedin, Kazımcan geçen maçı mahvetti yetmedi mi vs yorumları görürdük. Memnun etmek imkansız ama durup düşünmek lazım bazen de.

1699509373204.webp

Geri
Üst Alt