Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Hocam Allah için Oliveira ve Kazımcan'ı oynatma. Şu Kerem'i de kızağa çek. Yeter illallah ettik.

Net Bayern maci yüzünden bu maca hic hazirlanmamis, teknik ekip dersini calismamis, mac 1:1 ken insan defans hattini bukadar ileri cekmez, adamlarin en etkili yerleri zaten kanatti ve sen defansi bu kadar öne alirsan adamlarin ekmegine yag sürersin, onlarda bir iki dere kacirip sonra golu ani bir atak ile buldu.

Fener tam cökecekti bu yenilgi ile heriflere yine derman olduk.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nazarlık diyelim umarım hatalardan ders alır İcardinin dokunulmazlığını kaldırmasını umuyorum

Son haftalardaki performansıyla resmen atanamamış Fatih Terim'i oynuyor! Şu maça Günay, bacambu ve merters'le başlasan olmaz mıydı?

hoca avrupa arenasında rüştünü ispat etmiştir. bu ligde kaybedilen puanlar hakkını yedirten, orta sahaya kalite ekleyemeyen yönetime ve umarsız, gol atmaktan aciz topçulara yazar. şu maçlarda istersen başında cevat güler olsun, rakibin kadar mücadele etmiyor ve ısırmıyorsan başında guardiola da olsa fayda etmez.

Zahayi sag taraf, Ziyechi 10 no ve Keremi geri sola atsin. Böyle iyi gitmiyor

F-q_OonXgAASftr

Hocam maalesef son haftalarda hem saha kenarındaki hareketlerinde hem de oyuna müdahalelerinde bir terimleşme görüyorum. Bu hareketler benzemeye çalıştığın adama yol açmaktan başka işe yaramaz.
Milli arada takıma çeki düzen vermen şart. Senciyiz gerçek imparator.

İcardi Kerem hermac 11 oynar diye bir kaide mi var. 9 kişi oynuyoruz. Takıma yük biniyor.

3 gün önce sert bir maç yapmışsın. Bu herifleri 2. Yarı yine sokardin

Soruyorum Bakambu süs diye mi alındı

Yine soruyorum icardi oyundan çıkamaz diye bir antlasmami var

Takım hicbirsey oynamıyor dedigimizde bizi kuş olmakla itham edenler şimdi hocaya saydırıyor.

Arkadaşlar kabul edin ya da etmeyin bizim bir hücum planımız yok. Kim nerede pas vereceğini, şut çekeceğini asla bilmiyor. Bu takım bu zamana kadar set oyununda hicbirsey göstermedi. Genel olarak bütün golleri ileride baskı ve ani ataklarla buluyoruz. Ama topu çıkarabilen takımlara karşı bu oyunla hicbirsey yapamazsın.

Oyuncular sanki birbirleriyle ilk defa oynuyor gibi. Takımın sahada yayılımı o kadar kötü ki bütün oyuncular birbirini engelliyor çoğu zaman. Bunu çözecek adamda takımın başındaki kişidir.

Imkan olsa da bazı şahısların Galatasarayliligini iptal edebilsek. Gerçi Galatasaraylı oldukları da kesin değil ya.

Geri
Üst Alt