- 6 Eylül 2014
- 93.422
- 64.285
- 4.608
Samicim senin masaja ihtiyacin var. Bildiğim bir yer var gel gotureyim İstanbul'da seni. İnan gevseyeveksinSevmiyordum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Samicim senin masaja ihtiyacin var. Bildiğim bir yer var gel gotureyim İstanbul'da seni. İnan gevseyeveksinSevmiyordum
Oyuncu değiştirme konusunda sınıfta kaldı. Oyuna müdahaleleri yetersizangelino ısrarı dışında cl performansına yapacak bi eleştirim yok, dünkü maçta başka hataları da oldu ama sağlık olsun
Biz bu filmi Fatih hocayla cok izledik. Klasik CLye uygun olmayan haddini bilmeyen hucum futbolu ve gol yemeden hamle yapmamaya yeminli teknik adam. Rakip haddini bilerek catir catir oynayip hakederek ikinci turda. Biz ise Bayern-Manu’lu bir grupta tum golleri kontra ataktan yemeyi basaracak kadar akilsiz bir hucum futbolu oynamaya calistik. Bastan sona iyi oynadigimiz tek mac var oda Bayern deplasmani. Direk iki rakibimizle oynadigimiz maclarin hicbirinde ustun degildik. Sifir puan cekecek kadar pozisyon verdik her mac. Manu’nun kalecisi Onana degil bizim Gunay dahi olsa, son maca maksimum 1 puanla cikmistik. Okan hocanin daha fazla puani hakettigimizi dusunuyor olmasi hic iyiye isaret degil. Hatalarini gormuyor. Bu filmin sonu ne kendisi icin nede bizim icin pek hayirli degil aklini basina devsirmezse.
Uefa için 3 değişiklik hakkımız var diye biliyorum. Sol bek, 8 ve 10 numara alınmalı derim. Başka eksik yok. Şampiyonlar Ligi maçlarına 2-3 yarım yamalak adamla çıkınca en fazla bu kadar oluyor. Aldığımız Ndombele ve Angelino'dan katkı gelmedi.Kadro mühendisliği çok yanlış bir kere. Eğri kalemden doğru çizgi çıkmaz. Bu seneki transferlerle çorbaya döndü takım.
3 tane sağ kanadın var Tete, Ziyech, Barış ama hangisini koysan olmuyor.
3 tane sekiz numaran var Ndombele, Sergio, Demirbay ama hiçbirisi de oynayamıyor.
Sol bek desen zaten hiç yok. Rezalet bir transfer dönemi geçirdik. Yönetim Okan Hoca’dan bağımsız kafasına göre mi transfer yaptı bilmiyorum ama böyle planlama olmaz.