Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

angelino ısrarı dışında cl performansına yapacak bi eleştirim yok, dünkü maçta başka hataları da oldu ama sağlık olsun

fit bir icardi ile gecen sezon sov yapti

bir de elinde türkiyenin en degerli kadrosu vardi

ona ragmen kapanan takimlara karsi bir cözüm üretememisti

yaptigi hemen hemen her degisiklik fiyasko ile sonuclaniyor

hamle yapmasini hic bilmiyor

hem bu sorunu cözemedi hem de takimda dogru düzgün fit bir oyuncu birakmadi

kaan toreyra boey ve sanchez disinda herkes dökülüyor takimda

böyle yüksek bütceli bir kadroyu sampiyon yapmak bir sey ifade etmiyor avrupada basari istiyoruz biz

senin türk rakiplerin daha alt seviyede 5-6 yiyor bunlarin arasindan gs kadrosu ile siyrilman cok zor degil zaten

ligte yine fb ile kafa kafaya gideriz sonuna kadar ama avrupada böyle bizi alt etmeye ederler malesef okan hoca ile

Hala istifa gelmedi mi ya.Su gruptan çıkamamak büyük rezillik bu arada.13 milyondan etti bizi sağ olsun.Artik hiçbir şekilde desteğim yok , fenere 5 atsa da elestirecegim.

Kadro kalitemiz var

Ama oyun aklımız yok

Okan standart bir kurgu ile devam ediyor

Tutarsa sıkıntı yok

ama tutmazsa çözüm için futbol aklı şu aşamada yeterli gelmiyor

Umarım kendini geliştirir

Ama açıkçası pek umutlu değilim kendisinden

Öyle ya da böyle set oyunu oynamak zorundayız. Bir takımın yalnızca bir planı olmaz.

Geçiş oyunu önde baskı vs bunlar çok değerli şeyler ama korner, duran top organizasyonu, hücum organizasyonu, top rakipte iken saha yerleşimi gibi konulara çok çok daha fazla kafa yormamız lazım.

Dün kornerden ilk golü biz bulsak turu alırdık eminim.

Hocanın ve takımın yatıp kalkıp ekstra bir plana daha çalışması ŞART.

İstifa etmesi gerektiğine falan katılmıyorum :
802ec8ae68c81a581f60dad83d6d042b.jpg

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz bu filmi Fatih hocayla cok izledik. Klasik CLye uygun olmayan haddini bilmeyen hucum futbolu ve gol yemeden hamle yapmamaya yeminli teknik adam. Rakip haddini bilerek catir catir oynayip hakederek ikinci turda. Biz ise Bayern-Manu’lu bir grupta tum golleri kontra ataktan yemeyi basaracak kadar akilsiz bir hucum futbolu oynamaya calistik. Bastan sona iyi oynadigimiz tek mac var oda Bayern deplasmani. Direk iki rakibimizle oynadigimiz maclarin hicbirinde ustun degildik. Sifir puan cekecek kadar pozisyon verdik her mac. Manu’nun kalecisi Onana degil bizim Gunay dahi olsa, son maca maksimum 1 puanla cikmistik. Okan hocanin daha fazla puani hakettigimizi dusunuyor olmasi hic iyiye isaret degil. Hatalarini gormuyor. Bu filmin sonu ne kendisi icin nede bizim icin pek hayirli degil aklini basina devsirmezse.

En başından beri söylediğim gibi hocanın esas hedefi lig şampiyonluğu olmalı Avrupa maçları birkaç yıl daha bizim için sadece para kazanma yeri ,başarı için daha çok acemiyiz üst üste katilimlar gerekli işte o yüzden şampiyonluk herseyden önemli o yüzden Hoca artık lige odaklanmali

Biz bu filmi Fatih hocayla cok izledik. Klasik CLye uygun olmayan haddini bilmeyen hucum futbolu ve gol yemeden hamle yapmamaya yeminli teknik adam. Rakip haddini bilerek catir catir oynayip hakederek ikinci turda. Biz ise Bayern-Manu’lu bir grupta tum golleri kontra ataktan yemeyi basaracak kadar akilsiz bir hucum futbolu oynamaya calistik. Bastan sona iyi oynadigimiz tek mac var oda Bayern deplasmani. Direk iki rakibimizle oynadigimiz maclarin hicbirinde ustun degildik. Sifir puan cekecek kadar pozisyon verdik her mac. Manu’nun kalecisi Onana degil bizim Gunay dahi olsa, son maca maksimum 1 puanla cikmistik. Okan hocanin daha fazla puani hakettigimizi dusunuyor olmasi hic iyiye isaret degil. Hatalarini gormuyor. Bu filmin sonu ne kendisi icin nede bizim icin pek hayirli degil aklini basina devsirmezse.

bravo renktaşım %100 aynı fikirdeyim.

hala forumun %90'ı biz çıkmalıydık diyor. arenada aldığın 2 puanla mı çıkacaksın, yediğin 13 golle mi çıkacaksın. peeh.

hocam avrupa standartlarında bir teknik adam olmak istiyorsan galatasaray futbol takımı'na set hücumu'nu da öğretmen gerekiyor.

hocam oyun anlayışınız belli, ön alan baskısı ile rakibe hata yaptır, kaptığın toplarla kontratak yaparak golü bul.
bayern münih ve manchester united gibi top çeviren takımlara karşı işe yarasa da kopenhag fc gibi iyi kapanan ve uzun top ile oynayan takımlara karşı işe yaramadığı aşikar.

maçın ikinci yarısında sadece kanattan mauro icardi'ye doldurup durduk, başka hiçbir anlayışımız yoktu.
kornerleri de o kadar kötü kullandık ki duran toptan gol atmak da hayal oldu.

Kadro mühendisliği çok yanlış bir kere. Eğri kalemden doğru çizgi çıkmaz. Bu seneki transferlerle çorbaya döndü takım.

3 tane sağ kanadın var Tete, Ziyech, Barış ama hangisini koysan olmuyor.

3 tane sekiz numaran var Ndombele, Sergio, Demirbay ama hiçbirisi de oynayamıyor.

Sol bek desen zaten hiç yok. Rezalet bir transfer dönemi geçirdik. Yönetim Okan Hoca’dan bağımsız kafasına göre mi transfer yaptı bilmiyorum ama böyle planlama olmaz.
Uefa için 3 değişiklik hakkımız var diye biliyorum. Sol bek, 8 ve 10 numara alınmalı derim. Başka eksik yok. Şampiyonlar Ligi maçlarına 2-3 yarım yamalak adamla çıkınca en fazla bu kadar oluyor. Aldığımız Ndombele ve Angelino'dan katkı gelmedi.

Geriye düsünce orta sahayi bosaltip takimi corbaya cevirme isine acilen son vermelisin!!

Okan Hoca destekçilerinden biri olarak doğrularıyla yanlışlarıyla...

1-Tam olarak hak ettiğimiz yerdeyiz bence. Kendimizi dev aynasında görmekten vazgeçmeliyiz. Manu iki maçta da bizden iyi oynamıştı, genel kanının aksine Manchester çıkmalıydı, Kopenhag'ın da elenmesi gerektiğini düşünüyorum. Kopenhag mücadeleci ve iyi bir takım ama hak etmediler. Hele ilk maçta tarihi fark yememeleri tamamen şanstı.

2-Hocanın dün Tete yerine Ziyech değil BAY'la çıksa daha tehditkar olurduk bence. Kerem de ortada oynayacağına, Ziyech- Mertens olsa daha iyiydi.

3-Icardi bu kadar düşmüşken ve rakip hava toplarında bu kadar iyiyken ısrarla havadan oynamamıza anlam veremedim. Uçta Hakan Şükür, Arif ikilisi mi var beyler biri indirip biri vursun ne bu ısrar?

4-Kapalı savunmalara karşı yaratıcı sandığımız adamlar bile yeterince iyi değil veya formda değil. Sadece Ziyech'i dışarıda tutuyorum bu konuda. 2 senedir aynı terane, çözüm bulamadık.

5-Çok cesur oynuyoruz, aslına bakarsanız bu yönümüz hoşuma gidiyor haliyle ama bir gün biz son toplarda şanslı olduğumuzda Başakşehir'e nasıl patladıysak hızlı ve becerikli hücumcusu olan bir takım da bize öyle patlayacak gibi geliyor Allah muhafaza. Tamam dün rakip takımın komple kapanacağı belliydi ondan sadece Sergio ortasahasıyla karşıladık amenna da yani bu nasıl bir kumar anlayışıdır Hocam valla anlayamıyorum.

6-Sol bek Barışla olacak iş değil, sağlam bir bek, Tor'un yanına orta saha(6-8) ve önlerine yaratıcı 1 orta saha (10 numara) lazım diye düşünüyorum. Tor önemli bir maç öncesi sakatlansa veya cezalı olsa takımda muadili yok.

Zaha- Kerem olayına bir çözüm bulmasını bekliyorum. Hem keremi yerinden ettik hem verim alamadık. Forvet arkasında mı dener başka bir yol mu bulur bu kanayan yaranın bir tanesi. Arkasında Boey var daha serbest aklı geride kalmadan oynayabileceği daha iyi bir partner bulamayız Zahaya. Performans göstermeli bu maçlarda.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Hocanin kendisine rakip olduğunda iyi oynayan oyuncuları istemekten vazgeçmesi lazım, küçük hoca küçük takım kafası bunlar.

Orhan Uluca bana sorsaydınız en başta, 3-4-3 oynayacaksanız süper, 4-2-3-1 icin rezalet transfer derdim diyor Angelino için. O kadar scout, yardımcı ekip, teknik direktör bunu göremiyorsa, bıraksınlar transfer işlerini.

Zahaya yer acmak zorunda kalmamizi ve sahada yokları oynamasını, Teteye firsat transferi diye 7-8 milyon Euro gommemizi, Ndombele hayaletini, Ziyechin 4 aydir bir turlu sureklilik yakalayamamasini da ekleyelim ustune, bu seneki transfer stratejimiz tek kelimeyle rezalet!

Hocanın esas sınavı Sivas maçı olacak bizim için ligte kırılma maçı sayılabilir bu hafta oynasaydik kesin puan kaybiydi ama haftaya da dün akşam gibi kötü oynarsak hiç ozelestiri yapmamış demektir

Geri
Üst Alt