Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

anlamdığım bir kaç şey var.

1) devrede oyuncu değiştirmeyip her daim 59uncu dakikada oyunucular giyiniyor. o 15 dakika sana ne veriyor ikinci devre başı (Zaten çıkaracaksın)

2) icardin sakat oynuyor - oynatıyorsun çünkü adam icardi her an yapar bişey - saygım var. Oynat bakambu yanında çift forvet dene. Cümle alem ezberledi bizim sahadaki diziliş , nereye basılırsa sıkıntı yaşarız. Dene abi ligde başka dizilim , bir B planı ne bileyim.

şu ikisine cevap bulamıyorum.

Hala ayni seyi diyorsun. Takim oyunu takim oyunu daha neyim? Icardi yine sirti donuk toplar aliyor takim oyuncularina bos alan yaratiyor. Formsuz da olsa sorunumuz bu degil. Daha nerede duracagini ve pasi zamaninda atmayi bilmeyen adamlar var. Bunlar antrenmanlarla direk alakali birsey. Icardi olmasa ne olacak? Takim ucacak mi?

Sadece antremanla alakalı değil.
Takım eksik.takimda çok ciddi iki orta saha ve sol bek sıkıntısı var.Bu durum takımın genelini inanılmaz
Etkiliyor

Ama arkadaş cildiricam oyunun son bölümü yap üç orta saha biraz geride doğru bekle farka git ..
İşte bu tamamen antreman ve hocayla alakalı..

Okan burugun gelmesini çok istedim.bir taraftar olarak Dogru tercih olduğunu hep söyledim ama çok ciddi hatalar yapıyor..

patladı diyorum dostum oyun kabak gibi ortada

her presste ortasaha bomboş kapamadıgın toplarda

top kapmamızda imkansız cünkü pressi topcunun üzerine tek adamla koşarak yapıyoruz
Usta 4-5 atınca yaz bence. Adam rekor üstüne rekor kırıyor, patladı diyorsun. Zaman gösterecek.

Tek planı var onu da çözdüler, torreirayı öne gönder baska bir halt yok. Yemin etmiş adeta 3 lü ortasaha oynatmamak için. Herifler merkezde kalabalık olup her topu kaptılar

Icardiyi bitirdin,boeyi bitirdin.torreira da bitti gibi.ndombeleyi zaten umursamadin.takima zerre katkın yok bu sezon.rezil bi hocalık
Icardi konusunda haklısın ama Boey'in alternatifi yok, Torreira'nın alternatifi yok, Ndombele desen ne yaptığı belli değil son dakikalarda bile kendi kendine çalımlayıp topu kaybediyordu.

Oyun değil skor önemli benim için devreye kadar. Angelino ve Davinson dışındaki transferlerimiz sakat ve fizik olarak kötüydü. Tabii CL de aşırı yıprattı. Onun acısını çekiyoruz.

Serdar Dursun engelli gibi gole giden topa atlamasa puan kaybediyorduk ne anlatıyorsun hocam. Sanki ayagimizda top tutup rolantide maç çevirdik. Adamlar akın akın geldi ikinci yarı.
Bu maçı kazanmak önemliydi reis kazandık geçtik işte.Fb maçında başka 1 takım olacak benim hocaya güvenim sonsuz o maçlarda da tkaım kötü olursa eleştiririm..

Kazandığımız sürece maçları 1 sıkıntı yok.2 derbi varken yorulmadan fazla kazandık biz bu maçı.Derbide daha başka 1 takım izleyecez ben bundan kesinlikle eminim..

Yanlış bir düşünce, neden mi, geçen sene fener de kazanıyordu ama herkes patlayacaklarini biliyordu, çünkü oyun iyi değilse 2 kere zıplar, üçüncüde düşersin

Maçı koparacak 4 tane pozisyon var kötü oynadığın günde Kerem bomboş vuruyor atamıyor, Icardi topu kontrol edecek dermanı yok, Boey içeri çevirse gol olacak çeviremiyor eee daha ne yakalamamız lazım bunları atsan çözülmüştü maçın hakkı 4-2 olabilir.

Yapılan transferlerde hem hoca hem yönetim şapkayı önüne koymalı hatalı olduklarını kabul etmeliler buna rağmen bu noktaydaysak hocayı kutlarım.

Geri
Üst Alt