Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Usta bence haklı. Demirbay'ın şutör özelliği de var. Livakovic malum, bence bunu da düşündü.
Demirbayın büyük bir balon olduğunu düşünüyorum. Zerre beğenmiyorum şahsen, şutörlüğünü de başka birşeyi de göremedik. Aşırı ağır bir topçu ve kayboluyor maç içinde

Demirbayın büyük bir balon olduğunu düşünüyorum. Zerre beğenmiyorum şahsen, şutörlüğünü de başka birşeyi de göremedik. Aşırı ağır bir topçu ve kayboluyor maç içinde
Usta geçtiğimiz maçta ilk yarının en çok koşan 2. oyuncusuydu. Torreira ile kılpayı farkları vardı.

42 maçta 37 Galibiyet 2 Beraberlik 3 Mağlubiyet.

Bu kuduruklukları bundan hocam. İçinde 2 Fener maçı da var. Fatih Baba’ları olsa ŞL maçları var diyerek şimdiden 7-8 beraberlik almıştı.

Yeri gelir eleştiririz, yeri gelir tercihlerini sorgularız ama bazıları gibi “Bu takıma yakışmıyor ya” goygoyuna girmeyiz.

Yenilirsek tabii ki birinci sorumlu kendisi olacak

Kadromuz daha iyi çünkü

Dua et, karsinda Galatasaray macina Crespo-Irfancan orta sahasiyla cikacak kadar kus beyinli bir teknik adam var da, kotu teknik adamligin hic siritmadi.

değişiklik düşünüyorsan 60 ı bekleme hocam

ben Mertens Ndomb değiştiririm

Icardi meselesiyle kendini de icardiyi de yiyeceksin çıkart şu adamı ikinci yarı

42 maçta 37 Galibiyet 2 Beraberlik 3 Mağlubiyet.

Bu kuduruklukları bundan hocam. İçinde 2 Fener maçı da var. Fatih Baba’ları olsa ŞL maçları var diyerek şimdiden 7-8 beraberlik almıştı.

Yeri gelir eleştiririz, yeri gelir tercihlerini sorgularız ama bazıları gibi “Bu takıma yakışmıyor ya” goygoyuna girmeyiz.
CL maçları sayılmıyor mu

şampiyon yaptığı kardo belli,gecen sene rakipler de belliydi,,ben hıç begenmıyorum..gec değişiklikler,adaletsiz forma tercihleri yüzünden..

Geri
Üst Alt