Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Kaan - Toreira başlamalıydı maça. Cengiz girince İrfan sağa geçtiğinde yine almadı Kaan'ı. 21 dakika bekledi. Bugün kaybedilen iki puan önce VAR hakemine sonra hocaya ait. Çok mantıksız işler hocam.

adam şampiyon, büyük maçlarda rakiplere hiç acımamış, şlde iyi maçlar çıkarmış, ligde lider sayılır

ama takımın en zayıf halkası ha

bu kadar nefret, ön yargı çok acayip

vura vura devam hocam
Rakibin orta sahasi Crespo-Irfancan, kulubesinde adam yok, senin kulubende sadece maaslari 15 milyonluk adamlar var. Rakip kaleye gitmiyorsun, oyuncu degistirmiyorsun, Icardi’yi degistirmiyorsun, takimin en iyi ikinci orta sahasi Kaan’i haftalardir sebepsiz kulubede tutuyosun, CLde Kopenhag’a elendin, TRde iki farkli kazandigin mac yok neredeyse ama 70 milyon maas butceli kadro var elinde. Ortada nefret degil cok cok kotu bir teknik adam performansi var. Iki yillik takimin ne oynadigi belli degil.

Yani şu kadro ile kaç haftadır inanılmaz kötü oynuyoruz

Ve bunun izahı yok

Bırak izahı soran yok

Yazık oluyor

Başka da bir şey söylemek istemiyorum ceza alırım yoksa

Bir de az adaletli ol artık

Bırak hocalığı filan önce adaletli bir insan ol

Formayı adaletli dağıt

Icardi iyiyse biz iyiyiz

Icardi kötüyse biz kötüyüz

Bu durum bir yılı aşkın süredir devam etmekte

Sürekli oynatması da hata falan değil bence

Üstad, o halde bu oyuncu grubu ile daha iyi olabileceğimiz bir formasyon denese? Tamam anlıyorum, kayıp lüksü yok şampiyonluk yolunda,1-0 skoru da sonuçta 3 puan getiriyor. Ancak orta hat maçların sonunda boş kalıyor, geçen sene izlediğimiz başarılı ön alan baskını da göremiyoruz bu sezon, hadi diyelim hücum kalitesi ile kotaralım bu durumu, şu halimizle o da olmuyor. Yani nasıl bir çözüm bulmalı gerçekten zor ama farklı çareler görmek isterdim kendisinden. Yine de anlıyorum bazı tercihlerinde ki ısrarı.

oyuncuların sorunu formasyon filan değil

maalesef fizik olarak çok çok kötü durumdalar

Şampiyonlar liginde avrupa devleriyle, ligde satılık rakiplerle ve hakemlerle savastigi ilk yariyi lider kapatti. Ölene kadar seninleyiz hocam. Sırada süper kupada fenere koymak var.

Icardi iyiyse biz iyiyiz

Icardi kötüyse biz kötüyüz

Bu durum bir yılı aşkın süredir devam etmekte

Sürekli oynatması da hata falan değil bence
Adamın topa vuracak hali yok rtaş bu durumda nasıl hata degil artık 10 kisi oynatmaya kadar getirdi.

oyuncuların sorunu formasyon filan değil

maalesef fizik olarak çok çok kötü durumdalar
Atletizm olarak geçen senenin oldukça gerisindeyiz kabul, ve Okan hocanın oynattığı sistem de atletizmin öne çıktığı eforlu bir sistem. Sorun bu noktada, yani sistem ile mevcut oyuncu grubu olmuyor. Nasıl bu durumun içerisinden çıkabileceğiz bakalım. Umarım gerekli orta saha ve sol bek takviyesi yapılabilir Okan hoca için, sistemine uygun oyuncu alır isek durum bir nebze tersine dönecek gibi.

Kaan - Toreira başlamalıydı maça. Cengiz girince İrfan sağa geçtiğinde yine almadı Kaan'ı. 21 dakika bekledi. Bugün kaybedilen iki puan önce VAR hakemine sonra hocaya ait. Çok mantıksız işler hocam.
Arkada nelson varken kaan-toreyrayla topu nasil cikaracaktin acaba. Kerem demirbay bu macta ne iş yaptı farkında mısınız. Hoca kerem tercihiyle muthis bir dokunuş yaptı.

son haftalarda çok çok kötü olsak da öyle veya böyle kazanıyoruz (bu akşamki hariç)
ben umutluyum
bu düşüşlerde puan kaybetmemek çok önemliydi

İyi iş çıkardı her türlü pisliğin yapıldığı hatta oyuncularının tokatlanıp bir yaptırımın olmadığı maçta bilinçsiz faaliyetler göstermedi
O sokunduruk tjk ile yaptığımız maç çok şeye mal oldu ve olmaya devam ediyor

Atletizm olarak geçen senenin oldukça gerisindeyiz kabul, ve Okan hocanın oynattığı sistem de atletizmin öne çıktığı eforlu bir sistem. Sorun bu noktada, yani sistem ile mevcut oyuncu grubu olmuyor. Nasıl bu durumun içerisinden çıkabileceğiz bakalım. Umarım gerekli orta saha ve sol bek takviyesi yapılabilir Okan hoca için, sistemine uygun oyuncu alır isek durum bir nebze tersine dönecek gibi.

abi çok paslı oyuna dönsek bu kez de kerem boey barış filan çok aksar

yani dengesizlik oluştu takımda

bize ayağı iyi adamlar lazımdı ama fizik olarak da diri olmaları gerekiyordu

ama limit filan derken böyle adamları alamadık

ama herşeye rağmen ocak ayında takım lider, derbileri kayıpsız geçmiş, şampiyonlar liginde iyi maçlar çıkarmış

çok da kötü değiliz diyorum ben

Cok büyüksün hocam

Gelmis gecmis en basarili Galatasaray teknik direktörü olma yolunda hizla ilerliyor

Sonuna kadar güveniyorum

hocam her geçen hafta takımı kendi halinde bırakıyormuşsun gibi şeyler düşündürtüyor.

fener deplasmanında son 10 dk kala 2.5 forvet profili alıp şişirip kontrayı neden açıyorsun adamlara.

sakatsa neden haftalardır icardi ısrarı (lig için konuşuyorum CL'de tabi o oynayacak)

aklım almıyor.

Bir puan iyidir ama gidisat hic iyi degil, oyun olarak düstükce düsüyoruz. Artik herkes ezbere oynadimiz oynunu bildi icin artik en dandik takimlara bile zorlanir olduk. Artik yeni birseyler denemesi gerek. Benim oyun planim bu baskasini bilmem diyorsa en gec sezon sonu yollar kesinlikle ayrilmali. Yada bica istemese bile cok iyi yardimcilar getirmeli ki hocanin ufkunu acainlar

Geri
Üst Alt