Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Bir eleştirimde artık bu Icardi olayına sayun hocam. Gidemiyor artık sakatlıktan görüyoruz, bari ikinci yarıya Bakambuyla değiştirsen. Neden hep 90 dakika sakat adamı tutuyorsun iyileşemiyor bu sebeple.

Geeçi sana da kızamıyorum şu VAR hakemi tetikçilik yapmasa herşeye rağmen kazanmıştık sonuçta.

Az üstlerine gitsek kazanırdık ama pozisyon vermedi takım Kadıköy’de, laf etmem.

niye yapamadığımızı anlamıyorum (hani Bayern maçları olmasa örnek olarak bu takımın yapabilecekleri)

bu maçı kazanıp - adamları iyice koasa atıp 1 haftayada tıngır mıngır kupa kazanacaktık lig 2 ay önceden biterdi bizim şampiyonluğumuzla.

ben o açıdan bu feneri bulmuşken yüklenmemiz gerekiri diye düşünüyorum. takım motive mi değil ne eksik bilmiyorum ama copenhag maçı dahil baya düşüş var sahadaki domine eden takımda

niye yapamadığımızı anlamıyorum (hani Bayern maçları olmasa örnek olarak bu takımın yapabilecekleri)

bu maçı kazanıp - adamları iyice koasa atıp 1 haftayada tıngır mıngır kupa kazanacaktık lig 2 ay önceden biterdi bizim şampiyonluğumuzla.

ben o açıdan bu feneri bulmuşken yüklenmemiz gerekiri diye düşünüyorum. takım motive mi değil ne eksik bilmiyorum ama copenhag maçı dahil baya düşüş var sahadaki domine eden takımda
Icardi gol atamıyor

Temel sorun bu.

O yokken Zaha da hazır değil o da fark yaratamıyor iki de bu.

Şunların ikisi top oynasa tek farklı maç bile kazanmayız her maç handikap olur.

Icardi gol atamıyor

Temel sorun bu.

O yokken Zaha da hazır değil o da fark yaratamıyor iki de bu.

Şunların ikisi top oynasa tek farklı maç bile kazanmayız her maç handikap olur.
o nedenden okan hoca neden hiç ortasahayı 3lemeyi denemiyor - mertens kafası çalışan adam ama ortasahadan top taşıma meziyeti bizim takım içinde yok.

Torreira(kademe) - kaan ayhan(top kullanma) - Ndomb ya da Dayı(sakat olmadığında sergio) ilede denenebilir gibi düşünüyorum açıkçası. sürekli defans -> kanat olayını kırmamız lazım

kaybetmedik ama şu feneri kendi sahalarında yine yenip sezonlarını bitirebilirdik - ona tepkiliyorum

İcardi adım atamiyor gücü yok adamın inatla cikarmiyor. Ziyechte fiziksel iyi değil o da cikmiyor.

Bakambu süs eşyası çünkü. Sonra bu adamlar hamlayip birşey yapamayınca bunlar kötü deniyor.

Yata yata birtek karpuz gelisiyor

Kopenhag'ı küçümsememek lazım son yıllarda bizden daha fazla Avrupa tecrübeleri olabilir. Bayern maçında yenilselerdi muhtemelen bize beraberlik yettiği senaryoda biz çıkacaktık hakem + Bayern + fikstür saçmalığına gittik.
Futbolcu kaliteleri belli sonuçta. Başarılı diyemeyiz

Futbolcu kaliteleri belli sonuçta. Başarılı diyemeyiz
Kuzey ülkelerindeki takımların uzun yıllardır başarılı olduğu konu fiziksel üstünlükleri ve takım oyunları içeride City, Dortmund, United, Juventus gibi takımlara karşı hep puan aldılar.

Gerçekçi olmak gerekirse sol bek, orta saha yokken üstüne Icardi sakat sakat oynarken Sanchez yine sakatken oradan çıkmak %10 filandı eğer beraberlik yetse %51 olarak çıkabilirdik.

Kuzey ülkelerindeki takımların uzun yıllardır başarılı olduğu konu fiziksel üstünlükleri ve takım oyunları içeride City, Dortmund, United, Juventus gibi takımlara karşı hep puan aldılar.

Gerçekçi olmak gerekirse sol bek, orta saha yokken üstüne Icardi sakat sakat oynarken Sanchez yine sakatken oradan çıkmak %10 filandı eğer beraberlik yetse %51 olarak çıkabilirdik.
Oynamasın abi icardi oynatmasin.adam güçsüz çok net görülüyor. Oyundan da cikmiyor o daha komik bir durum

onlar pasif elemanlar ,gözlüklü irfan hoca var fikir aldıgı o da kayınbiraderden farksız benım dedigim hocayı direkt yönlendirecek saha analizi yapabilecek hoca lazım hatta gec bile kaldık
Mükemmel bir adam İrfan hoca. Analizleri de doğru ki rekorlar kırıyoruz ligde. Neskeens'in yardımcı olduğu ligde nal topluyorduk bıraksana...

Geri
Üst Alt