Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

bu sene ki şanssızlığı çok büyük yeni gelen oyuncular bazında sadece etiket var heriflerde ne aidiyet ne oyun karakteri hiç bir şey yok ne yazık ki

ndombele , ziyech , tete ,angelino triosundan hepsi fos çıktı heriflerin zerre umrunda değil futboldur takımdır halı saha modunda takılıyolar tamamen çoğu zaman sakatlar ya da ağrıları var diye antremanlara bile katılmıyorlar buna rağmen dzeko , tadic , szymanski , fred gibi cidden takıma aidiyet duyan ve sahaya karakter koyan fenerle başabaş gitmek tamamen hoca becerisidir .

Karakter analizi vardi ?

Evet bence yalan soyluyor. Sana ne yani ? sen de ne bozuk plak gibi bikbik aksini soyluyorsun ? Dilersen ne yazmamiz gerektigini ilet ona gore yazalim haci he ?
Daha önce ne zaman demişim ya

Galatasaray için varını yoğunu harcayan bir adama yalancı demek de ne bileyim

Şimdi sen kendine ben çok iyi bir Galatasaraylıyım mı diyorsun

Fatih hocamızın en büyük pişmanlığı Wenger ve Ferguson gibi uzun yıllar çalışamamasıydı 4. döneminde bunu dile getirmişti umarım Okan hocamız bunu başarır uzun yıllar boyunca kalır bu süre zarfında da sonuna kadar güveneceğim.

Daha önce ne zaman demişim ya

Galatasaray için varını yoğunu harcayan bir adama yalancı demek de ne bileyim

Şimdi sen kendine ben çok iyi bir Galatasaraylıyım mı diyorsun

Sen benim Galatasarayliligimi mi sorguluyorsun simdi de ? Bana gore dogru demis olmuyor ancak bu sana bir baskasinin ne demesi gerektigini ya da bir baskasinin takim sevdasini sorma hakki vermiyor. Senin forumunsa burasi adini ona gore degistirip kurallari eklersin. Gelip de ne dememiz gerektigini yazip sacma sapan soru sorarsan alakasiz bir cevap alirsin. Yalanci mi diyor musum.. hadi diyelim ki diyorum ...

Ya da yeteri kadar onemsenmedi isim Ziyech olunca. Test yapilmistir ki test de degil o da neyse :) Bildigin sosyal muhendislik vs.. Bir iki anket yaptirmislardir.. Yasam koclugu gibi zirvalar. Al sana karakter iste.
Sırf erden bey istedi diye alındı bu adam

okan zaten her alınacak adama gel gel diyor

Ya da yeteri kadar onemsenmedi isim Ziyech olunca. Test yapilmistir ki test de degil o da neyse :) Bildigin sosyal muhendislik vs.. Bir iki anket yaptirmislardir.. Yasam koclugu gibi zirvalar. Al sana karakter iste.
Her olayı da sulandırmaya bu kadar meraklı olmasak mı. Karakter analizi yapılıyordur ama her oyuncuda yapılmıyordur. Bu kadar kafaya takılacak bir şey mi bu. Ziyech gibi birini alma şansın varsa alırsın.

Sen benim Galatasarayliligimi mi sorguluyorsun simdi de ? Bana gore dogru demis olmuyor ancak bu sana bir baskasinin ne demesi gerektigini ya da bir baskasinin takim sevdasini sorma hakki vermiyor. Senin forumunsa burasi adini ona gore degistirip kurallari eklersin. Gelip de ne dememiz gerektigini yazip sacma sapan soru sorarsan alakasiz bir cevap alirsin. Yalanci mi diyor musum.. hadi diyelim ki diyorum ...
Yok Galatasaraylılığını sorgulamıyorum maalesef bir sürü senin gibi Galatasaraylı var

Sözlerinin nereye gittiğini fark etmen için bir fırsat sunuyorum sana sadece

Ben sana burada şöyle yazamazsın böyle yazamazsın mı demişim. Söylediğin şuraya gidiyor farkında mısın demişim sadece. Yoksa isteyen istediğini der elbette ne var ki aynen Erden Timur yalancı, Fatih Terim foncu dolandırıcı vs. bu forumda neler yazılmıyor ki

Yok Galatasaraylılığını sorgulamıyorum maalesef bir sürü senin gibi Galatasaraylı var

Sözlerinin nereye gittiğini fark etmen için bir fırsat sunuyorum sana sadece

Ben sana burada şöyle yazamazsın böyle yazamazsın mı demişim. Söylediğin şuraya gidiyor farkında mısın demişim sadece. Yoksa isteyen istediğini der elbette ne var ki aynen Erden Timur yalancı, Fatih Terim foncu dolandırıcı vs. bu forumda neler yazılmıyor ki

Genelliyorsun bir de... Haci sen takil surada birak kim ne yapiyorsa yapsin jandarma gibi ne sorguluyorsun kendi capinda ? Bir de yetmiyor genelliyorsun.

Her olayı da sulandırmaya bu kadar meraklı olmasak mı. Karakter analizi yapılıyordur ama her oyuncuda yapılmıyordur. Bu kadar kafaya takılacak bir şey mi bu. Ziyech gibi birini alma şansın varsa alırsın.

Sulandirma yok ortada. Almak zorunda degilsin ayrica, konu Ziyech de degil, bir iki isim daha var neticede.

Genelliyorsun bir de... Haci sen takil surada birak kim ne yapiyorsa yapsin jandarma gibi ne sorguluyorsun kendi capinda ? Bir de yetmiyor genelliyorsun.
La neyi genelleyecem

Gelip transferlerin bir kısmı takıma henüz adapte olmamış, fizik olarak yüzde yüzüne varmamış, düzenli oynayıp katkı veriyor hale gelmemiş diye 'Hmm acaba bu karakter analizi işine ne oldu ki yawwww' temalı postlar atıyosun çeşitli başlıklara çok zekiymişsin de büyük bir çelişkiyi yakalamışsın edasıyla

Sonra e kardeşim bu karakter analizi yapıyoruz diyen adam yalan mı söylüyor yani diye sorunca da garip tavır takınıyorsun

Aynen üç beş çakal bir şirket kurmuşlar karakter analizi yapıyoruz ayağına bizim kulübü yoluyolar

Teallam

La neyi genelleyecem

Gelip transferlerin bir kısmı takıma henüz adapte olmamış, fizik olarak yüzde yüzüne varmamış, düzenli oynayıp katkı veriyor hale gelmemiş diye 'Hmm acaba bu karakter analizi işine ne oldu ki yawwww' temalı postlar atıyosun çeşitli başlıklara çok zekiymişsin de büyük bir çelişkiyi yakalamışsın edasıyla

Sonra e kardeşim bu karakter analizi yapıyoruz diyen adam yalan mı söylüyor yani diye sorunca da garip tavır takınıyorsun

Aynen üç beş çakal bir şirket kurmuşlar karakter analizi yapıyoruz ayağına bizim kulübü yoluyolar

Teallam

Son soyledigin senin yorumun benim boyle bir iddiam yok. Genelliyorsun, ilk cumleni bir daha oku. Senin hayalindeki gibi bir taraftar profilini de ben dogru bulmuyorum ancak bunu da sana ona buna suna genellemiyorum. Isine bak forum burasi farkli yorumlar, gorusler olacak ki evrenin genislesin. Bir daha da lutfen, bak lutfen diyorum, bana gelipte ne yazmam konusunda salik verme.

La neyi genelleyecem

Teallam
takımda 30 mac oynayan adam varken henüz adapte olmamıs düzenli forma giyememis adamları savunmayı bırakın artık

Fatih hocamızın en büyük pişmanlığı Wenger ve Ferguson gibi uzun yıllar çalışamamasıydı 4. döneminde bunu dile getirmişti umarım Okan hocamız bunu başarır uzun yıllar boyunca kalır bu süre zarfında da sonuna kadar güveneceğim.
Imkanı yok öyle bir şeyin bizim ülkede.

GS taraftarı diğerlerinden daha aklı başında daha bilinçli olmasına rağmen ilk kötü sonuçlarda hemen istifa sesleri yükselecektir. Adam rekor puan ortalamasına sahip ama hâlâ saçma sapan eleştiriler var.

Olur da ligde şikecilerin 4-5 puan gerisine düşersek sen gör buraları.

Imkanı yok öyle bir şeyin bizim ülkede.

GS taraftarı diğerlerinden daha aklı başında daha bilinçli olmasına rağmen ilk kötü sonuçlarda hemen istifa sesleri yükselecektir. Adam rekor puan ortalamasına sahip ama hâlâ saçma sapan eleştiriler var.

Olur da ligde şikecilerin 4-5 puan gerisine düşersek sen gör buraları.
Bu sefer yedirtmeyecek taraftar sayısıda azımsanmayacak sayıda fazla umarım o duruma düşmeyiz.

Yeni gelen hangi oyuncu karaktersizlik yapıyor da karakter analizi için yalan deniyor?

- Tete Kopenhag kalecisine sallıyordu Instagram hesabında.
- Zaha hırslı, oynadıkça skor yapıyordu sakatlandı.
- Ziyech sakatlandı, oynayınca katkı verdi.
- Kerem Demirbay hırslı, ilk gelişinden bu yana form artışı var.
- Sanchez için bir şey demeye gerek yok zaten.

Bir tek Angelino tutmadı, onun da takımda ortamı bozan hareketleri yok, adam alınmayacağını bile bile ŞL maçlarına çıkıp oynadı.

Geri
Üst Alt