Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Olmaz.Hemen gitmeli yani.Oyun olarak hep aynı şeyi deniyor ne bir set var ne bir farklı sistem deneyeyim var.Aynı kafa gitmeye çalışıyor hep.Rakipler kapanıyor bu kaç maçtan beridir belli fakat bunu değiştirmek için farklı denediği hiçbir halt yok.Kerem ve Mertens'i ne yaparlarsa yapsın kesmiyor hiçbir şekilde.Sol ayağı olmayan adamı sol bek oynatıyor orjin sol bekimiz olmasına rağmen.

Tamam eksikler var ama eksikler olmasa da fark etmiyor.

Bizim takım niye gol atma özürlüsü hocam?

Elinde Mertens, Icardi gibi SerieA gibi az pozisyonlu maçlar oynanan ligde gol kıralı olmuş, Zaha gibi EPL’de nadir pozisyona giren takımda her sene çift haneleri görmüş oyuncu var. Kerem gibi son 3 sezondur en çok gol atan Türk oyuncu var. Bakambu gibi Türkiye’de, İspanya’da, Yunanistan gol krallığına oynamış bir isim var. Ziyech gibi prime döneminde 20 gol 20 asist yapmış adam var.

Ama takım kağnı gibi hücuma geçerken, bitiricilik ise farklı bir aşamada

Anadolu maçlarında oynattığı oyun, birebir Abdullah Avcı oyunu. Zerre keyif vermiyor. İşin sonunda kupaya ulaşırsa sorun yok ama çekilecek izlenilecek bir oyun değil bu, fenerli falan olsam açıp bakmadım.

Zaha’yı kullanmak için uğraşmayacaksan, oynatma gönder hoca… Sıkıldım bu adamın pas alamıyorum diye el kol hareketi yapmasından maç boyunca.. Mutsuz oyuncu topluluğundan başka birşey yok sahada.

Anadolu maçlarında oynattığı oyun, birebir Abdullah Avcı oyunu. Zerre keyif vermiyor. İşin sonunda kupaya ulaşırsa sorun yok ama çekilecek izlenilecek bir oyun değil bu, fenerli falan olsam açıp bakmadım.
Son cümlede ne demek istedin knk ve neden alintilarima cevap vermiyorsun

Zaha’yı kullanmak için uğraşmayacaksan, oynatma gönder hoca… Sıkıldım bu adamın pas alamıyorum diye el kol hareketi yapmasından maç boyunca.. Mutsuz oyuncu topluluğundan başka birşey yok sahada.
Keremi oynatmak icin nekadar cabaliyorsa, Zaha'yi oynatmamak icin elinden geleni yapiyor Pep Buruk

Birşeyi 100 kere deneyip de başarılı olunamıyorsa 101. yi denemenin anlamı yok

Kapanan takımları A-ÇA-MI-YO-RUZ

Kenarlara açmayı denesek artık hocam oyunu kapanan takımları ortadan açamadığını anlaman daha ne kadar sürecek acaba

Keremi oynatmak icin nekadar cabaliyorsa, Zaha'yi oynatmamak icin elinden geleni yapiyor Pep Buruk
Zaha'yı oynatmak için Kerem'in yerini değiştirdi sezon başından beri. Kerem'i oynatmak isteyen adam Zaha'yı başka yerlere sıkıştırır Kerem'in yeriyle oynamaz.

Bu seneki kadro planlamasında sıkıntı var. En başından transferler yanlış, takımda huzursuzluk belirtileri VE motivasyon sıkıntıları var. Eksik bölgeler var. Ocak ayında radikal değişiklikler yapılmazsa kendisi için de sıkıntılı süreç başlar.

Yeni gelen hangi oyuncu karaktersizlik yapıyor da karakter analizi için yalan deniyor?

- Tete Kopenhag kalecisine sallıyordu Instagram hesabında.
- Zaha hırslı, oynadıkça skor yapıyordu sakatlandı.
- Ziyech sakatlandı, oynayınca katkı verdi.
- Kerem Demirbay hırslı, ilk gelişinden bu yana form artışı var.
- Sanchez için bir şey demeye gerek yok zaten.

Bir tek Angelino tutmadı, onun da takımda ortamı bozan hareketleri yok, adam alınmayacağını bile bile ŞL maçlarına çıkıp oynadı.

Şimdi birşey derdim de neyse

hayalet futbolcudan sonra hayalet tdyi futbol literatürüne kazandiracak olan sahis

arasira kamera göstermese varligindan haberdar olmayacagiz yeminle

Gerçekten biz rezalet şeyleri ne kadar daha izleyeceğiz iç sahada hoca?

Tek yanlışı kerem aşkı. Ah hocam ah

Geri
Üst Alt