Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

FRED olmayınca cöken fblilerin bahane olarak sizde torreira olmasa cökerdiniz demesine ragmen

icardi torreira boey sanczhezın olmadıgı macı alarak büyük hoca olmadıgını ıspatladı

Okan hoca sahaya çıkıp gol atarasa ancak bu eleştiriler kesilecek...

saha ici teknik taktik konularda hataları eleştirilmeli lakin hoca ,terim dönemının son 2 yılı gibi yönetim yerinede konusmaya baslamıs
ezik pasif bir yönetim oldugu icin haliyle takımı korumaya calısıyor
halbuki bu işi yönetim yapmalı
zamanında aynısını fatih hocada yaşamıstı

Skor ve kazanilan puanlar icin kimse okan hocaya laf söyleyemez ama oynan oyuna bir okadar söylenir.

Elindeki kadro ile gelen gideni , skor olsun, oyun olsun, güzel futbol ile ezmen gerek ama biz neredeyse bir bucuk sezon böyle birsey göremiyoruz, bir kac mac haricin de.

Tabi sonuc olarak galibiyet daha önemli ama bir zaman kötü futboldan dolayi biryerde takilacagiz ondan sonra fenere yetisebilecekmisin?

Artik bütün rakiplerimiz uyandi, kimse bize karsi defansdan oyun kurmuyor ve bindan dolayi önde baski futbolu oyunculari yormak disinda birseye yaramiyor. Artik bir b bir c plani üretmen gerek yoksa bu sezon kolay kolay bitmez.

Hala israrla söylüyorum, sezon sonu sampiyon olsak dahi yeni bir hoca göreve gelmesi gerek. Okan buruk bundan fazlasini veremez. Olurda yanina iki üc üst düzey yabanci yardimci hoca getirirsin belki o zaman bütün sorunlar giderilir.

2 tane kritik puan kaybı ihtimalli macımız var sibirya macı ve lazyo macından bu iki macta enazından yenilmemeliyiz puan cok önemli,okan hoca ortsaha icin bişeyler yapmalı ve mental olarak bitik oyuncuları bilmiyorum nasıl yapar cözmeli

Skor ve kazanilan puanlar icin kimse okan hocaya laf söyleyemez ama oynan oyuna bir okadar söylenir.

Elindeki kadro ile gelen gideni , skor olsun, oyun olsun, güzel futbol ile ezmen gerek ama biz neredeyse bir bucuk sezon böyle birsey göremiyoruz, bir kac mac haricin de.

Tabi sonuc olarak galibiyet daha önemli ama bir zaman kötü futboldan dolayi biryerde takilacagiz ondan sonra fenere yetisebilecekmisin?

Artik bütün rakiplerimiz uyandi, kimse bize karsi defansdan oyun kurmuyor ve bindan dolayi önde baski futbolu oyunculari yormak disinda birseye yaramiyor. Artik bir b bir c plani üretmen gerek yoksa bu sezon kolay kolay bitmez.

Hala israrla söylüyorum, sezon sonu sampiyon olsak dahi yeni bir hoca göreve gelmesi gerek. Okan buruk bundan fazlasini veremez. Olurda yanina iki üc üst düzey yabanci yardimci hoca getirirsin belki o zaman bütün sorunlar giderilir.
Hoca önerinizi alayım

Mancini mi tarihin en iyi kadrosuyla şampiyon olamayıp üstüne tazminatını almadı diye adam kahraman ilan edildi

Prandelli mi süper kupayı kaybedip rezil futbol oynatıp 3 ay sonra gönderildi tazminatını bir güzel yedi.

Tudor mu anadolu kaplanı gibi takılan derbilerdeyse kediye dönüşen hoca.

Guardiola'nın yanında senelerce pişmiş Torentball.

1.5 senedir bir şey göremiyoruz demek tamamen art niyetli o yüzden fazla bile cevap verdiğimi düşünüyorum.

Hoca önerinizi alayım

Mancini mi tarihin en iyi kadrosuyla şampiyon olamayıp üstüne tazminatını almadı diye adam kahraman ilan edildi

Prandelli mi süper kupayı kaybedip rezil futbol oynatıp 3 ay sonra gönderildi tazminatını bir güzel yedi.

Tudor mu anadolu kaplanı gibi takılan derbilerdeyse kediye dönüşen hoca.

Guardiola'nın yanında senelerce pişmiş Torentball.
Hoca önerisi vermem icin Galatasarayda bir görevim olmali, bir zahmet bu isden para kazanan arkadaslar yapsin. Sen bir bucuk sezondur üst düzey futbol izliyordan o vakit farkli maclari izliyoruz anlamina gelir

Hoca önerisi vermem icin Galatasarayda bir görevim olmali, bir zahmet bu isden para kazanan arkadaslar yapsin.
Bende sol beke Alphonso Davies, Torreira yanına Rice, 10 numaraya Odegaard, sağ kanada Saka istiyorum çok bir şey istemiyorum bunları alalım ondan sonra Okan hocanın performansına bakalım.

Bende sol beke Alphonso Davies, orta sahaya Odegaard, sağ kanada Saka istiyorum çok bir şey istemiyorum bunları alalım ondan sonra Okan hocanın performansına bakalım.
Suanki kadro hic bir takimda yok ve Süper Ligin üstün de, evet eksikleri var ama yine de gelen gideni ezip neredeyse her maci rahat bir skorla yenmesi gerek. Bu ligin kalitesi okadar düsük ki bir zahmet bunu bu kadro ile basarabilsin.

Çok şanslı bir hoca

Sahip olduğu imkanlara ve fırsatlara sahip çok az hoca vardır Galatasaray tarihinde

Hakkını vermek için çok daha fazlasını yapmalı

Suanki kadro hic bir takimda yok ve Süper Ligin üstün de, evet eksikleri var ama yine de gelen gideni ezip neredeyse her maci rahat bir skorla yenmesi gerek. Bu ligin kalitesi okadar düsük ki bir zahmet bunu bu kadro ile basarabilsin.
Muslera, Boey, Sanchez, Nelsson, Abdülkerim, Kaan, Barış, Torreira bunlar hariç hücumda 1 tane istikrarlı isim göster daha yorum yapmayacağım.

Hatta şunu söyle Kaan ve Barış olmasa şu an bu konumda olabilir miydik olamaz mıydık o kadar yıldız arasında bu 2 adam onlardan iyi diyorsak ne doğru ne yanlış ?.

Bende sol beke Alphonso Davies, Torreira yanına Rice, 10 numaraya Odegaard, sağ kanada Saka istiyorum çok bir şey istemiyorum bunları alalım ondan sonra Okan hocanın performansına bakalım.

Umut, şu ligde iyi oynamak hatta geçtim güçlü oynamak için bu tip isimleri kadronda olması gerekmiyor. Kaldı ki zaten ligin üstünde bir kadro var hocanın elinde. Geçen senenin dahi altında tempo ile oynuyor takım. Bunu demiş renkdaş bende bugüne kadar sürece bakınca hak veriyorum naçizane. Haa takımı toparlar yeni planlar uygulatır onu o zaman değerlendiririz. Ayrıca Mancini örneği de pek öyle doğru bir örnek değil. Ve Mancini üzerinden de bu konuyu aklayamayız kaleci hariç tamamen farklı kadrolar ve farklı bir oyun anlayışı.

Muslera, Boey, Sanchez, Nelsson, Abdülkerim, Kaan, Barış, Torreira bunlar hariç hücumda 1 tane istikrarlı isim göster daha yorum yapmayacağım.
Isim olarak yeterince iyi futbolcular var, bunlardan hoca verim alamiyorsa, sorun nerde belli degil mi? Her zaman futbolcular suclu olamaz. Birseyler deneyip olmuyorsa israr etmek yerine hoca olarak yeni formül denemek daha mantikli degilmi? Bir ara Moritz Volz gelmisti yardimci olarak o ara iyi futbol oynama baslamistik. Adam gitti tekrar düsüse gectik. Onun icin diyorum, ya yollari ayiracaksin hica ile, yada saglam üst düze, iki üc yardimci getireceksin.

Umut, şu ligde iyi oynamak hatta geçtim güçlü oynamak için bu tip isimleri kadronda olması gerekmiyor. Kaldı ki zaten ligin üstünde bir kadro var hocanın elinde. Geçen senenin dahi altında tempo ile oynuyor takım. Bunu demiş renkdaş bende bugüne kadar sürece bakınca hak veriyorum naçizane. Haa takımı toparlar yeni planlar uygulatır onu o zaman değerlendiririz. Ayrıca Mancini örneği de pek öyle doğru bir örnek değil. Ve Mancini üzerinden de bu konuyu aklayamayız kaleci hariç tamamen farklı kadrolar ve farklı bir oyun anlayışı.
Lig bittiğinde tüm yorumlarım duruyor ya da Zaha gelmeden öncede hata olacağını söyledim bu takıma en acil ihtiyaç 1 tane 8 numara 1 tane 10 numaraydı bu 2 mevkiyle beraber sol bekti onun hariç takımı çorba yaptık en gerekli 2 mevkiyi sona bıraktık Demirbay'a 1 oyuncu diyelim oradan kurtarsın yine 10 numara almadık.

Bu takım 14/14 yaparken Kadıköy'de Berkan-Barış ile çıktı eze eze yendi ya da o dönem Icardi sakatlığında yine bir şekilde çıktı geri düştü çevirdi 14/14 yaparken ne diyorduk Torreira-Oliveira-Mertens ağırlığı vardı.

Geçen senenin gerisinde bir orta sahayla daha iyisini beklemek hayalcilikten öte olur daha baskın futbol isteniyorsa iş yönetimde 2 tane taş gibi orta saha getirsin o zaman olmuyorsa hocayı bende eleştireceğim. Elde pizza hamuru var malzemesi yok ama hocaya bizza pizza hazırla diyoruz.

Lig bittiğinde tüm yorumlarım duruyor ya da Zaha gelmeden öncede hata olacağını söyledim bu takıma en acil ihtiyaç 1 tane 8 numara 1 tane 10 numaraydı bu 2 mevkiyle beraber sol bekti onun hariç takımı çorba yaptık en gerekli 2 mevkiyi sona bıraktık Demirbay'a 1 oyuncu diyelim oradan kurtarsın yine 10 numara almadık.

Bu takım 14/14 yaparken Kadıköy'de Berkan-Barış ile çıktı eze eze yendi ya da o dönem Icardi sakatlığında yine bir şekilde çıktı geri düştü çevirdi 14/14 yaparken ne diyorduk Torreira-Oliveira-Mertens ağırlığı vardı.

Geçen senenin gerisinde bir orta sahayla daha iyisini beklemek hayalcilikten öte olur daha baskın futbol isteniyorsa iş yönetimde 2 tane taş gibi orta saha getirsin o zaman olmuyorsa hocayı bende eleştireceğim. Elde pizza hamuru var malzemesi yok ama hocaya bizza pizza hazırla diyoruz.

+100 renkdaşım

Hocam Barış Alper Yılmaz'ı üst seviye bir sol bek yaptı. Kerem Demirbay'ı Leverkusen dönemine döndürdü. Ndombele'ye Dünya Yıldızı olduğunu ve kariyerini hatırlattı. Geç bile olsa Zaha'yı Sağa çekip verim aldı. İyi ki varsın
20240107_214153.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takım savunma yönünde eksiksiz(lig açısından en azından), hücum tarafı 10 üzerinden 6 filanız. Bu konuda bir şeyler yapmalıyız.

Bu övmek için saçma sapan argümanlara girildikçe kendisini eleştiresim geliyor.

Açık açık defalarca yazdım, 1.5 senedir alınan orta sahalar :

Sergio
Midstjö
Dombele
Kerem
Kaan Ayhan
Eyüp

2-3 sene önce orta saha kan ağlarken Etebo kiralanabilmişti max ve şu orta saha transferleri yetersiz oluyor nasıl oluyorsa, kim alınacaktı pardon da? 15 m euro verilip Amrabat mı gelmeliydi illa

Rakip Crespo, İsmail ile oynadı bizim kadar ağlamamışlardır, yukardakilerin hepsinden kötü adamlar.

Takmışlar orta saha da orta saha gidiyor. Rakibin orta sahasına bakıyorsun Soner falan var, gören de Camavinga’ya falan karşı oynuyoruz sanar. Ligin geliri belli, kimin hangi oyuncuyla oynadığı belli, hayvan gibi maaşlar veriyoruz neymiş yetersizmiş, hadi ordan ya. Demirbay gibi orta saha bile sayılıdır ligde.

Ki iddia ediyorum, ikili orta saha devam ettikçe kim gelse orayı dolduramayacak. Bir de 10 numara geyiği var, lan biz 10 numara oynatmıyoruzki? Akıl var mantık var ya 1.5 senedir tek maçta 10 numara oynatmadık. Orada oynatılan adamdan durmaksızın ön alan presi bekleniyor, dünya üzerinde kaç tane var hem playmaker hem dribblingci hem de öyle ön alan presi yapabilecek?

Net bir eksik var o da sol bek, onun da kralını aldık ama olmadı çünkü hedeflenen oyuna uygun değildi. Yine oyuncu alınır ama yok transfer gelse ortalığı ayağa kaldıracak yorumlarına son verin, iki senede ona verdiğimiz imkanları kimseye vermedik.

Hoca önerisi vermem icin Galatasarayda bir görevim olmali, bir zahmet bu isden para kazanan arkadaslar yapsin. Sen bir bucuk sezondur üst düzey futbol izliyordan o vakit farkli maclari izliyoruz anlamina gelir
Okan Buruk a ne kadar teşekkür etsek az. İki senedir yaptıklarını kim yapabilirdi acaba? Görev almana gerek yok, aklında biri varsa, söyle de öğrenelim.

Gecmiste khadira hamlesini beklemistim kreatif biriydi ama düsunulmedi. Isco serbesti alinmadı en kötü ilkay alınıp dönemi kapatmalıydik.

Geri
Üst Alt