Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Kendisine verilen kadro ve maddi imkanlar Rijkaard dahil hiçbir hocaya verilmedi haliyle elestirilerimizde ona göre olacak burası fener değil
Yönetim olacakta kendisine hem güven var hemde işine hiç karisilmiyor belli oldu lakin her istediği yapılan bir hoca saha içinde oyun olarak bukadar aciz duruma dusmemeli farklı çözümler uretmeli
Biz terime takıntılı ve inat diyorduk benzer şeyleri Okan hocada görüyoruz
Bence mutlaka ekibine iyi yardımcılar şart

Okan Buruk a ne kadar teşekkür etsek az. İki senedir yaptıklarını kim yapabilirdi acaba? Görev almana gerek yok, aklında biri varsa, söyle de öğrenelim.
Ligin kalitesi inanilmaz yerlerde, bunu kimse gormek istemiyor heralde, rakiplerimiz biraz daha kaliteli olsa su oynadimiz oyunla bize cok puan kaybettiren takimlar olurdu. Cünkü önde full pres yapip defansi orta sahaya cekiyoruz, bunun karsiligi ne oluyor?

Gelen gideme bes mi atiyoruz? Yok gol atane dek catliyoruz ama her mac en azindan iki üc kere dandik rakiplerimize inanilmaz bosluklar veriyoruz. Bunu degerlendiren bir kac takim olsaydi suan fenerle aramiza baya bir puan farki acilirdi.

Birak okan buruku suan yardimcisi olan irfani koy oda belki ayni basari yüzdesini yakalardi (abartmis olabilirim ama en azindan sampiyonluk yarisinda olurdu bu kadro ile). Dün de yazdim, puan olarak kimse okan buruka laf söyliyemez ama oynan oyun icin cok sey söylenir.

Sene başında geçen sene ki Trabzon gibi olacağız deniyordu.

ŞL'de Bayern ve Manu'lu grupta Manu'yu geride bırakmamıza rağmen 3. olduk yine de UEFA'da Avrupa'da yola devam ediyoruz.

Ligde zirve de kafa kafaya devam ediyoruz.

Şu an tek eleştirim uzun süredir de kafama takılan genç oyuncular konusu. Genç oyunculara şans verince (Eyüp Aydın) demek faydalı olabiliyormuş.

Eğer sene başında Trabzon gibi olacağız diyip, sonrasında şu tablo olsaydı, şimdi nereden bir açığını bulup da yerin dibine sokayım diye konuşmaya yüzüm olmazdı.

Kendisine verilen imkan hic kimseye verilmedi diye bir arguman basarisiz oldugunda öne sürülebilir elestiri olarak

Ama Okan hoca son yillarin en basarili teknik direktörü,bu yüzden yazdiginiz arguman taca cikmis oluyor

Ben Okan hoca’nin bir kez bile orta sahamiz yok sol bekimiz yok diye sikayet ettigini duymadim,hatta tam aksine elimizde degerli oyuncular var onlari daha fazla kullanmak istiyoruz diyor her mac sonunda

Bence sirf transfer elestirisi veya hoca elestirisi olsun diye birseyler aramayin

Oyun olarak de ligde 65 maca ciktiysak pirlo disinda hoca’nin oyun anlayisina cözüm üreten olmadi

1,5 sezondur fark yiyecegiz diye bekleyenler var forum da,65 mac olmus hala her mac elbet bir gün fark yiyecegiz yazanlar var

Ligin kalitesi inanilmaz yerlerde, bunu kimse gormek istemiyor heralde, rakiplerimiz biraz daha kaliteli olsa su oynadimiz oyunla bize cok puan kaybettiren takimlar olurdu. Cünkü önde full pres yapip defansi orta sahaya cekiyoruz, bunun karsiligi ne oluyor?

Gelen gideme bes mi atiyoruz? Yok gol atane dek catliyoruz ama her mac en azindan iki üc kere dandik rakiplerimize inanilmaz bosluklar veriyoruz. Bunu degerlendiren bir kac takim olsaydi suan fenerle aramiza baya bir puan farki acilirdi.

Birak okan buruku suan yardimcisi olan irfani koy oda belki ayni basari yüzdesini yakalardi (abartmis olabilirim ama en azindan sampiyonluk yarisinda olurdu bu kadro ile). Dün de yazdim, puan olarak kimse okan buruka laf söyliyemez ama oynan oyun icin cok sey söylenir.
Lig kalitesiz doğru ama GS nin zorlanması bundan dolayı. Topyekün geriye yaslanıyorlar, açmakta zorlanıyoruz. CL de daha iyi oyun oynadık. Ayrıca son maçta o kadar eksikle 3-0 yenmek de hiç kolay değil. 3-0 galipken bu kadar şikayet edersen, mağlup olsak kimbilir neler söylersin. Futbol bu, her sonuç var.

Kadroda kadro diye kafa açan Okan değil sözde kendisini Okan destekçisi sananlar. Okan öyle açıklama yapınca da kendi oyuncusunu mu boklasın diyorlar.

Sanki elinde hiç imkan yokmuş gibi öyle acındırıyorlarki durumu, komediden öte bir vaziyet. Hocayı seven yönetimi boklar, Kerem seven Zaha boklar, Zaha seven Kerem boklar.

Ha her başarı bulunduğu şartlar içinde değerlidir ve sürdürülebilir olmasına bağlıdır ve iyi bir ekiple olur, tek bir paydaşla değil.

Torreira (6)
Kerem (8) - Ndombele (8)

Okan bir kere şu orta saha kurgusu ile maça çıksa

çok şey değişecek gibi

Amaaaa neredee !!!

konya maçını seyredemedim ara ara forumdan takip ettim. sivas maçını kazasız, kayıpsız atlatırsak hoca için de takım için de önemli bir eşik atlanmış olacağı kanaatindeyim. zor maç olacak.

Geri
Üst Alt