Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Tek başına direniyor bir camia yı şampiyonluk yarışında tutuyor. Şov transferi yapıp kayıplara karışanlar utansın.

Kafalarina vura vura sampiyonlugu alacaz tekrar hocam.

Gelin sallayin la hadi. Su fenere ve organizasyonuna karşı direnen tek adami da yiyin. Yerinde başka biri olsaydi fener simdi 20 puan fark atmıştı sampiyonluk kutluyordu.

Şu an görünen okan hoca tek kalmış durumda. Yanında yönetim mönetim yok

Gelin sallayin la hadi. Su fenere ve organizasyonuna karşı direnen tek adami da yiyin. Yerinde başka biri olsaydi fener simdi 20 puan fark atmıştı sampiyonluk kutluyordu.

gelmiş geçmiş en iyi kadroya çok kötü oyun oynatıyor iddiası var hakkında

Belmas yönetimdeki ft yalnızlığının 3 katını falan yaşıyor sanırım. Başımızda yönetim var mı belli değil

Bugün itibariyle bütün eleştirilerimi askıya alıyorum

Tekrar destek veriyorum

Bu şerrolara koyduğunu görelim hocam

Eleştiriyle gitmesini istemek farklı şeyler.

Şahsen yaptığım eleştiriler daha çok Avrupa özelinde.

Kimsenin gitmesini isteyeceğini sanmıyorum ama hep dediğim gibi Avrupa için daha fazlasına ihtiyacımız var.

Kendisini sabahtan akşama kadar eleştiriyom gönlüme girmesi için de en az iki üç defa daha şampiyon olması lazım ancak gitmesi falan salakça şeyler bu kadar başarılı adam yollanır mı

Kafasındaki oyunu oturtmak için zamanı hak ediyor ama doğru yönde ilerleme göremediğimizde bunu söylemenin bi zararı olmadığı kanısındayım

Beyler su her sene samp olacaz kafasindan cikin bir.

sikeciler 10 senedir olamiyor bak 10 sene.

Eninde sonunda bir sene olacaklar, bu sene olmazsa belki 2-3 senede ama olcaklar.

Banka birliginden cikip, okan hocamizla daha duzgun yapiyla devam etmek zorundayiz.

Eninde sonunda bir sene olacaklar, bu sene olmazsa belki 2-3 senede ama olcaklar.

Banka birliginden cikip, okan hocamizla daha duzgun yapiyla devam etmek zorundayiz.
Fener bu sezon dahil en az 5 sezon daha şampiyon olmamalı. Bir ara elbette olacaklar

Okan hocanın tek bir yanlış kararını görmedim şimdiye kadar transferler içinse alçak gönüllü olduğu için Erden başkan, şunu alalım mı falan diye sorunca hayır demiyor çünkü farketmez onun için akhisar, başak bu külüplerde hep azla yetindi.

biz bir 2025te 25. şampiyonluğu alalım ondan sonra belki 1 tanesine göz yumabilirim o da sıkıntıdan olur muhtemelen eğlence olması babında.

Geri
Üst Alt