Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Hakem güzel operasyon çekti ama sen de takım can çekişirken güzel izledin. Aferin, hep böyle izle kenarda maçlara, asla müdahale etme, asla gereken zamanda değişiklik yapma…

peri masalı bitti

kopenhag’a elendin 1-0 2-1 seke seke sektin

güle güle

Kendisine sallayanlara sövmek serbest olmalı çünkü anca bundan anlayacak bazıları.

hep seni savundum ama savunulacak yanın kalmamış hoca. Takım hiç hazır değil hala dökülüyor. zaten bizim gibi izliyordun. Sırf demirbay gol attı diye çıkarmadın o adamı. Bu kadar kötü hocalık perfonmansı terimin son döneminde gördüm . yazıklar olsun daha da savunmam seni.

Valla bana öyle geliyor ki şampiyonluk kaçacak ve kendisiyle yollar ayrılacak

Oysa şampiyon olacak kadar oynatıyor aslında

Vallahi güzel izledin. Nasıl 83 dakika zaha, kerem a ve Ali ye dayandın merak ediyorum

Destek mestek olmam bu saatten sonra. Gol yiyince göt zoruyla maçı kurtarmak isteyen takım izlemek istemiyorum.

İki senedir takımın başındasın, rakip önde baskı yapmayıp sahasında seni kabul edince hücum aksiyonun yok.

Forma adaletin yok. Kenarda Eyüp diye bir adam var maça girince seyrini değiştiriyor oynamıyorsun.

Ndombele bugün banko oynamalıydı oynatmadın.

Bundan sonra tepki alması artık normal

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçı izlerken 70. dakikadan sonra Kerem D. pili bitti çıkmalı hocam diye yalvardım. Adam yoruldu, beynine oksijen gitmiyor, Lucas da yorulunca yol geçen hanına döndü orta sahamız. Şu değişiklikleri biraz daha erken yapsak ne kaybedeceğiz ki?

Şu maç özelinde bundan daha fazlası da denmemeli hocaya. Yönetim böyle sus pus olduğu sürece daha çok canımız yanar.

GDkmGFuWwAAQVrY

Geri
Üst Alt