Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hakem güzel operasyon çekti ama sen de takım can çekişirken güzel izledin. Aferin, hep böyle izle kenarda maçlara, asla müdahale etme, asla gereken zamanda değişiklik yapma…
hep seni savundum ama savunulacak yanın kalmamış hoca. Takım hiç hazır değil hala dökülüyor. zaten bizim gibi izliyordun. Sırf demirbay gol attı diye çıkarmadın o adamı. Bu kadar kötü hocalık perfonmansı terimin son döneminde gördüm . yazıklar olsun daha da savunmam seni.
Maçı izlerken 70. dakikadan sonra Kerem D. pili bitti çıkmalı hocam diye yalvardım. Adam yoruldu, beynine oksijen gitmiyor, Lucas da yorulunca yol geçen hanına döndü orta sahamız. Şu değişiklikleri biraz daha erken yapsak ne kaybedeceğiz ki?
Şu maç özelinde bundan daha fazlası da denmemeli hocaya. Yönetim böyle sus pus olduğu sürece daha çok canımız yanar.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.