Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Eleştirilecek konular olunca eleştirmekten korkmayın, övülecek konular olunca da övmekten korkmayın!

Size sövenler ancak aciz insanlar olur ;)

Yarattığı sistem hayat kurtarıyor ama işler ters gittiğinde, sistemi çöktüğünde gerektiği zamanda, gereken müdaheleyi yapamıyor. Bugün elinde yeterli hamle şansı yoktu ama bu iki senedir %90 böyle. Hep hatalı kararlar, hep geç müdahaleler…

Icardi tatilde diye hoca herkese izin vermiş herhalde. Maçtan maça birbirini görüyor oyuncular sanki. Yedek oyuncuların fizik durumları niye bu kadar kötü hocam?

1-0'a yatmaya devam et hocam. Değişiklikleri de 90 da al oyuna , eyüpü falan pafa gönder oynatma sakın. Başka bişey demıyorum. Geçen sene seni İcardi kurtarmıştı , bu sene o da yok.

Once hakem. Bu iki hakem birakmadan kimse elestirilmemeli

Destek mestek olmam bu saatten sonra. Gol yiyince göt zoruyla maçı kurtarmak isteyen takım izlemek istemiyorum.

İki senedir takımın başındasın, rakip önde baskı yapmayıp sahasında seni kabul edince hücum aksiyonun yok.

Forma adaletin yok. Kenarda Eyüp diye bir adam var maça girince seyrini değiştiriyor oynamıyorsun.

Ndombele bugün banko oynamalıydı oynatmadın.

Bundan sonra tepki alması artık normal

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
budur ayakta alkışladım

Eleştirilecek konular olunca eleştirmekten korkmayın, övülecek konular olunca da övmekten korkmayın!

Size sövenler ancak aciz insanlar olur ;)

Yarattığı sistem hayat kurtarıyor ama işler ters gittiğinde, sistemi çöktüğünde gerektiği zamanda, gereken müdaheleyi yapamıyor. Bugün elinde yeterli hamle şansı yoktu ama bu iki senedir %90 böyle. Hep hatalı kararlar, hep geç müdahaleler…
Zahayı 60da çıkarsa maç bizimdi. Göremedi.

Çok eksik vardı bugün, kayıp doğrudan Okan hoca'ya gitmez. Şahsi fikrim.

Zahayı 60da çıkarsa maç bizimdi. Göremedi.
Kerem Demirbay da 60’dan sonra aksadı, Mertens’ten önce onun çıkması lazımdı ki sonunda penaltıyı yaptırttı. Eyüp girdikten sonra iyi de oynadı. Niye hamle yapmaktan çekinir veya göremez anlamıyorum

GDktWbpWUAAxRxb

sadece 2 puan gerideyiz kaybedilen bir şey yok,Ama takım çok ruhsuz takımda arkadaşlık yerlerde bariz belli.Geçen sene de çok iyi top oynamıyorduk ama takım kendini yırtıyordu..zahayı kadro dışı bırakmak şart kötü futbolunu geçtim bu kadar vücüt dili negatif olan birini hatırlamıyorum..

ilk yarıdan gayet memnunum da ikinci yarı takım alalım da gidelim modunda oynadı tamamen, hocaya da yazar

her türlü desteğe devam tabi

Galatasaray 'dan ayrılsın çalıştıracağı en büyük takım rizespor olur.

Çekirge gibi sıçradı sıçradı ama buraya kadarmış.

Hakem doğradı ama hoca maçı izledi resmen. Gol 2.yarı başından beri geliyorum diye bas bas bağırdı. Ya adamların orta sahasında eytli rıza var yav yapmayın etmeyin. Ali turalp denen otoban oldu çözüm bulmak çok mu zor du o tarafa.

Hozam iyisin hoşsun seviyoruz seni ama Terim hocam gibi çok geç müdahale geliyor

Hocanin gerekli degisiklikleri yaptigini dusunuyorum. Bu dar kadroda, boyle zor bi deplasmanda skor tutmak istemesi de gayet normal.

Her zaman seninleyiz, 1-2 mac takilsa da saydirsak kafasinda olanlara sahneyi birakalim. Rahatlasinlar. 50 mactir bekliyolar

Kulüpte olumlu giden tek şey Okan Hocadır. Kulübü tek başına sırtladı gidiyor. 2 aydır Icardisiz(!), bu hafta as kadrodan 6 eksikle, bize deplasmanda penaltı vermemeye yemin etmiş hakemlerle ancak bu kadar oluyor.

Geri
Üst Alt