Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Başlanılan ilk 11 ve devamında gösterdiği performansa karşın gösterilen tolerans ilginç. Yahu Ali'yi ilk yarı denedin gördün, tamam olmadı. Çıkart profesyonel kim girse sağ/sol ayak fayda sağlar abi. Takım 1 kişi eksik oynadı, seyretti. Buna tahammül inanılmazdı. En kötü 2. yarı çıkmalıydı.

Semazen kardeşimiz Halil oyun içinde ama, devamı yok. Adam kanal oluşturuyor, sonrası yok. Değişmeliydi, oyuna akıl katan Mertens çıktı.

Aktürkoğlu mental olarak yerlerde sürünüyor. 1 tık ötesi kırmızı kartında hakeme saldıracaktı ki, yan hakeme saldırdı. Çıkmalıydı.

Zaha oyun için aksiyonlardan, aldığı alamadığı toplardan uzunca bir süredir mutsuz. Hala devam ediyor. Bu adamın konuşmaları bitmez. Bakalım ne zaman patlayacağız.

Genel olarak bakarsak ilk yarı takım fena değildi ama, golleri atamadık. Hakemin ne olduğu ortada zaten ortada yönetim mönetim yok. Hoca toplantıdan toplantılara bir şeyler demeye çalışıyor. Hocanın yalnız bırakıldığını düşünüyorum. Saha kenarında ne izliyor ve görüyor hoca tam bilemiyorum. Oyuncu değişikliği konusunda fazla üstünde duramayacağım. Kenarda oturan oyuncuların durumu ortada.

Eyüp'ü nasıl oynatmazsın ya

Kerem demirbay oyundan düştü

Zaha çıkarken neden hemen müdahale edip Eyüp'ü almadın oyuna

Sen nasıl bir td'sin arkadaş

Hep mi aynı hatayı yapar bir insan yaa

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

90’da oyuncu değiştirmeyi yapmak istedi yine ve bu kez patladı.
Koy işte yorulmuş adamların yerine enerjisi olan gençleri.

Golden sonra aldığın adamlar iyi ve maçı çevireceklerine güveniyorsan niye daha erken alıp maçı bitirmedin. Yada bu adamlar süre geçirsin diye oyuna alınıyorsa bu adamlara gerek yok

Icardi, Boey, Barış, Kaan, Davinson, Bakambu, Ziyeş yok. Sol bek Kazımcan, sağ bek Ali Turap, forvet Halil Dervişoğlu. Zaha 80 dakika sıfır katkı, yerine Tete'yi alıyorsun nasıl oluyorsa daha da kötü oynuyor. Girecek 20 yaş üstü Ndombele hariç başka topçu yok. Hakem ikili mücadelelerde senin takımını ezmiş geçmiş (ilk aklıma gelenler Zahanın çalımı, Ndombeleye yapılan kartlık fauller, Kazım'ım hiçbir şey yapmadığı faul çalınan toplar). Benim gözümde bir tane penaltı verilmemiş (Kerem'in poz). İki topun direkten dönüyor, kalecinin devleştiği anlar var. Ama biz gelelim ve bu tarihin en iyi kadrosu(?) niye Sivas'ı deplasmanda yenemedi diye ilk önce hocaya sallayalım.

Hatası elbette var, daha önce değiştirmeliydi mesela Kerem'i çünkü pili bitikti. Ama suçlanacak en son kişilerden biri.

Daha iyi oynamalıyız ok. Ama bu yönetim varken başında isterse Pep olsun yapamazsın. Adamlar 3 tane penaltıyı vermedi göz göre göre.

90’da oyuncu değiştirmeyi yapmak istedi yine ve bu kez patladı.
Koy işte yorulmuş adamların yerine enerjisi olan gençleri.
Zahayi 65de forvete çekmek-halili,keremi ve demirbayi 65te çıkarıp tete,ndombele ve eyupu almak aklına gelmedi.hic gelmiyor zaten

Hocayı hep beraber eleştirelim ama sahada şartlar adil olduğu zaman. Önce tepkiyi düzene ve tff ye sonra sus pus olan DÖ ve MÖ e verelim.

Elinde oyuncu varken de gördük,got zoruyla icerde maç kazanıyor.yarim bir hoca

bütün sözde gazeteciler nasıl pohpohlayacağım da röportaj alacağım derdindeler.
biri bile çıkıp hoca 5 tane oyuncu değişikliği hakkın var bunu biliyor musun ve bunu gol yemeden kullanma hakkın var diye yüzüne söyleyecek biri yok mu?

bugün yenileceğimizi düşünüyordum, kadroyu görünce daha da ikna oldum, şaşırtıcı bir sonuç. iyi yine 1 puan, bu oynanan oyuna.

Oyun bizi pozisyonlara sokuyor ama oyuncularımızın bazıları çar çur ediyor maçları. Hocalık tek durum Demirbay'ı ileri atıp Dombele'yi geriye çekmesi gerektiğiydi. Pozisyon penaltı değil, EPL'de her hafta aynı pozisyon oluyor penaltı çalındığını görmedim o kadar yakın mesafeden hiç. Hakkımız gasp edildi.

Geri
Üst Alt