Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Okan hoca duracaksa yardımcıları değişmeli net. Oyun temposu kaplumbağadan hallice.
Oyunu o kadar yavaş oynuyoruz ki rakip yüreyerek defansa yerleşiyor

Maç başlığı kapalı olduğu için buraya yazıyorum.

Fazla kasıyorsunuz kendinizi bir tane puan kaybı için. Hocaya bütün topçulara tek tek sallıyorsunuz ilk puan kaybında.

Bu kadar kasacak sinir harbi yaşayacak bir durum yok ortada. Her maçı kazanacağız diye bir şey yok. Her maç herkes iyi oynayacak diye bir şey de yok. Hakemi yeneceğiz diye bir zorunluluk da yok.

Fazla kasıyorsunuz kendinizi bir tane puan kaybı için. Hocaya bütün topçulara tek tek sallıyorsunuz ilk puan kaybında.

Bu kadar kasacak sinir harbi yaşayacak bir durum yok ortada. Her maçı kazanacağız diye bir şey yok. Her maç herkes iyi oynayacak diye bir şey de yok. Hakemi yeneceğiz diye bir zorunluluk da yok.
Hocam normal bir lig olsa söylediklerin doğru ama Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi çok çok zor . Tüm rakipleri ya yatıyor ya da hakem yardımcı oluyor işimiz zor.

hakeme küfür serbest olarak mı yorumlayayım?

Kerem aktürkoğlu sandığın kadar iyi futbolcu değil, halil hiç değil

Hocam normal bir lig olsa söylediklerin doğru ama Fenerbahçe'nin puan kaybetmesi çok çok zor . Tüm rakipleri ya yatıyor ya da hakem yardımcı oluyor işimiz zor.
Niye kaybetmesinler rtaş? Her zamanki fb. Bi yerden sonra tepetaklak oluyorlar. Büyük maç performansları hala boktan.

Birileri adres göstermeli taraftarlara. Aba altindan sopa göstermeli yoksa bu sikeciler sikeye devam edecek. Susmayin

Hakemlerin katliamına şaibeye satılık medyaya sessiz kalan yönetim yüzünden bu takım şampiyon olamaz. Zorumuza giden o

Niye kaybetmesinler rtaş? Her zamanki fb. Bi yerden sonra tepetaklak oluyorlar. Büyük maç performansları hala boktan.
Her zamanki fb işi yaş.Bence ali koç işi şansa bırakmayacak. Onların büyük maçta kaybedecek puanları bizde kaybederiz. Bjk ve ts deplasman . Kazanırız diyen var mı

Mesele kazandığımız maçların da tat vermemesi. Fenerbahçe maçını kazanabilirdik, Kopenhag keza. Bazı eleştiriler de o kadar boş değil.

Torreira, Apo, Boey gibi bir kaç oyuncumuz haricinde takım ümit vermiyor. Geçen seneye göre Kerem, İcardi gibi oyuncularda da düşüş söz konusu. Oyun olarak da gerideyiz. Skor üretme konusunda düşüş yaşıyoruz. Kendisinin çözmesi gereken konular var.

Benim en uyuz olduğum şey kazandığımız maçlardan ders çıkarmaması. Skor her zaman her şeyi göstermiyor. İlla puan kaybı gerekmiyor.

Okan hoca bence bu kadar kısıtlı ve zayıf bir rotasyonla gayet iyi bir maç çıkarttı. İlk yarı çok rahat 2-3 fark yapabilirdik sadece 2. yarı biraz fazla defansa çekildik ama oda takımın rotasyonuyla ilgili çünkü herkes maçın sonunu çıkartmayı düşünerek oynamaya çalıştı ve saçma sapan bir penaltıyla puan kaybettik. Bizim ise verilmeyen 2 tane penaltımız var bu maçı ideal şartlarda kolayca kazanmalıydık çok yazık oldu.

Fener 5 atsa 6'yı kovalıyor, canım hocam 1 gol atınca üstüne yatmaya çalışıyor.

Fatih hocamızın son döneminde dışarıdaki güçlere karşı tek başına savunmaya çalışıyordu her maç yönetimden ses çıkmazken Fatih hoca ağırlığını koyuyordu Okan hocamızda buna daha 2. senesinde erkenden başladı yine yalnız bırakıyorlar ve yalnızlaştırıyorlar.

Geri
Üst Alt