Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocasız olsak bile max 3-5 puan geride olurduk. okanı destekliyorum ama o değil takım oynuyor ya da oynayamıyor, etkisi çok zayıf saha içinde maçtaSezon başı Zaha Tete Ziyech Ndombele transferlerni kim yaptıysa suçlu o dur. Okan Buruk olmasa şuan ligde 10-15 puan geride olurduk.
Sezon başı Zaha Tete Ziyech Ndombele transferlerni kim yaptıysa suçlu o dur. Okan Buruk olmasa şuan ligde 10-15 puan geride olurduk.
Angelinho ilk transferdi. Sonrası fırsat transferi denilen Zaha Ziyech Tete hocanın tercihimiydi oyun planı içerisndemiydi bilemeyiz.Zorla getirilmediler sanırım. Ayrıca, Angelinho’yu da bu denkleme eklemeliyiz zira kendisine karşı zamanında iyi oynadığı için alındı. Ancak görünen o ki, adamın oyunumuzla alakası yok.
Angelinho ilk transferdi. Sonrası fırsat transferi denilen Zaha Ziyech Tete hocanın tercihimiydi oyun planı içerisndemiydi bilemeyiz.
Angelinho ilk transferdi. Sonrası fırsat transferi denilen Zaha Ziyech Tete hocanın tercihimiydi oyun planı içerisndemiydi bilemeyiz.
Hoca çok iyi niyetli, muhakkak hepimizin kariyerinde böyle yönetici / patron’u olmuştur ve onların iyi niyetini sömüren çalışanları da.İkinci yarıyı izlemedim ilk yarı kazanacak oyunu oynamıştık bir şey diyemem.
Sadece ekibini güçlendirirse iyi olur, puan kaybedilir çok mesele değil, sezon sonu kazanmak önemli.
Ha oyunculara izin verme konusunu azaltıp fizik kaliteyi arttırırsak da iyi olur, bu yönden iyi değiliz.
Ilk yari kazanacak oyunu oynayan takim ikinci yari mal mal sahada gezindi ilk sutu 60 ta felan attik sanirim.yedigimiz gole kadar sokara yatma isi can sıkıcı olan yoksa dediginiz gibi puan kaybedilir cok dert degilİkinci yarıyı izlemedim ilk yarı kazanacak oyunu oynamıştık bir şey diyemem.
Sadece ekibini güçlendirirse iyi olur, puan kaybedilir çok mesele değil, sezon sonu kazanmak önemli.
Ha oyunculara izin verme konusunu azaltıp fizik kaliteyi arttırırsak da iyi olur, bu yönden iyi değiliz.
3 ay boyunca fırsat transferi yapmakdan asıl ihtiyaç orta saha alınmayınca sonlara doğru Vecino yu istedi.Ndombele yerine Vecino’yu istediğini biliyoruz.