Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Sampiyon olacagiz

Herseye ve herkese ragmen Okan hoca önderliginde sampiyon olacagiz

Bu sene hem hoca hem yönetim farkında değil galiba fener şampiyonluğu demek sahamızda kupa kaldirmalari demek bu rezilliğe sebeb olan herkes gider kulüpten

Sezon başı Zaha Tete Ziyech Ndombele transferlerni kim yaptıysa suçlu o dur. Okan Buruk olmasa şuan ligde 10-15 puan geride olurduk.

Sezon başı Zaha Tete Ziyech Ndombele transferlerni kim yaptıysa suçlu o dur. Okan Buruk olmasa şuan ligde 10-15 puan geride olurduk.
hocasız olsak bile max 3-5 puan geride olurduk. okanı destekliyorum ama o değil takım oynuyor ya da oynayamıyor, etkisi çok zayıf saha içinde maçta

Halil ve Kerem'i cikarmasi gerekiyordu.

Zorla getirilmediler sanırım. Ayrıca, Angelinho’yu da bu denkleme eklemeliyiz zira kendisine karşı zamanında iyi oynadığı için alındı. Ancak görünen o ki, adamın oyunumuzla alakası yok.

Zorla getirilmediler sanırım. Ayrıca, Angelinho’yu da bu denkleme eklemeliyiz zira kendisine karşı zamanında iyi oynadığı için alındı. Ancak görünen o ki, adamın oyunumuzla alakası yok.
Angelinho ilk transferdi. Sonrası fırsat transferi denilen Zaha Ziyech Tete hocanın tercihimiydi oyun planı içerisndemiydi bilemeyiz.

Angelinho ilk transferdi. Sonrası fırsat transferi denilen Zaha Ziyech Tete hocanın tercihimiydi oyun planı içerisndemiydi bilemeyiz.

Olmamasına imkan yok çünkü elden Rashica’yı çıkardın ve adamı beklettin. Bunu Hoca’nın bilmediğini bu transferlere onay vermediğini düşünmek çok büyük saflık olur. Fırsat transferi de ayrı saçmalık bu arada. Sanki biz Portekiz kulübüyüz. Bir de fırsat transferlerine de böylesi maaş verilmez. Yani verilir belki ama biz vermemeliyiz. Bonservis vermedik diye savunma umarım yapılmaz sanki böyle olunca bedava oluyor.

Son düzenleme:
Hocaya güveniyoruz tamamda kardeşim senin bariz yaptığın hatalar ne olacak peki konya maçı dahil.her mac aynı 2.golu atamazsak her maç rakip ha atacak ha atacak diye eziliyoruz

İkinci yarıyı izlemedim ilk yarı kazanacak oyunu oynamıştık bir şey diyemem.

Sadece ekibini güçlendirirse iyi olur, puan kaybedilir çok mesele değil, sezon sonu kazanmak önemli.

Ha oyunculara izin verme konusunu azaltıp fizik kaliteyi arttırırsak da iyi olur, bu yönden iyi değiliz.

Hocanın bu sezon kötü birkaç maçı var ama bu maç onlardan biri değil. Bu kadar eksikle puan kaybı ihtimali yüksek deplasmanda kazanacak kadar oynadık. Kuş taşa çarptı, berabere bitti. Kalan her şey skora göre yorum.

Sadece ekibini güçlendirirse iyi olur, puan kaybedilir çok mesele değil, sezon sonu kazanmak önemli.

Ha oyunculara izin verme konusunu azaltıp fizik kaliteyi arttırırsak da iyi olur, bu yönden iyi değiliz.
Hoca çok iyi niyetli, muhakkak hepimizin kariyerinde böyle yönetici / patron’u olmuştur ve onların iyi niyetini sömüren çalışanları da.

Mizacı öyle bence istese de Conte, Mourinho çıkmaz hocadan.

Ilk yari kazanacak oyunu oynayan takim ikinci yari mal mal sahada gezindi ilk sutu 60 ta felan attik sanirim.yedigimiz gole kadar sokara yatma isi can sıkıcı olan yoksa dediginiz gibi puan kaybedilir cok dert degil

geçen seneki başarıda yönetim hoca ve futbolcuların eşit katkısı var diyordum ben

hatta yönetim daha büyük katkı verdi diyenlere hak da verirdim zira baya dağılmış takımı sıfırdan alıp nerelere getirdiler

ama bu sene futbolcular ve yönetimin toplam katkısı okan buruk kadar değil

hep oyuncular hocayı taşıyor iddiası var ya

aslında tam tersi

isimleri cisimlerinden büyük kaç tane adam geldi ve üstüne üstlük barış kerem gibi adamları da kurcalamak zorunda kaldık

hoca ve geçen seneki takım bizi buraya kadar getirdi

Okan hocayı desteklemek ayrı elestirmeyin demek yanlış sezon başından beri yaptığı yanlışları degistirmeyip sürekli aynı yanlışları sürdürüyor yani biryerde patlayacagini sıradan bir taraftar bile gördü o.yuzden aklı başında herkes hocaya yonetimin uyarı yapması lazım diye haftalardir söylüyor

Zaha'yı 82 dakika oyunda tuttu. Bu bile eleştiri konusu olur. Herif sahada hiçbir şey yapmıyor yahu. Koşmayı geçtim yürümüyor bile. Koy bir tane genç en azından koşar mücadele eder.

Sadece bu maç için değil genel anlamda değişiklikler konusunda çok geç kalıyor.

Bu maç çok eksik vardı hakemler puştluk yaptı tamam da sen de zamanında değişiklik yap artık.

Yahu her maç aynı hatayı nasıl yapıyor gerçekten merak ediyorum

En geç 65. Dakikada oyundan çıkarılması gereken Kerem Demirbay'ı dakika 89'da çıkarıyor

Bir 10 dakika önce değiştirse belki de penaltı olmayacak

Ve biz her türlü şerefsizliğe rağmen bu deplasmandan 3 puanla döneceğiz

Ama yok işte yapmıyor

Geri
Üst Alt