Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Hocanın tek hatası yönetime hala laf etmemiş olması, hayırdır şampiyonluğu mu sattınız neden oyuncu almıyonuz demesi lazım

transferler konusunda genel olarak haklısın ama şu maç transferler ile izah edilemez şu ana kadar

45 dk olanlara çare bulması gerekirdi

transferler konusunda genel olarak haklısın ama şu maç transferler ile izah edilemez şu ana kadar

45 dk olanlara çare bulması gerekirdi
Yav her maç çare buluyor zaten. Orayı böyle kapa burayı böyle kapa. Elinde 1 tane sol bek yok. Kazım da orijinal sol bek değil

Önümüzdeki maç EYÜP TORREIRA BAŞLARSIN artık. İkisi de birbirlerini tamamlıyorlar

Hocam sana buyuk is dusuyor. ICardi'yi bir an once hazirla. Ndombele, Tete, ziyech gibi adamlari yolla. Yerine alabiliyorsak makul adamlari aldir.

bu maçı kesinlikle hoca aldı.sanchez ve kaanı 2.yarı doğru yerlerinde oynattı..Şansta yanımızdaydı..

Yatsin kalksin ilk penaltiya dua etsin, orda penalti olmasaydi mac iki sifir olacakti ve burdan mac cevirmek imkansiz olurdu.

yalnız 2 maç üst üste aynı 11 ve doğru pozisyonlarda oynayan oyuncularla çıkamıyoruz maçlara

100 kiloluk Ndombele'yi sahaya surmek icin nasil bir ruh hali icinde olmak lazim bilemedim.

Penaltıya niye dua ediyor, anlamadım. Tehlikeli atak yaparsan penaltı olur.

Hoca hala Tete'den ne gibi bir beklenti icerisindesin hele bir açıkla

zaten takım oturmamıştı

boey de gidiyor

devre arasında belli ki çok daha değişecek kadro

gerçekten çok acayip bir sezon oluyor

3 adamla lige gireriz derken takımın yarısı değişti

şimdi bir 3 kişi daha değişecek gibi

Şubat geldi hoca hâlâ oyuncu kazanmaya, form arttırmaya çalışıyor. Rezil transferler yapan yönetim gerçek suçlu ama artık sal hocam gerek yok şans vermene bu adamlara. Tete ve Ndombili başta olmak üzere max yedekte tut geç.

Geri
Üst Alt