Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Yeni BOEY yaratmak için K.Karataş'ı rehabiliteye almış. Seneye yeni BOEY'imiz sol bek K.K.

Hocam beksiz kaldı fakat kazanmaya devam edecektir

Transferler nolur bilinmez ancak elindeki mevcut kadro ve form durumu kendisini 3-5-2 oynamaya yönlendiriyor felaket derecede

20240128_123151.webp

Okadar cok basit top kayibi yapiyoruz ki bu mac zor döner, ancak dikine hizli oynatmaya calisiyor hoca, hemi oyuncular yoruluyor hemide bos yere durmadan top kaybediyoruz. Calisilmis bir hücüm setimiz olmadigi icin bireysel futbolcularin becerisine bakiyor oyun, onlarda ortaya cikmayinca gol bulamiyoruz

Takımda genel olarak bir baskı var. Bu baskıyı yönetmesi lazım. Bir de çok yönlü oyuncu çıkarmak güzeldir ama, bazen de takımın kimyasını da etkiler. Geçen sene uyuşan ama şu an tam tersi olumsuz etki yaratan çok şey var. Kısaca eldeki de kaybolmuş vaziyette.

Yakinda bekte kendisi oynayacak. Acele etmeyelim.

Valla hocam sen böyle iyi niyetli olursan seni yerler. Çıkıp ben 3 transfer istiyorum yoksa giderim diyeceksin bak nasıl paşa paşa alıyorlar. İş işten geçtikten sonra konuşman da boş

Okan hocamı eleştirmeye başlayacağım artık.

1. Takımın saha dizilimi berbat.
2. Ortasahada sayısal olarak yeterli oyuncu var diyip ille de bek transferi diye konuşuyor.

Anlamadığım şey takım içeriye orta kesiyor, ceza sahasında İcardi ve 5 antepli topçu var. Ceza sahasında kalabalık olmayacaksak ne diye deniyoruz bu hava toplarını? Bu da yetmezmiş gibi ortayı antep alıyor ve deli gibi üstlerine koşuyoruz ve topu kurtarmayı becerirlerse bomboş alan kalıyor.

Bu maç daha düzgün oynuyor o sebeple bir düzelme görüyorum

Form yakalamış Zaha yı kesip hantal İcardi yi 11 sürerek hem haksızlık yaptın hem takıma ket vurdun.

Ayıp.

Geri
Üst Alt